• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Wat Is Online Passief Inkomen En Hoe Creëer Je Dit?

Je hoort mensen op het internet steeds vaker praten over "passief inkomen".

Wat is passief inkomen nu eigenlijk en hoe creëer je dit? 

Dat is wat ik wil vertellen op deze pagina. Ik zal je ook vertellen wat het niet is en een paar valkuilen met je delen. 

We gaan kijken waarom een passief inkomen op het internet al lang geen fabeltje meer is en zo'n beetje iedereen hiermee kan starten. 

Er zijn veel manieren op het internet te vinden die worden omschreven als passief, maar dit eigenlijk helemaal niet zijn. 

De Waarheid Over Passief Inkomen

De waarheid? Er zijn eigenlijk helemaal niet zoveel manieren om een passief inkomen te genereren als men denkt. 

Om een grote stroom passief geld op gang te brengen en om letterlijk  geld te verdienen terwijl je slaapt, is veel werk nodig. Veel mensen zijn niet bereid om hier voor te gaan zitten en dit te leren. 

Weer een andere deel wil het wel leren, maar ondernemen vervolgens geen actie.

Leer je echter van de besten en geef je niet op?

Grote kans dat je dan op langer termijn steeds meer geld gaat verdienen. Er is niemand dit tegen je gaat zeggen dat je niet meer mag opschalen. Dat je wel genoeg verdient hebt nu.

Daarom zijn er vandaag de dag (vooral in Amerika) letterlijk tienders die een ton per maand verdienen via het internet​.

Wat is Online Passief Inkomen?

Je weet vast wel dat we met online passief inkomen de inkomsten bedoelen die automatisch binnen komen door bijvoorbeeld een website of aandeel.

Deze zijn volledig opgezet op of met behulp van het internet, online dus.

Wat houdt passief inkomen nog meer in? Het houdt in dat je bepaalde stromen van inkomen creëert die geld opleveren terwijl je hiervoor geen tijd tegenover stelt.

Stromen die je uitbetalen wanneer je slaapt, wanneer je aan het strand ligt of wanneer je in een restaurant zit. 

Online Passief Inkomen Voorbeeld

Een mooi voorbeeld van passief een inkomen is het verhaal van Jacko Meijaard. Hij gaat regelmatig op vakantie en heeft dankzij het internet een volledig vrij bestaan. 

Jacko komt letterlijk met meer geld thuis wanneer hij op vakantie is geweest. Allemaal dankzij al de passieve inkomsten die hij zelf heeft opgezet.

Wanneer je meer wilt weten over Jacko en zijn methode, laat hier boven even je gegevens achter. Dan stuur ik je naar Jacko's pagina en krijg je tips hoe jij geld kunt gaan verdienen via het internet.

Hoe Jij Een Online Passief Inkomen Kan Creëren

Nu je weet wat passief inkomen precies is, ga ik je kort vertellen hoe jij kan beginnen met het opzetten van geldstromen waarmee je letterlijk slapend rijk kan worden. 

Passief inkomen kan natuurlijk ook gegenereerd worden door bijvoorbeeld het investeren in aandelen of opties. Het grote nadeel hiervan is is dat je veel startkapitaal nodig bent. Iets wat de meeste mensen niet hebben.

Als jij wel zo iemand bent die een paar duizend euro laat "doodbloeden" op een stoffige spaarrekening, verwijs ik je graag door naar Harm van Wijk. Hij kan je helpen om met je vermogen een volledige passief inkomen op te bouwen. Ga hier naar zijn site.


Wanneer je nog geen vermogen hebt, en niet zoveel weet over de hele financiële wereld, zijn er betere opties voor een passief inkomen als beginner. 

Wat je eerst nog even moet weten is dat het niet makkelijk is om meerdere passieve inkomen stromen op gang te brengen. Als het makkelijk was, zo iedereen het wel doen. 

Het grootste probleem is, wat wij ook VEEL terug zien op het forum, is dat de meeste mensen er veel te snel mee stoppen.

Ze zien naar pakweg drie weken geen resultaat voor hun inspanningen en stoppen er vervolgens mee. Vaak met een smoes als: "Dat ze nu even geen tijd hebben". 

Hoe moet het dan wel? Lees het hieronder.


STAP #1 -- Selecteer Je Online Passief Inkomen Idee

Je eerste stap naar het creëren vaneen passieve inkomen stroom is het kiezen van een idee. 

Welk idee bij jou past is afhankelijk van een aantal dingen. We gaan er vanuit dat ook jij, net als 99% van de mensen, geen tonnen op je bank hebt en niet veel kunt investeren. 

Hoe begin je dan met een passief inkomen? Wat je je moet realiseren is dat je kennis letterlijk geld waard is. 

Van welk onderwerp weet jij veel? Wat zijn je passies?

Dit zijn vragen die je even voor jezelf moet beantwoorden. Dit is namelijk erg belangrijk. Wanneer je ergens met veel plezier mee bezig bent, zul je ook minder snel afhaken. 

Kies een niche (een groep onderwerpen) waarin jij je lekker voelt.

Enkele voorbeeld van niches die het meeste op leveren met affiliate marketing zijn: 

 • Gezondheid & Afvallen
 • Online Marketing
 • Doe-het-zelf
 • Dating
 • Sport 
 • Slapen
 • Baby & Kind 
 • Persoonlijke verzorging 

Wanneer jij als hobby of professioneel veel kennis hebt over binnen de bovenstaande niches​​​​, ben je eigenlijk al zeker dat jij met succes een passief online inkomen kunt opbouwen. 

Er gaan namelijk miljarden euro's om in deze online informatie markten. Er zijn sites die vrijwel passief letterlijk duizenden euro's per dag genereren.

Een mooi voorbeeld in de baby niche vind ik zelf: www.24baby.nl

Dit noemen we ook wel een succesvolle affiliate website. Er staat waardevolle informatie op die mensen echt helpt én ze verdienen met deze site honderden euro's per dag.

Ben je benieuwd hoe deze websites zoveel geld verdienen? Zit jij er ook over na te denken om een website te maken die geld voor je verdiend terwijl je slaapt? Een website maken is minder moeilijk dan je denkt...

Ja, laat mij zien hoe deze websites zoveel geld kunnen verdienen!


STAP #2 -- Stel Doelen

Een volgende belangrijke stap die je moet zetten is het stellen van een doel voor jezelf. 

Dit kan bijvoorbeeld zijn:

"Eind 2018 wil ik 500,- euro per maand online passief inkomen hebben."

Je moet begrijpen dat je niet te lang moet twijfel over het starten van een passief inkomen. Van uitstel komt afstel.

Een idee kan alleen werkelijkheid worden als je actie onderneemt! Schrijf het doel letterlijk op een A4'tje. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat een doel dat je in je hoofd hebt, helemaal niets waard is. 

En jij wilt niet falen. Schrijf ze op en ga tot in detail. Mocht je hulp nodig hebben bij het stellen van je doelen op dit gebied, laat het even weten in een reactie onder dit artikel. 


STAP #3 -- Plan Je Stappen

Nu je voor jezelf hebt besloten om een online passief inkomen op te zetten en een doel hebt gesteld, moet je je stappen plannen.

Hoe ga je van punt A naar punt B? Wat zijn de acties die moet nemen om je doel te behalen?

Hoeveel onderzoek moet je nog doen gebaseerd op je huidige kennis?

Wanneer je een beginner bent kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te starten met de Affiliate Marketing Revolutie. Dat is een online videotraining die je stap-voor-stap leert hoe je zelf een affiliate website kunt bouwen.

Verdien je al geld met affiliate marketing maar ben je opzoek naar vervolg stappen?

Dan kun je bijvoorbeeld kijken naar de Masterclass van Internet Succes Gids. 

Het plannen van je stappen helpt je om dat gat te dichten tussen je  dromen en de realiteit.

Je dromen zijn dichter bij dan je denkt. Je hebt er alleen consistente actie en doorzettingsvermogen over een langere periode voor nodig, dat is alles.  

Wanneer je weet wat nodig is om je dromen waar te maken, is de kans erg groot dat je ze ook gaat halen. 

gemotiveerd blijven tips

Je dromen zijn dichter bij dan je denkt. Blijf door gaan.


STAP #4 -- Heb Een Back-Up Inkomen

Het is natuurlijk niet zo dat je direct vanaf de eerste week veel geld kunt verdienen met deze methode. Dat is lariekoek. Een online passief inkomen opbouwen kost tijd en actie. 

Ga dus niet ontslag nemen bij je baas om dit fulltime te gaan doen. Vaak duurt het minimaal een maand voor dat je de eerste euro's verdient via het internet. 

Dit is ook direct één van de grootste redenen waarom de meeste mensen te snel opgeven met de weg naar een passief inkomen. Ze zien geen direct resultaat. 

Zie het in het begin dus echt als een bijbaan of project die langzaam zal groeien. Een uurtje per dag is voldoende.


STAP #5 -- Onderzoek Mensen Die Al Succes Hebben

Een van de beste manieren om zelf succesvol te worden, is simpelweg het onderzoeken van mensen die al het succes hebben behaald wat jij graag wilt. 

Lees boeken en volg de ze op sociale media. Koop cursussen en stel ze vragen. 

Om te slagen moet je een soort van rechercheur worden. Wie verdient op dit moment een volledige passief online inkomen? Wat zijn de trucjes en wijzen waarop zij dit doen?

Wanneer jij hier achter bent is het een kwestie van je eigen draai er aan geven. Niet meer, niet minder. 


STAP #6 -- Zoek Een Community Met Andere Mensen

Een andere belangrijke stap in het creëren van een passief inkomen online is het actief meedoen in een online geld verdienen forum. Bijvoorbeeld het Internet Succes Gids forum (link) dat wij eerder op deze site besproken hebben.

Dit is belangrijk omdat dit plekken zijn waar je ervaringen, ideeën en kennis kunt uitwisselen met "lotgenoten". Vaak een groep gemotiveerde intelligente mensen die er helemaal klaar mee zijn om voor een baas te werken. 

Wees niet bang om advies te vragen aan de mensen op deze fora. Iedereen gaat door een labyrint van nieuwe termen en vraagstukken waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. 


STAP #7 -- Opschalen Opschalen Opschalen!

Wanneer jij met bovenstaande stappen je eerste euro passief online hebt verdient, ga je dit moment nooit meer vergeten. 

Het mooie is ook dat je lekker kunt opschalen. Er is geen limiet op het aantal websites dat je kunt hebben. Er is ook geen baas die tegen je gaat zeggen dat je nu wel genoeg hebt verdient. 

Als je 1,- euro online kunt verdienen, kun je ook 10,- euro online verdienen. Als je 10 euro kunt verdienen, kun je ook 100,- euro verdienen, enzovoorts. 

Bijna alles in het online passief inkomen kan worden opgeschaald. Meer bezoekers naar een website betekent meer commissies. Meer commissies betekent meer geld. Meer geld betekent dat je meer geld hebt om NOG MEER websites te maken (of laten maken).  


Start hier om te leren hoe jij een eigen online passief inkomen te creëren >>

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?