• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Online Geld Verdienen Forum? Dit is waar je moet zijn!

Wanneer je op deze pagina bent terecht gekomen bent je vast op zoek naar het beste online geld verdienen forum van Nederland.

Dat is maar goed ook want ik weet welk forum dit is en zal je verderop in dit artikel precies laten zien hoe je lid kunt worden.

Waar moet een goed online geld verdienen forum eigenlijk aan voldoen?

De kracht van een forum is vooral het delen van kennis. Het is eigenlijk een groot slow chat deel van een website. Uit uitwisselen van reviews, meningen en ervaringen kan een enorm grote waarde hebben.

Maar wat is volgens ons nu het beste online geld verdienen forum? Dat ga ik je nu vertellen, lees dus snel verder!

Wat maakt een goed forum?

Ik ben zelf een groot fan van fora, en als jij dit lees is de kans groot dat jij dat ook bent. Het is een soort van mini kennis economie over een bepaald onderwerp.

Je vind er mensen van allerlei leeftijden en achtergronden, wat natuurlijk gunstig is voor bijdragen aan discussies. Het is een mix van professionals in de online marketing wereld en non pro’s die wat willen bijverdienen naast hun huidige baan.

Ik wil je in dit artikel iets meer vertellen over een online geld verdienen forum, die ik inmiddels als weer een tijdje gebruik. Voordat ik daar mee begin, wil ik kort met je bespreken wat naar mijn mening nou een goed forum maakt.

Moderatie 

Helaas zijn er op het internet altijd mensen die zich niet zo netjes gedragen. Het is dus goed om altijd gebruikers online te hebben die mogelijke ongewenste berichten kunnen verwijderen. Zoals spam en andere ongewenst gedrag. 

Hoeveel moderators ben je dan ongeveer nodig? In mijn ervaring is het handig om overdag minimaal één moderator online te hebben. In de piekuren, meestal zijn dit natuurlijk de avonduren, minimaal twee. 

extra inkomsten naast huidige baan adviseur

Er zijn ook nog bepaalde dagen van de week waarop het internet over het algemeen wat actiever is. Dit zijn de zondag en de maandag. Mocht je zelf ooit een forum willen starten, dan weet je dit vast.

Response tijd

Bij een het beste online geld verdienen forum hoort natuurlijk een lage responstijd. Dit houd in dat je snel antwoord krijgt op vragen die je eventueel stelt.

Niemand zit natuurlijk te wachten op een forum wanneer je meer dan een dag moet wachten op een antwoord, dan kun je net zo goed een mailtje sturen.

Gelukkig zit is er tegenwoordig enorm goede forum software op de markt waarbinnen je ook persoonlijke berichten naar elkaar kunt sturen. 

Software

De software die gebruikt wordt voor een forum is enorm belangrijk. Een forum moet snel, overzichtelijk en dus gebruiksvriendelijk zijn. 

Gelukkig is er software zoals dat van The Huddle die de perfecte forum software formule hebben gekraakt. Deze forum software heeft alles wat je kunt verwachten van een modern forum platform. Het beste online geld verdienen forum Goed in dit hoofdstuk wil je iets gaan vertellen wat naar mijn mening verreweg het beste online geld verdienen forum is. Namelijk het forum bij de Internet Succes Gids.

Waarom? Dat zal ik je vertellen. Hierboven vertelde ik je een stukje over goede forum software. Laat de oprichter van de Internet Succes Gids nu net die bovenstaande forum software (The Huddle) ook ontdekt hebben.

Wat krijg je dan? Precies, het beste online geld verdienen forum van Nederland. Snel, overzichtelijk en vol met waardevolle informatie. 

Wat is de internet succes gids?

Mocht je Internet Succes Gids nog niet kennen; het is een website waarop je alles kunt vinden over internet marketing

Het beste online geld verdienen forum van Nederland

Het forum is online gezet in de zomer van 2016 door Jacko Meijaard oprichter van de Internet Succes Gids en maker van de Affiliate Marketing Revolutie, een videotraining die je stap-voor-stap leert om extra inkomen te genereren.

De hele gedachte achter dit forum is natuurlijk om een community te creëren van ambassadeurs van de trainingen. Dat is natuurlijk super waardevol voor de kwaliteit hiervan én voor Jacko’s gehele business.

Direct naar het forum  

Gebruikers & Statistieken 

Het internet succes gids forum kent op dit moment meer dan 3000 gebruikers die samen meer dan 2100 topics hebben geopend waarin 20.000 berichten zijn geplaatst.

Ze hebben elkaar gemotiveerd om (veel) geld te gaan verdienen met behulp van het internet. Het opvallende is dat er naast veel twintigers, ook veel 50+ actief is op dit forum. Ik zit dit zeker als iets positiefs.

Het is waardevol voor het product omdat gebruikers elkaar helpen. Dit betekent dus dat de wat meerdere ervaren gebruikers, kennis delen met de wat minder ervaren gebruikers.

Affiliate Marketing Revolutie geld verdienen op internet forum

 

Dit heeft ook een zeer positieve invloed op de hierboven besproken response tijd. Deze varieert van enkele minuten tot soms een uurtje, bij de wat moeilijkere vragen. Dat is de kracht achter een gedreven community. 

Iets anders wat echt super waardevol is: Jacko, de eigenaar en oprichter van het forum is bijna de hele dag gewoon bereikbaar en is ook enorm actief op het forum.

Boards & Onderwerpen

Zoals je op de afbeelding hierboven kunt zien, bestaat het forum uit een groot aantal secties. In al deze secties zijn verschillende topics( onderwerpen) te vinden die gebruikers van het forum hebben aangemaakt. 

Mijn persoonlijke favoriete secties zijn toch wel “Geld verdienen op het internet” En “Email Marketing”. Hier zijn ook vaag gebruikers aanwezig die al sinds het ontstaan  van het internet met deze onderwerpen bezig zijn. 

Trainingen

Via het forum kun je ook gemakkelijk aan de slag met je de trainingen. Iets voor jou? Scroll dan naar het laatste gedeelte van dit artikel, daar vertel ik je hier meer over. 

Affiliate Marketing Revolutie Trainingen

Zo heb je eigenlijk alles bij de hand. Als je bezig bent met een videotraining, kun je gemakkelijk bij het forum en zo als vragen kwijt. 

https://www.youtube.com/watch?v=gOVZBeg6_Qg

Iets voor jou? Jacko kan je helpen!

Je hebt kunnen lezen wat naar mijn mening het beste online geld verdienen forum van het internet is.

Waar ik het nog niet met je over heb gehad, is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Ik heb hier echt enorm goede ervaringen mee en kan het iedereen aanraden die wil leren hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Door aan de slag te gaan met deze videotraining heb je ook direct volledige toegang tot het forum. De Affiliate Marketing Revolutie kopen doe je via onderstaande kortingslink.

 

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?