• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld Verdienen Met Internet in 5 Stappen

Wil jij geld verdienen met internet? Wanneer jij op deze pagina terecht bent gekomen, is dit vast het geval.

Je bent misschien gaan zoek naar manieren om geld te verdienen op het internet, of je was opzoek naar tips om geld te besparen.

Het is maar goed ook dat je deze pagina hebt gevonden. We gaan je namelijk vertellen wat internet marketing precies is, waarom het zo populair is en HOE ook jij geld kan gaan verdienen met internet.

Het is een stuk simpeler dan je op dit moment waarschijnlijk denkt. Lees snel verder, en kan je leven wel eens gaan veranderen …

Wat is internet (affiliate) marketing precies?

Voordat ik je precies ga vertellen hoe jij nu kunt leren geld verdienen met internet, wil ik het eerst even met je hebben over wat algemene kennis. Als je al wat meer kennis hebt van het internet en marketing, kun je dit hoofdstuk waarschijnlijk wel overslaan.

Internet marketing is simpel weg het promoten van producten die verkrijgbaar zijn via het internet. De meest bekende vorm van internet marketing, waar veel geld meer verdient wordt, is affiliate marketing.

Affiliate marketing houd in dat je producten van andere mensen promoot in ruil voor een commissie (provisie). Je kunt het vergelijken met de welbekende makelaarskosten. De commissie die een makelaar van je krijgt als hij of zij succesvol je huis verkoopt.

Oneindig veel geld verdienen met internet

Met affiliate marketing word dagelijks enorm veel geld verdient. De hele internet economie in Nederland is nog maar net op gang. Er zijn dus enorm veel kansen. Er is geen beter moment dan nu om met affiliate marketing te beginnen.

Hoelang denk je dat er nog winkelcentra bestaan? 5 jaar? 10 jaar? 30 jaar?

Niemand kan dit natuurlijk precies weten. Het enige wat wij wel weten is dat de internet economie dagelijks groeit, en snel ook.

Waarom is geld verdienen met internet marketing zo populair?

Maar waarom is deze vorm van internet marketing nu zo populair? Dat zal ik je in dit hoofdstuk vertellen. Er zijn namelijk een aantal voordelen die echt de doorslag geven.

Tijdsonafhankelijk werken

Als affiliate internet marketeer kun je zelf je dag bepalen. Je bent een ondernemer. Geen 9 tot 5 dag indeling en verplicht weekend voor jou.

Gewoon lekker werken wanneer jij dat wilt. In ochtend naar de sportschool of naar het strand op een warme dinsdagmiddag. Het kan allemaal.

plaatsonafhankelijk werken met internet marketing
Werken waar en wanneer je maar wilt …

Plaatsonafhankelijk werken

Het mooie van internet marketing is ook dat je plaatsonafhankelijk kunt werken. Het enige wat je namelijk nodig bent om te werken is internet en een computer.

Een paar jaar geleden kon dit nog weel eens voor problemen zorgen, hoeveel terrassen of andere openbare plekken hadden toen internet? Niet zo veel.

Tegenwoordig is dit allemaal anders er is op de meeste plekken gratis internet te vinden. Sterker nog, wij denken dat er over een jaar of 10, overal ter wereld waar mensen kunnen komen, internet zal zijn.

Geld verdienen met internet kun je dus doen op een terrasje bij in je lokale dorp of vanaf een strand in Thailand. Internet = geld verdienen.

Dat brengt ons op het volgende deel van dit hoofdstuk.

Is geld verdienen met internet betrouwbaar thuiswerk?

Met internet marketing kun je enorm veel geld verdienen. Je moet alleen niet denken dat je binnen een paar weken duizenden euro’s zult verdienen. Je moet het langzaam opbouwen, je inkomen zal elke maand stijgen, en geen plafond bereiken vanwege een of andere CAO 😉

In het artikel over betrouwbaar thuiswerk, ben ik wat dieper op dit onderwerp in gegaan. Als je eenmaal door hebt hoe je winstgevende websites of kanalen kunt maken, kunt je dit opschalen zoveel je wilt.

Er is niemand die tegen je zegt “Ho, stop is eens even, jij mag maar 10 websites maken” . Nee, je mag zoveel websites maken als je wilt, dat is de grap!

Er zijn affiliate marketeers in Nederland die letterlijk honderden websites hebben die allemaal dagelijks geld opleveren. Met het stappenplan verderop in dit artikel kun jij ook leren hoe zit dit doen.

Affiliate Marketing: De Sleutel naar Succes

Goed, om je zo goed mogelijk op weg te helpen zal ik hieronder een handig stappenplan voor je schrijven.

Zo kun jij zo snel mogelijk beginnen met geld verdienen op internet. Zoals je misschien al hebt kunnen lezen in mijn meer zelfdiscipline artikel: er is geen juist moment op te beginnen.

Wil jij genieten van de bovenstaande voordelen? Dus meer vrijheid én geld? Doorloop dan vandaag nog de onderstaande stappen. Succes!

geld verdienen met internet sleutel tot succes

Stap 1) Ga er NU voor

In deze eerste stap wil ik je vragen om even stil te staan wat jij het komende jaar wilt bereiken met internet marketing. Wij kunnen dit natuurlijk niet voor je doen omdat we je situatie niet kennen.

Misschien werk je nog wel voor een baas, en wilt niets liever dan volledige onafhankelijk zijn. Misschien ben je wel blij met je werk maar wil je lekker iets bijverdienen om elke jaar mooi op vakantie te kunnen.

Het maakt niet uit wat het is. Het feit dat jij dit lees betekent al heel veel, je wilt namelijk een positieve verandering in je leven. Er zijn duizenden mensen die in het zelfde schuitje als jou zitten.

Dat brengt ons gelijk bij stap 2.

Stap 2) Forum: maak een account en stel even jezelf voor

Op het forum komen mensen samen die geld willen verdienen op het internet. We hebben dit beste online geld verdienen forum al uitvoerig besproken op deze site.

Dit forum zit vol met mensen die al dagelijks geld verdienen op het internet. Het zijn dus eigenlijk al mensen die het leven leiden dat jij wilt leiden. Geld verdienen met internet in totale vrijheid.

Wat is dan beter om je tussen deze mensen te mengen en te vragen om advies? Ga dus direct naar het forum en maak een account aan!

Klik hier om een account aan te maken op het forum >>

Stap 3) Begin met de Trainingen

Met de trainingen zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk geld zult gaan verdienen met internet. De training kun je uitproberen voor slechts 1,- euro. Je hebt al kunnen lezen in mijn Affiliate Marketing Revolutie review, dat je dit geld zo hebt terug verdient.

Je kunt toegang krijgen door naar bij de forum omgeving het bovenste menu op “Trainingen” te klikken. Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven voor voor informatie per mail. Dit doe je door je in te schijven op de pagina van Jacko.

Stap 4) Stel vragen en leer van anderen

Zoals je misschien al ziet op het forum, staat het vol met vragen en antwoorden. Ook jij kunt alle vragen die je hebt makkelijk stellen. Probeer dit altijd in de juiste delen van het forum te doen, dan hebben de mods wat minder werk 😉

Er zijn ook genoeg mensen die hun hele voortgang van het avontuur “geld verdienen met internet” posten in een topic. Die topics hebben meestal een titel dat lijkt op: “Mijn weg naar online succes. Lees je mee?”

Je kunt natuurlijk zelf ook zo’n topic aanmaken en je dagelijkse progressie vastleggen. Niet verplicht, je kan het ook gewoon dagelijks doorlezen als motivatie.

Stap 5) Ga ervoor en geef niet op, jij kan dit!

Het aller belangrijkste is dat je niet opgeeft als je niet na een week resultaten ziet. Ga aan de slag en stel realistische doelen. Lees ook ons artikel hoe ook jij je doelen toch kunt halen.

Lees boeken, kijk video’s en je zult er achter komen dat mensen die succes hebben behaald in het leven één eigenschap gemeen hebben. Op het forum kun je ook topics vinden over welke boeken je echt gelezen moet hebben.

Het is GEEN sprint, het is een marathon!

Check even onderstaande video voor wat extra motivatie:

 

 

 

Andere mensen lezen:

Een Ebook cover maken? Met deze software doe je dat gemakkelijk zelf!

Internet Succes Gids Seminar Aanmelden (+Kortingscode)