• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is Betrouwbaar Thuiswerk? Onze Favoriete Methode Onthuld!

Wanneer jij op deze pagina bent terecht gekomen bent je vast opzoek naar methode om te beginnen met betrouwbaar thuiswerk.

Misschien ben je wel tijdelijk werkloos of afgekeurd en ziet je voor een langere periode thuis. Je wilt wel vanuit huis werken, maar waar begin je?

Op deze pagina zal ik je onze favoriete methode onthullen om betrouwbaar vanuit huis te werken. Het is eigenlijk niet alleen thuis werk, het is namelijk een methode waardoor je overal kunt werken terwijl je eigen baas bent.

Het enige wat je namelijk nodig bent is internet en een computer. Thuis werken, op een terras of in een restaurant werken. In een hotelkamer, of het centraal station.

Overal kun je gaan werken, maar hoe? Dat gaan we je nu vertellen, lees dus snel verder!

Wat is volgens ons betrouwbaar thuiswerk?

Voordat ik wel vertellen wat volgens ons nu de beste manier is voor het beginnen van betrouwbaar thuiswerk, wil ik je eerst vertellen wat dit nu precies inhoud.

Het is namelijk niet voor niet dat veel mensen op deze term zoeken. Betrouwbaar houd volgens ons in dat je stap-voor-stap vanuit huis, een inkomen kunt gaan opbouwen.

Volgens jou ook, toch?

Geen "lopende band" werk

Oftewel geen eentonig, niet inspirerend en saai werk. Er zijn betere  thuiswerk methodes beschikbaar dan het welbekende "Chatten tegen betaling" en "Enquêtes invullen". En deze betere methodes zijn echt niet moeilijker!

Wat verstaan we dan wel onder betrouwbaar thuiswerk? Dat zal ik je vertellen.

Betrouwbaar thuiswerk is volgens ons:

Werk waarmee je langzaam een inkomen opbouw dat elke maand groter wordt. Werk waarmee je iets creëert voor de lange termijn. Dat zelfs, nadat je misschien na een jaar weer andere werk hebt gevonden buiten de deur, nog geld voor je gaat opleveren.

betrouwbaar thuiswerk gezocht

Dat klinkt goed toch? Laten we snel kijken hoe we dit kunnen doen.

Affiliate Marketing: promoot producten van andere mensen

Affiliate marketing is volgens ons de beste manier voor betrouwbaar thuiswerk. In de volgende hoofdstukken zullen je vertellen waarom.

Wat is affiliate marketing precies?

Ik zal je eerst kort vertellen wat affiliate marketing nou eigenlijk is. Affiliate marketing is niet anders dan het promoten van producten van andere mensen in ruil voor commissie.

Jij kiest een product of producten en promoot dit vervolgens op een website/ social media. Koopt een bezoeker een product via jouw website? Dan ontvang je daar een commissie voor.

Deze hoogte van deze commissie verschilt per product.  Bij digitale producten kan dit bijvoorbeeld wel 25,- euro per verkoop zijn!

Hoeveel kun je verdienen met affiliate marketing?

Dat hangt dus af wat je wilt gaan promoten en van je eigen inzet. Je moet leren om bezoekers naar je website/ blog of sociaal media kanaal te krijgen. Dit is minder moeilijk dan het lijkt. Hoe je dit precies kun doen kun je later in dit artikel lezen.

Als je er echt voor gaat én door blijft gaan ga je zeker succes hebben ..

Een goed voorbeeld van een succes verhaal is Jacko Meijaard, een 24 jarige MBO-er die stopte met zijn studie. Hij verdient inmiddels meer dan 10.000,- euro per maand met affiliate marketing.

Luister onderstaande podcast, waar Jacko het heeft over de mogelijkheden als het gaat om betrouwbaar thuiswerk en het internet.

Dit betekend natuurlijk niet dat jij ook direct duizenden euro's per maand op deze manier zult verdienen. Jacko is namelijk al een paar jaar bezig.

Het is echter wel mogelijk om in een paar maanden een modaal salaris de realiseren, afhankelijk van je inzet!En dit kun je dan maand-na-maand verhogen.

Affiliate marketing is minder moeilijk dan het lijkt

Veel mensen zien het maken van een eigen website als een enorm struikblok. Dit is echter NIET nodig. Websites maken vergt tegenwoordig namelijk bijna helemaal GEEN technische kennis.

Hieronder kun je een affiliate site van Jacko (lees hier zijn verhaal) zien die honderden euro's per maand oplevert ...

Wat zijn betrouwbare thuiswerk sites (affiliate netwerken)?

Goed, je hebt nu kunnen lezen wat een beetje de bedoeling is. Je gaat dus producten van andere mensen promoten op een website die jij maakt en hier krijg je een commissie voor.

Dat is dus  wat je noemt: affiliate marketing.

Elke keer wanneer iemand via jouw affiliate link een product koopt, krijg je daar commissie voor en verdien je dus geld.

Welke sites ben je nodig voor deze thuiswerk methode?

Voor affiliate marketing ben je affiliate netwerken nodig.

Dit zijn grote sites van bedrijven, die tussen de verkopers (adverteerders) en de promotors (affiliates) instaan. Deze bedrijven kun je dus een beetje zien als een makelaar tijdens het aanbieden van een huis (het product) aan een eventuele koper.

Zij leveren de affiliate links die jij kunt gebruiken voor de promotie, én regelen al het betalingsverkeer. Op deze sites kun je producten kiezen die je wilt gaan promoten.

Zijn deze sites dan wel betrouwbaar?

Ja, deze sites zijn gewoon betrouwbaar. Het zijn immers enorm grote bedrijven die meestal ook zaken doen door de hele EU. Vrijwel alle merken en winkels die jij kent, maken ook gebruik van deze netwerken.

Hema, Praxis, maar ook dating sites, schoenenwinkels, je kunt het zo gek niet bedenken of ze zijn aangesloten bij een affiliate netwerk.

Wat zijn de bekendste affiliate netwerken van Nederland?

Er zijn een tiental netwerken actief in Nederland. De volgende netwerken vinden wij gewoon het beste en zijn het beste geschikt voor betrouwbaar thuiswerk.

De bekendste twee affiliate in Nederland netwerken zijn Daisycon en PayPro.

Via Daisycon kun je enorm veel producten promoten. Vooral verzekeringen, dating sites en vele fysieke producten kun je met dit netwerk goed promoten.

Paypro is een netwerk waarmee je digitale informatie producten kunt promoten, zoals e-books en videotrainingen.

Neem is een kijkje op de bovenstaande websites en maak alvast een account aan(kosteloos). Deze accounts ben je later nodig als je met het stappenplan wilt beginnen.

Betrouwbaar thuiswerk forum die je kunt gebruiken

Een goed forum is natuurlijk onmisbaar voor betrouwbaar thuiswerk. Het is namelijk een hele goede manier om met andere mensen die het zelfde werk doen, in contact te komen.

In een andere artikel heb je al kunnen lezen wat het beste online geld verdienen forum is. Laat dit nu volgens ons ook net een betrouwbaar thuiswerk forum zijn!

Je kunt op dit forum al je vragen kwijt over starten met affiliate marketing en alles wat hierbij komt kijken.

 

Affiliate Marketing Revolutie geld verdienen op internet forum

Er zijn inmiddels duizenden mensen zoals jij lid van het forum, de leeftijden zijn echt van 18 uit België tot 74 uit Nederland.

Begin vandaag nog met deze thuiswerk methode

Op deze pagina heb je een manier kunnen lezen om zelf te beginnen met betrouwbaar thuiswerk in de vorm van affiliate marketing

Waar ik het nog niet zo uitgebreid met je over heb gehad is het stappenplan wat je hiervoor kunt gebruiken. Herinner je je Jacko nog van eerder in het artikel? Hij heeft ook een stappenplan met video's ontwikkeld om mensen te leren geld verdienen met affiliate marketing.

Als jij dit stappenplan volgt kun je binnen no-time betrouwbaar thuis werken. Check zijn verhaal  via de link hieronder.

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?