• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Internet Succes Gids Seminar Aanmelden (+Kortingscode)

Het gaat echt gebeuren, het Internet Succes Gids seminar komt er op 24 november 2018! Op deze pagina zal ik je alles vertellen wat je moet weten over deze dag. 

Lees dit artikel even tot het eind. Er loopt op dit moment via deze site namelijk een speciale actie waarmee je voor flink wat minder geld aan een ticket kunt komen.

Wat is het Internet Succes Gids seminar?

Een bijeenkomst van ongeveer 100 personen met een passie voor succes op het internet. Dit evenement is bedacht en wordt georganiseerd door niemand minder dan Jacko Meijaard. Hij zal zelf ook spreken op dit compleet nieuwe evenement. 

Dit is dus de allereerste keer dat dit seminar wordt gehouden.  Er komen sprekers die zelf al flink wat succes hebben gehad op het internet.  Wie er precies komen kun je verderop deze pagina lezen. Wat in ieder geval vast staat, is dat ze jouw waarschijnlijk van een zeer groot portie inspiratie kunnen voorzien. 

Waar en wanneer gaat dit plaatsvinden?

Het seminar zal plaatsvinden in Hotel Van der Valk te Houten. Dit is dezelfde locatie als de diverse Workshops die Jacko al heeft gegeven. Dit evenement zal echter een een iets grotere zaal zijn.

De locatie is echt top. Je kunt er echt enorm lekker eten (zit bij de prijs van het seminar in!) Zoveel je wilt met een lopend lunch buffet. Daarnaast is er een bar en lounge. 

Het seminar zelf zal uiteraard in één van de grote zalen van het hotel plaatsvinden. 

Het Internet Succes Gids seminar start over:

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Check hieronder ook de video die Jacko een tijdje terug over het seminar heeft opgenomen:


Hoe komt Jacko erbij om dit seminar te houden?

Jacko heeft met Internet Succes Gids de afgelopen tijd, in november 2017 en juni 2018, twee succesvolle Workshops gehouden. Deze workshops, waar plek was voor ongeveer 15 personen, zijn enorm waardevol gebleken. 

Hij heeft dus ook besloten om het direct wat groter aan te pakken. De zelfde locatie alleen een veel grotere zaal, waar ruimte is voor meer dan 100 mensen!

Geweldige Workshop gehad. Thanks iedereen! ?

Een bericht gedeeld door Jacko Meijaard (@jackomeijaard) op

Wie komen er allemaal op het Internet Succes Gids seminar?

Laat ik je ook nog even vertellen wie er allemaal aanwezig zullen zijn op het Internet Succes Gids seminar.

Van een aantal mensen is sowieso al bekent dat ze komen.  Dit zijn de volgende:

  • Jacko Meijaard (Organisator, Eigenaar Internet Succes Gids)
  • Hugo Bakker (Passie Coach)
  • Martijn van der Pas (SEO & content specialist)
  • John en Jeanet (Lifestyle of Business)
  • Janne Schuijn (Powervrouw en Instagram koningin) 
  • Heiko Hartsuijker (Funnel en advertising beast)

Jacko is natuurlijk nog bezig om meerdere sprekers te regelen. Het in ieder geval vast dat de sprekers die op dit moment al komen, allemaal zeer succesvolle internet ondernemers zijn. 

De informatie en tips die deze sprekers gaan geven zijn natuurlijk enorm waardevol. Helemaal als je er van uit gaat dat je vanuit het publiek vragen mag gaan stellen!

Het is dan ook slim om de komende tijd al een soort lijstje te maken van vragen die je kunt gaan stellen tijdens het seminar.

Wat gebeurd er precies nadat je een ticket hebt gekocht?

De ticket verkoop voor het Internet Succes Gids Seminar gaat via PayPro. Wanneer je via de knop onderaan deze pagina hebt aangemeld, krijg je een link + kortingscode. 

Na betaling krijg je een mailtje van PayPro met de betalingsgegevens. Daarnaast krijg je op termijn een mailtje van Jacko met informatie over het evenement. Hij houdt het namelijk allemaal netjes bij en zal er voor zorgen dat jij alles zult krijgen wat je nodig bent voor dit evenement. 

Wat kost een ticket voor het Internet Succes Gids seminar? 

Een ticket voor het eerst Internet Succes Gids seminar is 197,- euro, wat een normale prijs is voor een seminar. Sterker nog, voor een beetje seminar van een professionele spreker, betaal je makkelijk het dubbele (of nog veel meer). 

Zo'n dag is ook altijd veel meer dan alleen maar luisteren naar de inspirerende verhalen van succesvolle ondernemers. Het is ook een dag waarop je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten. Mensen waarmee je misschien al een tijdje contact hebt via bijvoorbeeld het Internet Succes Gids forum

Reken maar dat de meeste "die-hards" van het forum allemaal op de eerst rij zitten tijdens dit seminar. Er ontstaan dan vaak leuke contacten (ook zakelijk) op deze dagen!

Internet Succes Gids seminar ticket bestellen (25% korting)

Heb jij je op dit moment nog geen ticket, maar wil je er wel graag bij zijn? Dan heb ik goed nieuws voor je. Wij mogen via GeldGroeien.nl namelijk 20 x 50,- euro korting  geven op een seminar ticket!

Hoe jij deze korting kunt claimen?

Meld je aan via onderstaande knop. Je krijgt dan automatisch de kortingscode in je mailbox. Wanneer er 20 tickets met de kortingscode zijn vergeven, werkt de code niet meer en betaal het normale bedrag.

Mocht je je nog niet direct willen aanmelden: schrijft je dan sowieso even in (vrijblijvend en je zit nergens aan vast verder). Ik zal je dan enige tijd voordat het seminar begint nog een herinnering sturen, want dit mag je eigenlijk niet missen!

Andere mensen lezen:

Bed en Breakfast Beginnen? Belangrijke Informatie + Tips!

Kun je Slapend Rijk Worden?

Zelf Een Betaalpagina Maken In 6 Simpele Stappen