• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Extra bijverdienen? Zo doe je dat via Internet!

Wil jij graag wat extra bijverdienen via het internet? Waarschijnlijk is dit het geval, anders had je deze pagina niet gevonden...

Misschien wil je wat geld bijverdienen naast je huidige baan. Het kan ook zijn dat je gewoon op zoek bent naar de beste manier om wat bij te verdienen vanuit huis. 

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je laten zien hoe je via het internet gemakkelijk extra kunt bijverdienen. 

More...

Extra Bijverdienen: Steeds meer Mogelijkheden

Met de explosieve groei van het sociale media en het internet liggen de kansen om makkelijk wat extra bij te verdienen voor het oprapen. 

Je moet natuurlijk wel even weten waar je moet zoeken en hoe je kunt beginnen. Dat is dan ook wat ik ik je in dit artikel wil laten zien.  Geld verdienen met internet is vooral een kwestie van actie ondernemen en niet opgeven.

Extra bijverdienen via het internet resulteert steeds vaker in dat mensen voor zich zelf beginnen. Wanneer je het spelletje van online geld verdienen namelijk doorhebt, kun je oneindig opschalen. Je kunt namelijk letterlijk miljoenen mensen bereiken...

extra bijverdienen geld via internet

Van "Extra bijverdienen" naar Fulltime Inkomen?

Helaas stoppen veel mensen met een geld groeien project als ze naar een paar werken geen resultaat zien, en dat is enorm jammer. Ik zal je vertellen waarom. 

Net voorbij het punt waar 99% van de mensen stoppen liggen namelijk de echte gouden kansen. De kansen die alleen  mensen krijgen die doorzetten met een drive van een topsporter. 

De kansen waarmee jij passief en op de automatische piloot met slechts een paar uurtjes werk per week een fulltime inkomen kunt realiseren.  Moeilijk is het echt niet. Je moet er alleen mentaal klaar voor zijn én niet opgeven.

Extra Bijverdienen naast vaste Baan: GEEN TIJD VOOR?!

Wanneer jij dit leest is de kans groot dat jij op de moment een vaste baan hebt maar je graag wat extra geld wilt bijverdienen.

Je werkt bijvoorbeeld 40 uur en denkt "geen tijd" meer te hebben voor extra werkzaamheden om meer te gaan verdienen.

Ten eerste wil ik het hebben over de zin "Heb ik geen tijd voor...". Dit is een veel gebruikte zin die van geen kant klopt.

Tijd moet je maken...

Tijd is namelijk niet iets dat je HEBT, maar het is iets wat je MAAKT. Het is een kwestie van prioriteiten stellen. Ga je bijvoorbeeld nadat je klaar bent met je baan in loondienst nutteloze series kijken? Ga je nutteloze lopen scrollen op Facebook?

Er zitten 24 uur in een dag. Je kunt écht wel minimaal één uur vrij maken om voor je "extra bijverdienen project"! Wist je dat je die tijd ook kunt gebruiken om geld te verdienen met Facebook?

Voordat je verder gaat met dit artikel raad ik je aan om de onderstaande video te kijken:

Het gaat erom dat wanneer andere mensen slapen of nutteloze dingen doen, jij bezig bent om je geld te laten groeien, zodat jij straks misschien wel helemaal niet meer voor een baas hoeft te werken.

Zie ook: Extra inkomsten naast je huidige baan

Extra bijverdienen naast een uitkering

Wanneer jij op dit moment in de situatie zit dat je een uitkering ontvangt is het zaak om hier zo snel mogelijk uit te komen. 

Extra bijverdienen met een uitkering moet in strikt overleg met je contact persoon bij de gemeente, anders pleeg je fraude. Doe alles in overleg en vertel wat je plan is. 

Probeer werk te vinden, het maakt niet uit wat het.  Start hier dan een project naast om geld te verdienen via het internet. Ga hier ELKE dag mee bezig wanneer je klaar bent met je "normale werk". Je zult zien dat je meer kunt dan je ooit had gedacht. 

Je hebt geen diploma's nodig om veel geld te verdienen. 

Extra bijverdienen vanuit huis

Wanneer je op zoek bent naar betrouwbaar thuiswerk zijn er verschillende opties waaraan je volledig op kunt storten. 

Zoals je misschien al eerder op deze site hebt kunnen lezen is onze favoriete manier het promoten van producten van andere mensen. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. 

Met affiliate marketing krijgen je een commissie wanneer jij een succesvol een product promoot. Deze commissie kan flink oplopen. Op sommige producten zit namelijk wel 60% commissie.  

Wil jij ook starten me affiliate marketing? Onder aan dit artikel vertel ik je er meer over.

Extra bijverdienen zonder belasting: Kan dat?

Nu kan het zo zijn dat je graag extra bijverdienen wilt maar een beetje bang bent voor de Belastingdienst. Dit is ook terecht, problemen met de Belastingdienst moet je echt voorkomen. 

Het hangt sterk af van je persoonlijke situatie of je de extra bijverdiensten moet opgeven. Wanneer je een vaste baan hebt kun je dit aangeven bij "overige inkomsten.

extra bijverdienen belasting

Er is een bepaald bedrag (dat voor iedereen anders is) dat je per jaar maximaal belastingloos mag bijverdienen. Een paar tientjes gaat de Belastingdienst niet moeilijk over doen. Ga je series verdienen? Neem dan even contact op met de Belastingdienst zelf.

Start je eigen internet onderneming! (minder eng dan het klinkt!)

Wanneer je niet in vaste loondienst zit en het serieus aan wil pakken, raad ik je aan om je zo snel mogelijk in te schrijven bij de Kamer van Koophandel

Zo pak je het echt zakelijk aan en ziet de Belastingdienst je ook direct als handelaar met winstoogmerk. Je moet dan over je inkomsten via het internet omzetbelasting gaan afdragen.

Tijd voor actie! Jacko helpt je stap-voor-stap

Op deze pagina heb je kunnen lezen wat wij de beste manieren voor extra bijverdienen vinden. Voornamelijk zal dit tegenwoordig via het internet gebeuren. 

Iemand die een expert is op het gebied van online geld verdienen is Jacko Meijaard (1991). Jacko verdient namelijk al vanaf zijn twintigste levensjaar een fulltime inkomen via het Internet.

Hij doet dit met wat hij "digitaal vastgoed" noemt. Met zijn Affiliate Marketing Revolutie videotraining leert hij mensen zoals jij stap-voor-stap digitaal vastgoed maken.

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?