• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Een Ebook cover maken? Met deze software doe je dat gemakkelijk zelf!

Wil jij helemaal zelf een professionele Ebook cover maken? Die kans is aanwezig als jij hebt doorgeklikt naar deze pagina. Misschien kun je wel niet met Photoshop overweg of vind je dit programma gewoonweg te prijzig om te kopen. 

Dit is ook niet gek, Photoshop is namelijk enorm duur en het kost vrij veel tijd om er echt goed mee te worden. Gelukkig zijn er andere programma's om je te helpen. Zo'n programma wil ik op deze pagina met je bespreken. 

Ik gebruik dit programma namelijk al een tijdje en kan je er dus van alles over vertellen. Lees dus vooral even verder als jij op een simpele manier covers voor je Ebooks wil maken. 

Wat is Ebook Cover Software?

Voordat ik je mijn review en ervaringen met deze cover software ga vertellen, wil ik je eerst even vertellen wat het nu eigenlijk is. De naam zegt het natuurlijk al. 

Het is een simpele en krachtige online software tool voor het het maken van toffe grafische 2D en 3D Ebook covers. Het mooi is dat je er geen enkele design kennis voor nodig bent. Het is geeft software die je moet downloaden en installeren. Het is namelijk een volledige online tool die je kunt gebruiken in je browser (webbased).

De tool is gemaakt door de mensen achter de website: Ebookcover.nl

Voor wie is deze Ebook Cover maker bedoeld?

Deze tool is bedoeld voor serieuze internet marketeers en ondernemers die niet zo best met Photoshop overweg kunnen (of het veel en veel te duur vinden). Daarnaast is het ook voor de slimme ondernemers die misschien ook voor anderen covers willen gaan maken (snel verdiend).

ebook cover software maker download

Het doet me zelf een beetje denken aan een Thrive Architect voor Ebooks. Het is namelijk een heuse editor (what you see is what you get). 

Mijn resultaten met Ebook covers maken met deze tool

Wanneer je een serieuze internet marketeer bent, weet je misschien al dat Ebooks voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. De voornaamste twee doeleinden zijn; als gratis Ebook om leads te verzamelen (doe ik in combinatie met Enormail en Thrive Leads) of het verkopen van het Ebook als product. 

Ik gebruik Ebooks voornamelijk voor het eerste, namelijk leads verzamelen. Dit doe ik op verschillende affiliate sites. Met behulp van deze Ebook Cover Software, heb ik zelf in een paar minuten tijd all covers gemaakt voor de leadmagnets. 

Deze covers gebruik ik in pop-ups en landingspagina's. Ook heb ik veel resultaat en goede respons gezien  via Facebook om m'n nieuwe professionele zelfgemaakte Ebook covers. Als met al was dit mijn investering dus dubbel en dwars waard. Het zorgt simpelweg voor betere conversie!

Ebook Cover maken software prijs

Je weet misschien al dat een beetje Photoshop licentie + templates je een paar honderd euro kost. Ebook Cover software kost 67,- euro, wat ik een zeer redelijke prijs vind voor deze tool.

Hierbij krijg je ook een Design Licentie, dit houdt in dat je de software ook mag gebruiken om Ebook covers te gaan maken voor andere mensen, in ruil voor geld. 

Om de software terug te verdienen hoeft je dus simpel weg één of twee klusjes te krijgen via bijvoorbeeld sitedeals.nl. Daarnaast kun je natuurlijk zelf mooie covers maken voor als je leadmagnet Ebooks, wat voor betere conversie zal zorgen.

Ebook Cover maker kopen

Wil jij dus ook zonder enige voorkennis toch creatief bezig zijn? Met alle gratis bijgeleverde templates kun je binnen een paar minuten conversie verhogende Ebook covers maken. 

De investering in deze software heb ik er persoonlijk al meer dan tien keer uit, dat is één ding wat zeker is. Via onderstaande knop ga je direct naar de speciale pagina waar ook jij toegang kunt krijgen.

Andere mensen lezen:

Internet Succes Gids Seminar Aanmelden (+Kortingscode)