• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • PayPro Review & Ervaringen

Benieuwd naar de betalingsdienstverlener PayPro? De kans is groot dat je dat bent, anders had je deze pagina waarschijnlijk niet gevonden.

Misschien ben je wel opzoek naar een goede payment service provider voor je eigen online producten. Het kan ook zijn dat je aan de slag wilt als affiliate en met paypro wat wilt bijverdienen.

Hoe dan ook, op deze pagina bent je op de juiste plek voor meer informatie over dit bedrijf. Ik maak namelijk inmiddels al weer bijna een jaar gebruik van deze dienst als affiliate. Ik kan je dus van alles over vertellen.

Wat is PayPro?

PayPro is een payment provider en een affiliate netwerk.

Zonder vaktermen kun je dit omschrijven als: een bedrijf dat betalingen regelt voor ondernemers én een netwerk van online promotors (affiliates)

Een jong klein bedrijf (2006) uit Groningen dat zich de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft in online betalingen. Een echte betaaldienstverlener die er op gericht is om diensten te leveren aan online ondernemers.

PayPro heeft sinds 2006 een groot affilate netwerk opgebouwd van ongeveer 60.000 afiliates. Dit zijn mensen die in ruil voor commissie de producten van de verkopers promoten.

Payment Service Provider

PayPro is dus een echte payment service provider. Via de betaalsystemen kunnen klanten makkelijk afrekenen op je website.

Er worden maar liefst 9 verschillende betalingsmogelijkheden ondersteunt. Zo kan PayPro niet alleen ondernemers helpen met klanten in Nederland, maar ook over de grens. PayPro is dan ook actief in meer dan 19 landen.

Door wie is PayPro opgericht?

Het bedrijf is in 2006 opgericht door Henk Jan Wils. Hij werkt steeds als CEO en CTO binnen het bedrijf. Inmiddels meer dan 11 jaar dus.

Het is echt een bedrijf dat is ontstaan aan de keukentafel door jonge mensen die gedesinteresseerd waren in online marketing.

Het duurde een jaar of 5 voordat het bedrijf echt grote stappen maakte. Henk Jan heeft met hulp van andere grote namen in de marketing wereld, zoals Eelco de Boer en Tonny Loorbach, een mooi bedrijf weten op te zetten.

Inmiddels Henk Jan een team van zo'n 10 medewerkers om zich heen en hebben ze een mooi kantoor in het centrum van Groningen.

Is PayPro betrouwbaar?

Het is een zeer betrouwbaar bedrijf met een goede reputatie. Het is een erkende betaaldienstverlener met een vergunning van de Nederlandsche Bank.

Deze vergunning krijg je niet zomaar, je moet deze vergunning echt verdienen.

Op de website  kun je hier meer over lezen onder aan de pagina onder "Security".

PayPro: Hoe werkt het?

Zoals je misschien al weet kun je dus twee dingen doen bij PayPro. Betalingen mogelijk maken voor je klanten als verkoper of aan de slag als affilate om producten van deze verkopers te promoten.

De links om je vandaag nog aan te melden vindt je terug onderaan deze pagina!

Affiliate bij PayPro

Als affiliate kun je veel geld verdienen met je website of blog. Elke keer wanneer iemand via jou persoonlijke affilate link iets koopt, ontvang jij hier een commissie voor.

Als je dus een site hebt met veel verkeer in een bepaalde niche, bijvoorbeeld afvallen, kun je veel geld gaan verdienen met deze commissies.

Om affiliate te worden bij PayPro heb je geen KvK nummer nodig. Je kunt je gewoon aanmelden als particulier. Je ontvangt wel BTW en moet dit dus elk kwartaal afdragen aan de belastingdienst.

Als je het echt serieus wil aanpakken en al wat geld hebben verdiend online, raad ik je aan om je gewoon zo snel mogelijk aan te melden bij de KvK. Luister ook de onderstaande podcast van Jacko over of je je nou wel of niet moet aanmelden bij de KvK

Duizenden euro's per maand

Via PayPro kun je honderden producten promoten van verkopers en ondernemers.  

Er zijn steeds meer internet marketeers in Nederland die hier duizenden euro's per maand mee verdienen. Eén van de succesvolste ondernemers op PayPro is Jacko Meijaard

geld verdienen in vrije tijd commissies

Ik had zo'n 600,- euro aan commissies in vijf dagen via PayPro...

Verkoper bij PayPro

Als verkoper kun je je klanten gemakkelijk laten betalen voor je product of dienst. Om verkoper te worden heb je een KvK inschrijving en een BTW nummer nodig.

Ben jij als ondernemer opzoek naar een geschikte dienst om klanten te laten betalen op je website of webshop? Zoek niet langer!

Je krijgt onder andere toegang tot de volgende diensten:

  • Betaalpagina's maken;
  • Facturatie;
  • Affiliate marketing;
  • Boekhouding en Rapportage;
  • En nog veel meer...

 Hét PayPro alternatief: Plug&Pay!

PayPro had tot medio 2020 vrijwel geen enkele concurrentie.

Er was namelijk geen andere dienstverlener waarmee je snel effectieve betaalpagina's kon maken én affiliate marketing kon inzetten. 

Daar is met de lancering van Plug&Pay echter verandering in gekomen! Plug&Pay is een check-out en affiliate marketing tool. 

Een directe concurrent voor PayPro dus. Het doet vrijwel het zelfde maar dan in een simpel en modern jasje. 

Wij zijn ook erg enthousiast en prefereren vanaf nu Plug&Pay boven PayPro!

De resultaten en reacties op deze betaalsoftware zijn tot nu tot ook erg positief.

Meer lezen over Plug&Pay? 

Lees onze Plug&Pay review, ervaringen en resultaten

plug-and-pay-checkout-affiliate-software

PayPro aanmelden + kosten

Laat me je ook nog even vertellen wat het kost om gebruik te maken van PayPro. 

Als affiliate

Aanmelden als nieuwe affiliate kost zo'n 60,- euro. Het is belangrijk dat je deze kosten niet als echte "kosten" moet ziet, maar meer als een borg. 

Je kunt namelijk de gehele PayPro compliance fee voor affiliates terug verdienen met het krijgen van commissies. Op de website van PayPro staat hierover het volgende: 

Per gerealiseerde commissie kan je minimaal 50% van de netwerkvergoeding en tot maximaal €1,21 incl. BTW per commissie, automatisch terug op je PayPro-saldo ontvangen. Dit betekent dat jij al bij 50 gerealiseerde commissies het gehele bedrag terugverdiend hebt!

Daarnaast is het natuurlijk zo dat je die 60,- euro dus vrij snel terug kunt verdienen met de methode die is uitgelegd in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko. 

Als verkoper

Als verkoper of "merchant" veranderd er niet veel qua kosten. Dat is 50,- euro. 

We verwachten wel dat de regels wat strenger worden voor verkopers. Over verhogingen van netwerkvergoeding is nog niets bekent.

Meld je hier direct als affiliate of verkoper 

Andere mensen lezen:

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen