Affiliate Marketing Revolutie (juni 2019 Review) Aanrader of Onzin?
Affiliate Marketing Revolutie training review en ervaringen

Affiliate Marketing Revolutie Review & Ervaringen: Waardevolle Videotraining?

Wanneer jij op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je benieuwd bent naar de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Dit is ook helemaal niet gek. De Affiliate Marketing Revolutie is enorm populair, er is al veel over geschreven. Maar wat is nou eigenlijk De Affiliate Marketing Revolutie?

Wie is Jacko Meijaard nou eigenlijk? En misschien wel het belangrijkst: Is de Affiliate Marketing Revolutie je geld wel waard?

Ik ging een paar maanden terug aan de slag met de training en deel hier mijn eerlijke review, meningen en ervaring. Ook zal ik je iets vertellen over mijn resultaten dusver. Lees dus snel even verder!

Wie is Jacko Meijaard?

Voordat we echt gaan beginnen aan mijn persoonlijke review, zal ik je eerst iets meer vertellen over de auteur en maker van de Affiliate Marketing Revolutie, Jacko Meijaard.

Jacko(1991) is absoluut geen onbekende in de wereld van Geld groeien op het internet, hij is een ervaren affiliate sinds 2011 én aanbieder van affiliate producten sinds 2014.

Wie is Jacko Meijaard? GeldGroeien.nl

Jacko is ook de oprichter van de  succesvolle internet marketing website Internetsuccesgids.nl.

Jacko verdient tegenwoordig twee keer zoveel als de minister president, allemaal dankzij het internet.

Hij deelt zulke informatie niet om stoer te doen, maar om mensen te motiveren:

 “Als ik het kan, kan iedereen het!”

Is een welbekende uitspraak van Jacko.

Interview Jacko Meijaard ad.nl

Het kan zo maar zijn dat je op deze pagina bent terecht gekomen nadat z'n hebt gelezen op de populaire nieuwssite ad.nl.

Jacko is namelijk geïnterviewd en de reacties hierop waren enorm leuk om te zien.

Lees HIER het volledige interview (opent in nieuw venster).

Inmiddels is het interview al meer dan 62000 keer gelezen. Iets wat hij van te voren echt niet had verwacht. 

Dit geeft ook direct aan dat Jacko een Nederlandse en vooral ook betrouwbare ondernemer is. Geen oplichter of wat dan ook. 

Jacko's YouTube kanaal

Om een goed beeld te krijgen van Jacko als persoon en zijn avontuur van begin tot eind raad ik je aan om een kijkje te nemen op zijn YouTube kanaal.

Hier staan namelijk ook nog filmpjes op van jaren geleden, zo kun je eigenlijk z’n hele avontuur volgen. Je kunt Jacko in veel zijn video’s ook gewoon zien en vragen stellen.

Dit heeft iets persoonlijks en hiermee kun je ook zien dat Jacko écht probeert om mensen te om geld te gaan verdienen op het internet.

Internet Succes Gids community

Jacko heeft sinds de zomer van 2016 een eigen Internet Succes Gids forum online gezet.

Dit forum maakt gebruikt van de gloednieuwe community software van The Huddle, een bedrijf van onder meer Tonny Loorbach. 

Dit is inmiddels uitgeroeid tot een mega community waarbinnen mensen elkaar helpen met geld verdienen op het internet.

Dit kan inmiddels het beste online geld verdienen forum van de Benelux genoemd worden. Het forum heeft meer dan 38000 berichten binnen 4000 onderwerpen en meer dan 5000 leden (oktober 2018)

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Laat mij je nu vertellen van de Affiliate Marketing Revolutie nu eigenlijk is.

De volledige Affiliate Marketing Revolutie is een stap-voor-stap online videotraining waarin je leert om geld te verdienen op het internet met affiliate marketing.

Je leert hoe je digitale producten kunt promoten, hiervoor heeft Jacko gekozen omdat de commissie die je hiervoor krijgt erg hoog is, gemiddeld wel zo’n 20,- euro.

De videotraining bestaat uit 15 modules met daarachter 69 pagina's met materiaal.

Elke module heeft een aantal pagina’s met korte video’s waarin Jacko alle belangrijke onderwerpen bespreekt aan de hand van voorbeelden.

Affiliate Marketing Revolutie Trainingen

Facebook heeft elke maand wel iets nieuws en websites veranderen ook in rap tempo. Dit realiseert Jacko zich gelukkig maar al te goed. De videotraining bestaat ongeveer drie jaar en de derde versie is in mei 2017 online gekomen. 

De inhoud van de nieuwste versie van de Affiliate Marketing Revolutie met gebruik van het Marketheme is als volgt:

 • Module 1: Starten met Affiliate Marketing (8 pagina's)
 • Module 2: Je website inrichten (10 pagina's)
 • Module 3: Hoog scoren in Google (7 pagina's)
 • Module 4: Puntjes op de i (6 pagina's)
 • Module 5: Geld met e-mails (5 pagina's)
 • Module 6: Alles komt samen (6 pagina's)
 • Module 7: Meten is weten (2 pagina's)

In de modules en dus op de pagina's staan de video's waar Jacko je stap-voor-stap laat zien wat hij doet.

Dit zorgt er voor dat zelfs mensen die niet zo goed zijn met computers, vrij snel een website online kunnen zetten.

 Je zult zien dat het een stuk makkelijker is dan je denkt.

Jacko is onlangs ook begonnen om meer de focus te leggen op motivatie en inspiratie.

Binnen de training is sinds kort (juni 2018) namelijk ook een module "Inspiratie en motivatie" bijgekomen.

Regelmatig nieuwe content & updates

Bij de laatste grote update (zomer 2017) is de Affiliate Marketing Revolutie samen gaan werken met het Marketheme.

Het is niet verplicht om dit thema te gebruiken.

Dit affiliate marketing WordPress thema heeft Jacko ontwikkeld samen met een software developer van het internetsuccesgids forum.

Het is een thema speciaal ontwikkeld voor beginners - het is een soort alles in één pakket zodat je niet zelf bezig hoeft met webhosting en het inrichten van je website (mocht je dit lastig vinden).

Het Marketheme is niet gratis. Je kunt de eerste maand starten voor 1,- euro.

De revolutie in deze training is dan ook een stukje professionele coaching om een mentaliteit te creëren om nooit op te geven en je dromen waar te maken.

Dit lees lees je elke week terug door motiverende posts van Jacko op het internetsuccesgids forum en hoor je terug in zijn wekelijkse podcasts.

Affiliate Marketing Revolutie VIP & Masterclass

Nu kan het zijn dat als jij dit leest al bekent bent met de Affiliate Marketing Revolutie en klaar bent voor de volgende stap.

Wanneer je compleet nieuw bent met de training, kunt je dit hoofdstuk overslaan.

Je weet hoe je een succesvolle affiliate website moet bouwen en kent de stappen uit de videotraining bijna uit je hoofd. 

Dat is het tijd om door te pakken - en wel met een Affiliate Marketing Revolutie VIP Membership of de Internet Masterclass.

Affiliate Marketing Revolutie VIP Member 

Wanneer je naar een aantal weken of maanden - afhankelijk van de hoeveelheid tijd je eraan besteed - alles weet en toegepast hebt kun je doorgaan met groeien. 

Er is namelijk nog een VIP gedeelte op het forum. Hier zul je alleen de mensen vinden die al ervaring hebben met affiliate marketing.

De Affiliate Marketing Revolutie VIP Members hebben voor 42,- euro per maand de volgende voordelen ten opzichte van normale deelnemers:

 • Elke maand een exclusief webinar
 • Direct toegang tot de geheime webinar pagina
 • Lifetime hoge prioriteit support van Jacko

Dit deel is ook afgeschermd van Google - zodat je uitgebreid je website kunt delen en bespreken met ander leden van de Affiliate Marketing Revolutie. 

Dat is natuurlijk enorm waardevol. Ik heb dan ook met eigen ogen gezien dat websites opeens een keer zoveel commissie gingen verdienen nadat de informatie uit de VIP Membership werd toegepast. 

Internet Masterclass van Jacko Meijaard 

Wanneer je echt alles direct wilt weten met persoonlijke support via mail, skype en het forum kun je naast het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie, je ook nog aanmelden voor een Masterclass.

Dit is écht de snelste manier om een passief inkomen op te bouwen via het internet. Je betaald hier natuurlijk dan wel iets meer voor - Jacko moet immers extra tijd speciaal voor jou vrijmaken.

Mocht je nog niet zo bekent zijn met affiliate marketing en nog niet in het bezit zijn van de ARM raad ik je aan om die eerst te volgen. Dat kan via de knop helemaal onderaan deze pagina. 

internet masterclass jacko meijaard review en ervaringen

De videocursus zit ook qua vormgeving erg goed in elkaar. 15 modules waarin de pagina’s met video staan. Aan de rechterkant van je scherm kun je mooi zien wat je al wel of niet gezien hebt.

Zo houdt je het overzicht en kun je gemakkelijk elke dag een uurtje besteden aan het leren geld verdienen op het internet.

Je kunt ook via kopje "Trainingen" op het forum aanmelden voor de masterclass. Laat me je nu ook iets meer vertellen over het forum.

Toegang tot het forum

Toegang tot het Internet Succes Gids forum is misschien wel het meeste waardevolle naast de video's van de training zelf. 

Met het forum kun je namelijk direct je vragen kwijt of zoeken naar antwoorden terwijl je met de trainingen bezig bent. Je kunt contact onderhouden met andere leden en met Jacko zelf. 

Inmiddels is dit een hechte community geworden van mensen die geld verdienen via het internet. In onderstaande video geeft Jacko een rondleiding door zijn online geld verdienen forum.

Affiliate Marketing Podcasts

Opzoek naar een vette podcast om bijvoorbeeld onderweg of tijdens het sporten te luisteren? Jacko neemt elke week een nieuw podcast op over verschillende onderwerpen.

Denk aan mindset, ondernemen en geld verdienen. Dit was eigenlijk het begin van zijn nieuwste audiotraining: De 10K p/m Mindset

Deze zijn voor mij al erg waardevol gebleken. Ze zorgen toch voor net beetje extra motivatie. Hij heeft het bijvoorbeeld over de positieve en negatieve effecten van (veel) online geld verdienen. 

Mijn persoonlijke resultaten

Wat jij nu vast wil weten is: werkt het echt? Kun je hier echt geld mee verdienen?

Of is het de zoveelste internet "guru" die gouden bergen belooft? 

Nou, ten eerste wil ik je vertellen dat Jacko Meijaard je helemaal geen gouden bergen beloofd. Ten minste niet zonder enige vorm van actie of inzet.

Niets gaat vanzelf - geld verdienen op het internet ook niet. Jacko heeft er zelf ook 3 maanden over gedaan voordat hij de eerste euro verdiende, inmiddels 6 jaar geleden. 

Hij is er - en ik nu ook - echter van overtuigd dat wanneer je de methoden van Jacko nadoet, je binnen enkele weken passief geld kunnen verdienen op het internet. 

Het begon allemaal met 1,- euro

Ik ben zelf in februari 2017 begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie nadat ik online opzoek was naar manieren om geld te verdienen. 

Hoe kon het toch dat al deze mensen op bijvoorbeeld Instagram - zo enorm veel geld verdienden? 

Ik kwam al snel tot de conclusie dat dit gaat door middel van affiliate marketing. Het promoten van producten van andere mensen/ bedrijven in ruil voor commissie. 

Hier op gaan zoeken en zo kwam ik op de site van de Affiliate Marketing Revolutie terecht.

In het begin was ik natuurlijk ook sceptisch. Het is dan ook goed dat je voor slechts 1,- euro de eerste video's kunt bekijken. Zo weet je direct dat het geen miskoop is of wat dan ook.

Het duurde ongeveer drie weken voordat ik m'n eerste website online had. Ik wist wel veel over het internet in het algemeen maar absoluut niet hoe je websites moest maken en onderhouden. Mijn kennis op dat gebied was echt nul komma nul.

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdient!

Dat is wat de titel van een mailtje is wanneer je geld hebt verdient met PayPro. En het voelt enorm goed. 

Onderaan het mailtje staat ook: "Het geld dat je hiermee verdient hebt, kun je te alle tijde opnemen."

Het eerste mailtje - mijn eerste affiliate commissie - kreeg ik op 22 februari, zo'n 3 drie weken nadat m'n eerste website in de lucht was. In die tijd had ik ongeveer 8 blog berichten geschreven van 1000 woorden.

Wat in totaal + het kijken van de trainingen al snel 20 uur werk is. Het begin was gemaakt. Ik werd gemotiveerde dan ooit. 

In de tijd hierna bleef ik consistent aan m'n site werken zodat er steeds meer gratis bezoekers vanuit Google kwamen. Toch moest ik nog zes weken wachten op m'n tweede commissie.

affiliate marketing revolutie inloggen

Ik had de handdoek bijna in de ring gegooid als er niet zoveel support en aanmoediging van het forum was. Ook die podcasts en video's van Jacko hielpen enorm.

Na de tweede commissie ging in consistent elke maand meer geld verdienen via het internet. Elke maand zo'n 30% meer. Steeds meer mailtjes van PayPro dat ik weer geld heb verdient...

Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard resultaten

Terwijl ik in bed lag, terwijl ik aan het hardlopen was, het gaat gewoon door. Je websites gaan voor je werken in plaats van andersom. 

Kortom: ik ben blij dat ik de Affiliate Marketing Revolutie gevonden heb en kan de training iedereen van harte aanraden. 

Affiliate Marketing Revolutie prijs

Niet onbelangrijk is natuurlijk de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie videotraining.

De Affiliate Marketing Revolutie kost 47,- euro, wat ik een mooi prijs vind voor een super uitgebreide videotraining.

Voor nog geen vijf tientjes krijg je toegang tot een training die jouw financiële toekomst zomaar eens een stuk beter kan gaan maken.

Persoonlijk had ik binnen zes weken m'n investering voor de cursus terug verdient. 

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Jacko hanteert de standaard 30 dagen niet-goed-geld terug garantie voor al z'n producten. 

Mocht de training achteraf toch écht helemaal niet voor jouw zijn, krijg je het geld zonder gedoe direct terug gestort. Daar gaat Jacko helemaal niet moeilijk over doen. 

Door deze garantie kun je de Affiliate Marketing Revolutie dus eigenlijk 30 dagen lang gratis uitproberen. Je loopt geen enkel risico. Je kunt ook starten met de proefversie, mocht je nog steeds paranoïde zijn 😉

Affiliate Marketing Revolutie kopen

Je hebt vast al wel gemerkt dat ik erg enthousiast ben over de Affiliate Marketing Revolutie. 

Het is de meeste effectieve methode die ik ooit bent tegenkomen om te leren hoe je geld kunt verdienen op het internet.

De combinatie van goede support, forum en de prima prijs maakt het echt een top training. Via onderstaande link ga je direct naar de kortingspagina.

affiliate marketing revolutie inloggen

Ook starten met de Affiliate Marketing Revolutie? Dat doe je vandaag via onderstaande kortingslink!

 • Robin schreef:

  Het mooie is dat je ook een affiliate link heb gezet naar Jacko’s website…

  • Jan schreef:

   Hey Robin,

   Klopt helemaal!

   Wist jij dat de links in reviews/ vergelijkingssites als Tweakers, Pricewise, Booking, Consumentenbond(!), Gaslicht, Trivago, en nog veel en veel meer ook allemaal affiliate links zijn?

   Is dus niet heel raar 😉

   Heb je nog vragen over de inhoud van de Affilate Marketing Revolutie?

 • >