PayPro: Review & Ervaringen (december 2018) Echt zo goed?!

PayPro Review & Ervaringen: Beste Betalingsdienstverlener van Nederland?

Benieuwd naar de betalingsdienstverlener PayPro? De kans is groot dat je dat bent, anders had je deze pagina waarschijnlijk niet gevonden.

Misschien ben je wel opzoek naar een goede payment service provider voor je eigen online producten. Het kan ook zijn dat je aan de slag wilt als affiliate en met paypro wat wilt bijverdienen.

Hoe dan ook, op deze pagina bent je op de juiste plek voor meer informatie over dit bedrijf. Ik maak namelijk inmiddels al weer bijna een jaar gebruik van deze dienst als affiliate. Ik kan je dus van alles over vertellen.

Wat is PayPro?

PayPro is een payment provider en een affiliate netwerk. Zonder vaktermen kun je dit omschrijven als: een bedrijf dat betalingen regelt voor ondernemers én een netwerk van online promotors (affiliates)

Een jong klein bedrijf (2006) uit Groningen dat zich de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft in online betalingen. Een echte betaaldienstverlener die er op gericht is om diensten te leveren aan online ondernemers.

PayPro heeft sinds 2006 een groot affilate netwerk opgebouwd van ongeveer 60.000 afiliates. Dit zijn mensen die in ruil voor commissie de producten van de verkopers promoten.

Payment Service Provider

PayPro is dus een echte payment service provider. Via de betaalsystemen kunnen klanten makkelijk afrekenen op je website.

Er worden maar liefst 9 verschillende betalingsmogelijkheden ondersteunt. Zo kan PayPro niet alleen ondernemers helpen met klanten in Nederland, maar ook over de grens. PayPro is dan ook actief in meer dan 19 landen.

Door wie is PayPro opgericht?

Het bedrijf is in 2006 opgericht door Henk Jan Wils. Hij werkt steeds als CEO en CTO binnen het bedrijf. Inmiddels meer dan 11 jaar dus.

Het is echt een bedrijf dat is ontstaan aan de keukentafel door jonge mensen die gedesinteresseerd waren in online marketing.

Het duurde een jaar of 5 voordat het bedrijf echt grote stappen maakte. Henk Jan heeft met hulp van andere grote namen in de marketing wereld, zoals Eelco de Boer en Tonny Loorbach, een mooi bedrijf weten op te zetten.

Inmiddels Henk Jan een team van zo'n 10 medewerkers om zich heen en hebben ze een mooi kantoor in het centrum van Groningen.

Is PayPro betrouwbaar?

Het is een zeer betrouwbaar bedrijf met een goede reputatie. Het is een erkende betaaldienstverlener met een vergunning van de Nederlandsche Bank.

Deze vergunning krijg je niet zomaar, je moet deze vergunning echt verdienen.

Op de website  kun je hier meer over lezen onder aan de pagina onder "Security".

PayPro: Hoe werkt het?

Zoals je misschien al weet kun je dus twee dingen doen bij PayPro. Betalingen mogelijk maken voor je klanten als verkoper of aan de slag als affilate om producten van deze verkopers te promoten.

Of beide natuurlijk! Een goed voorbeeld van iemand die beide (verkopen én promoten) doet is Jacko Meijaard.

Affiliate bij PayPro

Als affiliate kun je veel geld verdienen met je website of blog. Elke keer wanneer iemand via jou persoonlijke affilate link iets koopt, ontvang jij hier een commissie voor.

Als je dus een site hebt met veel verkeer in een bepaalde niche, bijvoorbeeld afvallen, kun je veel geld gaan verdienen met deze commissies.

Om affiliate te worden bij PayPro heb je geen KvK nummer nodig. Je kunt je gewoon aanmelden als particulier. Je ontvangt wel BTW en moet dit dus elk kwartaal afdragen aan de belastingdienst.

Als je het echt serieus wil aanpakken en al wat geld hebben verdiend online, raad ik je aan om je gewoon zo snel mogelijk aan te melden bij de KvK. Luister ook de onderstaande podcast van Jacko over of je je nou wel of niet moet aanmelden bij de KvK

Duizenden euro's per maand

Via PayPro kun je honderden producten promoten van verkopers en ondernemers.  Er zijn steeds meer mensen in Nederland die hier duizenden euro's per maand mee verdienen.

Aanmelden als affiliate doe je via deze pagina (gratis).

geld verdienen in vrije tijd commissies

Bijna 600,- euro aan commissies in 5 dagen via PayPro.

Verkoper bij PayPro

Als verkoper kun je je klanten gemakkelijk laten betalen voor je product of dienst. Om verkoper te worden heb je een KvK inschrijving en een BTW nummer nodig.

Ben jij als ondernemer opzoek naar een geschikte dienst om klanten te laten betalen op je website of webshop? Zoek niet langer!

Je krijgt onder andere toegang tot de volgende diensten:

  • Betaalpagina's maken;
  • Facturatie;
  • Affiliate marketing;
  • Boekhouding en Rapportage;
  • En nog veel meer...

Aanmelden als verkoper doe je via deze pagina

Wat kost het gebruikt van PayPro?

Als affiliate is PayPro helemaal gratis. Jij promoot namelijk producten van de verkopers. Bij elke verkoop dragen de verkopers een deel af aan PayPro. 

Als je je inschrijft als verkoper bij PayPro, betaal je slechts 50,- euro om je account op te zetten. Daarna betaal je een bedrag per transactie. 

Geld verdienen met PayPro? Jacko kan je helpen!

Op deze pagina heb je wat handige informatie kunnen lezen over deze betaaldienstverlener.

Waar ik het nog niet met je over heb gehad is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Dit is een online videotraining die jou gaat leren hoe je geld kunt verdienen met PayPro.

Paypro ervaringen forum

Wanneer je lid bent van de affiliate marketing revolutie, heb je ook direct toegang tot het beste online geld verdienen forum van Nederland. De mensen op dit forum bestaat uit een mix van affiliaties (mensen die producten promoten) en verkopers.

Via onderstaande knop kun je het verhaal van Jacko lezen en je direct aanmelden voor zijn videotraining.

>