• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 10,20,50+ Euro per dag Online Verdienen

Kun je als beginner 10, 20,50 of zelfs 100 euro per dag online verdienen? Dat is een vraag die ik veel krijg van mensen. In dit artikel ga ik hier een antwoord op geven.  

In dit artikel ga ik je vertellen hoe jij een begin kan maken met online geld verdienen. Zelf ben ik meer iemand van de "X Euro per maand". Dat is toch maatschappelijk gezien een meer gebruikte term.

Je moet moet namelijk de meeste rekeningen ook per maand betalen. Het kan zijn dat je als beginner nog wat sceptisch bent over online geld verdienen en al snel denkt aan "oplichting" of wat dan ook.  Het is echter 2017 en de online uitgaven van consumenten verdubbelen ELK JAAR. 

Het is dan ook niet gek om te bedenken dat steeds meer mensen X euro per dag online verdienen. 

Waar gaat al het online uitgegeven geld naartoe?

 Denk jij ook dat al dit geld wat je uitgeeft in webshop's alleen naar de bedrijven zelf gaat?

Of gaat een deel ook nog naar affiliates, reclamebureaus en andere websites? Je raad het misschien al. Enkele tientallen procenten gaan namelijk naar affiliates en andere dienstverleners.  Deze affiliates zijn mensen zoals jij en ik. 

euro per dag online verdienen betrouwbaar

Als affiliate  X euro per dag online verdienen

Met een computer en internet, kan iedereen zo'n affiliate worden om producten te promoten in ruil voor een commissie. Dit heet ook wel affiliate marketing. 

Onder andere bedrijven als Bol en Coolblue zijn enorm snel gegroeid door anderer mensen een deel van de omzet te "geven" in ruil voor verkeer naar zijn of haar webshop.

Het is allemaal nog vrij nieuw in Nederland, vanaf 2012 gaan lopen. Er zijn inmiddels steeds meer Nederlanders die vanuit huis 10, 20 of 50 euro per dag online verdienen. In het volgende hoofdstuk ga ik een stappenplan met je delen hoe JIJ dit ook kan doen. 

Stappenplan: X Euro per dag (Beginners)

Goed, in de hoofdstuk zal ik je in het kort vertellen wat de beste manier is om een X bedrag per dag online verdienen mogelijk zal maken. Zoals je al hebt kunnen lezen gebruiken we hier het affiliate principe. 

Jij gaat met verschillende media (website en/of social media) producten van andere mensen promoten in ruil voor commissie. Hoe ziet dit er ongeveer uit? 

Stap 1: Maak een lijst van je interesses en kennis

Wist je dat jouw kennis veel geld waard kan zijn? Of je nou veel weet over het in elkaar zetten van meubelen, dieren of sporten, je kunt overal geld mee verdienen. 

Maak een lijst dingen waar jij veel over weet. Waar zou je zo een paar duizend woorden over kunnen schrijven? De grootste online "niches' zijn bijvoorbeeld Afvallen en gezondheid, Dating en Hobby. 

Deze lijst kun je later gebruiken om te promoten producten aan te koppelen. 

Stap 2: Meld je aan bij een affiliate netwerk

 Om producten van andere mensen en bedrijven de kunnen promoten, moeten we ons aanmelden bij een affiliate programma. Een affiliate netwerk is een onmisbare tool om X euro per dag online verdienen mogelijk te maken. 

Eén van de bekendsten van Nederland is het partnerprogramma van Bol.com. Via dat netwerk kun je alles promoten wat er op de webshop bol.com staat. Wanneer mensen iets kopen via je link, krijg je hiervoor een commissie van gemiddeld 5%. 

Een ander bekent en groot affiliate netwerk in Nederland is PayPro. Via dit netwerk kun je vooral digitale producten promoten.

Digitale producten (bijvoorbeeld e-books en trainingen) zijn interessant om te promoten, je krijgt namelijk soms wel 60% commissie!

Maak alvast een account, het is 100% gratis. 

Stap 3: Lezen en Leren - START de Videotraining

Nu je wat voor werk hebt gedaan, kun je beginnen met het echte werk.

Namelijk je eigen website opbouwen waarmee je passief X euro per dag online kunt verdienen. Hoeveel dit wordt is afhankelijk van je eigen inzet en doorzettingsvermogen.Een website maken is enorm simpel, iedereen kan dit tegenwoordig. Dit zul je snel genoeg zien!

Is deze training  gratis? Nee, maar voor slechts 1,- euro kun jij de eerste video's al bekijken. Je kunt dan zien of het iets voor je is + je krijgt toegang tot het exclusieve forum. Via de knop onderaan deze pagina kun je je inschrijven.

Stap 4: Kies producten om te promoten

In de video's zul je zien dat Jacko je stap-voor-stap mee neemt hoe je een product kunt uitkiezen die aansluit aan jou interesses. 

Wanneer je moeite hebt met het maken van een keuze, kun je altijd andere leden op het forum raadplegen. Dit online geld verdienen forum heeft inmiddels meer dan 3150 leden en groeit nog dagelijks!

Stap 5: 10,20,50,100, 200, 500 Euro per dag online verdienen 

Naarmate je meer bezoekers naar je website krijgt, zul je zien dat je al snel je eerste commissie zult krijgen. De grap is dat het aantal bezoekers elke maand zal stijgen, je plaats immers steeds meer content (zie videotraining). 

Elke maand meer bezoekers betekent dan ook meer verkopen. Je inkomen stijgt elke maand. En het leuke is, het internet heeft geen plafond. Er is niemand die zegt: "Jah, nu heb je wel genoeg websites gemaakt!"

betrouwbaar thuiswerk geld verdienen op het internet

Verdiensten Jacko tijdens een vakantie: Zijn websites "werken" gewoon door 😀

"Er is geen LIMIET!"

Als je 10 euro per online dag kunt verdienen met één website, kun je 1000 euro per dag online verdienen met 100 websites. 100 x 10 is namelijk 1000 ;).  Dat is het hele kunstje; het stapelen van "assets" die je geld op leveren. 

Ben JIJ nog een beetje Sceptisch?

Je mag sceptisch zijn, dit is volkomen normaal (was ik 2 jaar geleden ook) Er worden helaas veel sprookjes verkondigt op het internet. Dat is in elke branche natuurlijk een beetje het geval. Het is aan jouw de taak om dit eruit te filteren. 

Kijk gewoon goed uit en ga eerst op onderzoek uit. Bij jou zit dat wel goed anders was je waarschijnlijk niet op deze website beland. Wanneer je direct honderden euro's moet betalen voor een snel geld trukendoos of moet investeren in "aandelen" moet je uitkijken. 

Betrouwbare "online geld verdienen" training?

Gelukkig zijn er zoals ik eerder al aangaf ook goede en betrouwbare trainingen beschikbaar die je op een volledige betrouwbare en legale manier leren online geld verdienen.  

Een goed voorbeeld zijn de hierboven genoemde trainingen van Internet Succes Gids van Jacko Meijaard. Hij heeft bijvoorbeeld een eigen podcast waarin hij persoonlijke verhalen over geld verdienen deelt. 

Onderstaande podcast gaat in op de vraag of 2000,- euro per maand verdienen mogelijk is met affiliate marketing:

Het komt er op neer dat je het graag genoeg moet willen. Ben je echt bereid om andere dingen op te geven om geld te gaan verdienen op het internet? Ben je bereid om een uurtje eerder op te staan om je doelen te bereiken? 

Start direct met leren online geld verdienen!

Weet je, het er zijn een aantal redenen waarom het meer dan 95% van de beginners niet lukt om online geld te verdienen. Wat deze mensen namelijk allemaal gemeen hebben is dat ze opgeven als je ze niet binnen een paar weken honderden euro's online verdienen.

Daar lees je onder andere het verhaal van Jacko Meijaard (26 jaar), bekent van de Affiliate Marketing Revolutie . Jacko is zo'n 6 jaar bezig online en verdient inmiddels rond de 15.000,- euro per maand, vanuit de mooiste plekken ter wereld. Via onderstaande knop ken je lezen hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen.

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?