• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Euroclix Geld: Verdienen vs Besparen

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen ben je vast op zoek hoe je precies met EuroClix geld verdienen kunt. 

Misschien ben je wel gewoon opzoek naar manieren om geld te verdienen via het internet, of bijvoorbeeld op zoek naar betrouwbaar thuiswerk

Waar je ook naar opzoek bent, in dit artikel staat informatie hoe je het beste geld kunt gaat verdienen met Euroclix. Lees dus snel verder!

Euroclix aanmelden: waar kan dat?

Wil jij ook starten met EuroClix geld verdienen? In dit artikel ga ik je vertellen hoe je dit kunt doen. 

Er zijn namelijk heel wat mensen die geld verdienen met internet, waaronder met het verzamelen van clix.

Nu kan het nog zo zijn dat je nog helemaal geen EuroClix account hebt. Mocht het geval zijn kun je je direct aanmelden via ondersta button om gratis een account aan de maken met een leuke welkomstbonus. 

Nog geen EuroClix account? Maak hier een GRATIS account!

Euroclix  geld verdienen manieren

Nu je een account hebt gemaakt en geld kunt gaan verdienen met EuroClix, vraag je jezelf misschien het volgende af: Is EuroClix betrouwbaar

Zoals je misschien eerder op deze site hebt kunnen lezen hebben wij het al veel gebruikt en weten we dat het 100% betrouwbaar is. Het is namelijk een groot bedrijf die in heel Europa actief is en veel bekende merken promoot. 

Om EuroClix geld verdienen mogelijk te maken, moet je clix sparen. Dit is de naam van de punten die je zult gebruiken. 

Clix Verdienen

Je kunt op verschillende manieren clix verdienen. Bekende manieren van clix verdienen zijn bijvoorbeeld het openen van e-mails of het invullen van enquêtes.

Verder kun je vanaf nu elke keer als je iets online gaat kopen, dit via EuroClix doen om hier vervolgens clix mee te verdienen. Vaak krijg je hierbij ook nog een extra korting op je aankopen. Je krijgt dus clix én korting!

Dit is onze favoriete manier omdat het redelijk veel clix geeft én geld bespaart op een aankoop die je toch wel gedaan zou hebben. 

Clix Winnen

Je kunt ook clix winnen door mee te doen aan Lotteryclix. Dit is de loterij binnen euroclix die meestal elke maandag een trekking heeft. 

Een grote hoeveelheid clix winnen is altijd mooi. Hoe meer clix je namelijk op je account hebt, des te meer elke clix waard wordt! 

euroclix geld verdienen

Euroclix Tips

Als je nieuw bent met EuroClix kun je vast wel wat tips gebruiken. Als dit zo is, bent je in het juiste hoofdstuk aangekomen.

Ik ga je hieronder namelijk vijf waardevolle EuroClix tips vertellen.

1) Spaar door: zoveel mogelijk clix verdienen

Je hebt al kunnen lezen dat clix per stuk meer waard worden naarmate je meer clix in je account hebt. Heb je bijvoorbeeld 100 clix in je account? Dan zijn ze 1.3 eurocent waard.

Als je 100.000 clix in je account hebt zijn ze 2 eurocent waard. Dit is toch een aanzienlijke meerwaarde. 

Sparen loont!

2) Zo veel mogelijk mails openen

Zorg dat je echt een schema maakt dat je regelmatig mails opent. Hiermee kun je dan op lange termijn toch lekker veel Clix verdienen. 

Plan dus gewoon bijvoorbeeld een kwartiertje per week in om alle mails te openen. 

3) Meespelen met Clix Loterij

Onder het kopje “Clix winnen” zie je LotterClix staan. Hier kun je elke dag een gratis lot activeren.

Elke maandag is er een trekking. De clix die je hiermee wint staan direct op je account. De wekelijkse (gratis) hoofdprijs is 500 clicks of ongeveer 10 euro (afhankelijk van je persoonlijke wisselkoers)

4) Online shoppen voor EuroClix

Wat ik persoonlijk de leukste manier vind om clix te verdienen is online shoppen via EuroClix. Je kunt in het overzicht kijken waar kortingen zijn en dan direct naar de webshops gaan. 

Dus je krijgt Clix én korting! Een win win dus. 

Andere Sites als EuroClix? Check dit even!

Op deze pagina heb je kunnen lezen hoe EuroClix geld verdienen een beetje in z’n werk gaat.

Waar ik het nog niet met je over heb gehad zijn sites als Euroclix. Er zijn namelijk nog meer manieren om betrouwbaar geld te verdienen met internet.

Een goed voorbeeld is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Met deze cursus van Jacko, kun jij leren hoe jij zelf een website opzet (makkelijker dan je denkt) waarmee je veel geld kunt verdienen.

Jacko verdient minimaal 250,- euro per dag via het internet. Lees hier zijn verhaal! >>

 

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?