• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld Verdienen Op Reis Met Deze 13 Manieren

Wil jij geld verdienen op reis maar weet je nog niet zo goed hoe?

Afhankelijk van hoelang je van plan bent om te gaan, de weken, maanden of zelfs jaren dat je op reis bent, heb je verschillende opties. 

Eén ding wat zeker is dat iedereen, met de juiste strategie, op reis geld kan verdienen. 

Met het feit dat je tegenwoordig op elke straathoek (bijna) overal ter wereld toegang hebt tot het internet, maakt het verdienen van geld (zowel online als offline) niet te moeilijk. 

Het is belangrijk om te weten welke soorten inkomen je moet creëren. De meeste mensen die gaan reizen, kiezen voor een actief inkomen. 

Ze gaan bijvoorbeeld op plaats van bestemming werken in de landbouw of gaan rondleidingen geven. Wat je moet weten is dat er een groot verschil is tussen dit actief inkomen en passief inkomen.

Actief inkomen is mooi, maar verre van ideaal. Je zit nog steeds "opgesloten" terwijl je aan het reizen bent. 

Als jij van plan bent om serieus de wereld over te reizen en graag voldoende inkomen wilt genereren moet je je vooral richten op passief inkomen.

Hoe kun je geld verdienen op reis?

Als jij serieus geld wil verdien terwijl je de wereld over reist, moet je jezelf goed voorbereiden. Je moet ook een paar cruciale zaken eerst regelen.

Het in veel gevallen grootste probleem?

Wanneer je kosten in je "thuissituatie" ook gewoon door gaan, kan het wel eens lastig worden om genoeg geld te verdienen om lang op reis te gaan. Vooral wanneer je ook nog rekening moet houden met eventuele medische noodgevallen of een diefstal hier en daar. 

Dit zijn natuurlijk geen leuke dingen om over naar te denken, maar wel erg belangrijk. Je moet je goed realiseren dat dingen wel eens snel mis kunnen gaan als je de wereld over aan het reizen bent. Helemaal als je van nature een persoon van "goed vertrouwen" bent. 

Wees altijd op je hoede voor mensen die net iets te aardig zijn en snel iets af willen spreken. Het beste wat je kunt doen is om zo snel mogelijk andere reizigers te ontmoeten (of gewoon niet alleen gaan). 

Verder moet je van te voren goed de omgeving verkennen. Dit kan tegenwoordig natuurlijk super mooi met Google Maps. Ga belangrijke vragen even na voor je zelf.

Waar zijn de ziekenhuizen? Heb ik een reserve telefoon? Wat doe ik als ik al m'n nummers kwijt raak? Hoeveel nummers ken jij nog uit je hoofd? Allemaal zaken die belangrijk zijn en waarover je niet teveel wilt nadenken als de nood aan de man is.

 

#1 - Schrijf Artikelen

Als  je een beetje kunt schrijven en jezelf wat SEO-technieken aanleert, kun je overal ter wereld met alleen een internetverbinding aan de slag als tekstschrijver. 

Op sites als www.sitedeals.nl, kun je jezelf aanmelden als tekstschrijver. 

Je krijgt dan per woord betaald. 

Wanneer je hier goed in bent én je krijg goede recensies, kun je binnen no-time hiervan redelijk je levensonderhoud mee voorzien in minder dure landen. 


#2 - Geef Rondleidingen

Wanneer je van plan bent om een tijdje op een zelfde plek te blijven, kun je eens kijken naar de mogelijkheden om rondleidingen te geven aan toeristen. 

Ga naar een lokaal reisbureau, maak een praatje en stel het eens voor. je zult versteld staan hoe makkelijk het in de meeste gevallen is om aan de bak te kunnen.

Je moet hiervoor natuurlijk wel op een redelijk drukke toeristische plek willen blijven. 


#3 - Grafisch Designer

Ben jij goed met Photoshop of andere grafische programma's?

Dan ben je eigenlijk al zeker van een plaats onafhankelijk inkomen. Maar een mooie portfolio van je vaardigheden en meld je zelf aan op een site als Sitedeals of Fivver. 

Hier zoeken genoeg mensen naar grafisch designers voor allerlei snelle, maar ook grotere klussen. 

Van het maken van simpele logo's van 10$ tot het maken van animaties. 


#4 - Programmeren 

Programmeren is de ideale manier om geld te verdienen. Het maakt niet uit waar je bent op de wereld. 

Zolang je maar een internet verbinding en een laptop hebt, kun je geld verdienen. Je kunt makkelijk leven als een echte digital nomad, plaats onafhankelijk wanneer je weet hoe je moet programmeren. 

Het is volgens ons een van de beste vaardigheden die je vandaag de dag kunt hebben. 


#5 - Sociale Media Management

Sociale media is een en al activiteit tegenwoordig. 

Steeds meer bedrijven hebben dan ook letterlijk medewerkers in fulltime dienst om dit allemaal bij te kunnen houden. 

Dit is waar de sociale media managers komen kijken. Wanneer je eenmaal aantoonbare ervaring hebt als succesvol sociale media manager, zul je zonder al te veel problemen werk kunnen krijgen. 


#6 - Enquêtes Invullen

Er zijn genoeg sites waarmee je letterlijk geld bijelkaar kunt klikken.

Vaak levert dit niet gek veel op, maar die extra euro's door wat enquêtes in te vullen kun je zomaar voor "gratis" eten gaan zorgen. 

Euroclix geld verdienen is hier een goed voorbeeld van. Dit is de meest bekende en populaire van Nederland (en van Europa).

Geld verdienen op reis wordt niet makkelijker dan dit. Je kunt het zelfs doen vanaf je smartphone. Een full-time inkomen gaat helaas niet lukken met deze manier. 


#7 - Start Met Bloggen

Wil jij serieus veel passief geld gaan verdienen terwijl je op reis bent? 

Met een blog in een bepaalde niche kun je wel duizenden euro's per maand gaan verdienen. Als je hier goed onderzoek naar doet en niet opgeeft, kan het letterlijk je hele leven veranderen. 

Er zijn maar weinig mensen die écht weten hoeveel je hiermee wel niet kun verdienen. 

Lees ons artikel: Hoe Begin ik een Blog, voor meer informatie.

#8 -  Affiliate Marketing

Ben jij al bekent met de term affiliate marketing? 

Het is dé manier om passief geld te verdienen via het internet. Kortweg komt het er op neer dat je producten van andere mensen gaat promoten, in ruil voor commissies.

Affiliate marketing is ook direct de manier waarmee de bloggers het meeste geld mee verdienen. 

Het mooi van affiliate marketing dat je geen klanten service of wat doen ook hoeft te doen. Je krijg gewoon een mailtje van bijvoorbeeld een affiliate netwerk als PayPro met: "Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe commissie verdient!" Het geld dat je hiermee hebt verdient, kun je ten alle tijde opnemen. 

Als je er vanuit gaat dat de commissies op digitale producten niet mis zijn, zo rond de 20,- euro kun je wel begrijpen wat dit op kan leveren. Sommige succesvolle affiliates doen wel 300 verkopen per maand...

De beste manier om Affiliate Marketing te leren is met de Affiliate Marketing Revolutie videotraining van Jacko Meijaard. 

Kijk hier om direct te starten met zijn videotraining of neem een kijkje op het forum


#9 - E-Mail Marketing

Als je een redelijk grote mailinglijst hebt opgebouwd in een bepaalde niche, kun je vrij makkelijk geld verdienen met het vesturen van mails. 

Deze mails moeten natuurlijk wel waardevol zijn (geen spam) en goede producten bevatten. 

Systemen als Enormail werken enorm goed voor het opbouwen van mailing lijsten en het is ook nog eens volledig in het Nederlands. 

Hoe je precies een mailinglijst opbouwt wordt bijvoorbeeld uitgelegd in die hierboven genoemde Affiliate Marketing Revolutie videotraining. Ook op een wel bekend online geld verdienen forum zul je hier van alles over kunnen lezen en vragen. 

Email marketing is namelijk nog steeds erg belangrijk, en zal dit ook nog wel een tijdje blijven.  

#10 - Schrijf Een Ebook

Kennis is veel geld waard. 

Het is dan ook geen slecht plan om een ebook te schrijven over iets waar je veel vanaf weet. Via PayPro heb je de optie om verschillende ebooks te promoten of te verkopen. 

De meest verkochte ebooks gaan bijvoorbeeld over afvallen of het oplossen van slaapproblemen. Er zijn ook ebooks over het opvoeding van honden of over hoe je het beste piano kunt spelen.

Je kunt het zo gek niet bedenken. Het mooie is dat je die ebooks dus kunt laten verkopen door affiliates. Je kunt bijvoorbeeld een ebooks schrijven over "Alles waar je op moet letten als naar X reist". 

Deze verkoop je voor 27,- euro. Je geeft affiliates 10,- euro commissie wanneer ze succesvol een verkoop realiseren. Zo zet je vrij snel een passief inkomen op. 


#11 - Maak Waardevolle Video's

Het maken van video's is ook een mooie manier om kennis te delen. 

Wat tegenwoordig erg populair is én ook nog eens veel geld oplevert, is het maken van review video's. 

Je maakt bijvoorbeeld reviews van de nieuws technische snufjes zoals laptop, telefoons of camera's. Vervolgens zet je onder de video de (affiliate) links van deze producten. 

Veel mensen uit VS en UK doen die met het partner programma van Amazon. Wij Nederlands kunnen dit ook met het partnerprogramma van Bol.com of Coolblue. 

je zult niet direct honderden views krijgen. Net als een blog, moet zoiets groeien. Ga eens een paar maand volle bak aan de slag en kijk eens wat er gebeurd. 

Lees ook: Hoe Verdien Je Met YouTube


#12 - Seizoensarbeid Op Locatie

Het zoeken van seizoensarbeid op locatie is actief inkomen. 

Wanneer je dit werk kunt combineren met één van de passieve inkomstenbronnen op deze pagina, zul je meer dan genoeg kunnen verdienen om rond te komen (afhankelijk waar je bent natuurlijk). 

In een land als Australië zou je er wat harden aan moeten trekken. In een land als Thailand kun je al vrij snel als een god leven met je euro's. 

Check een lokale vacaturebank voor baantjes die bij jou passen. Kijk wel even goed of je wel mag werken in een land. 


#13 - Maak Een Online Cursus

Naast een eigen ebook maken kun je natuurlijk ook een eigen cursus maken. 

Net als Jacko Meijaard van Affiliate Marketing Revolutie, kun jij ook een cursus gaan maken van iets waar jij goed in bent. 

Deze cursus kun je dan verkopen en aanbieden via een bijvoorbeeld PayPro. 

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?