• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Internet Succes Gids: Beste gids voor Internet Succes?

Op zoek naar meer informatie over de Internet Succes Gids van Jacko Meijaard? Die kans is aanwezig, anders had je deze pagina natuurlijk nooit gevonden.

Ik ben inmiddels al meer dan een jaar lid, en gebruik de producten en de waardevolle informatie vrijwel dagelijks. Ik kan je er dus alles over vertellen en deel op deze pagina ook mijn uitgebreide review. Lees dus snel verder!

Wat is Internet Succes Gids?

Internet Succes Gids is inmiddels een echt platform voor alles over internet marketing. Naast de website met blog, heeft het een zeer uitgebreide kennisbank en een heus geld verdienen met internet forum. Internet Succes Gids is vooral gemaakt door en voor een specifieke vorm van internet marketing: affiliate marketing.

Dit is het promoten van producten van andere mensen in ruil voor commissie. Iedereen kan die doen met alleen een laptop en internet verbinding volgens de methode van de de maker.

Wie zit er achter Internet Succes Gids?

De oprichter en maker van Internet Succes Gids is Jacko Meijaard(1991). Hij woont en werkt in het prachtige Zeeuwse plaatsje Yerseke. Een echt vissersdrop met een rijke geschiedenis.

Jacko heeft in z'n eentje, letterlijk vanaf de keukentafel, een eigen bedrijf in affiliate marketing opgezet onder de naam Meijaard Media. Het begon allemaal als affiliate marketeer.

Met deze kennis heeft hij een eigen serie videotrainingen opgezet die mensen helpen met geld verdienen op internet. Inmiddels is Internet Succes Gids een site die op veel zoekwoorden wel een top 5 positie in Google heeft als het gaat om internet marketing.

Internet Succes Gids van Jacko Meijaard in opgelicht?

Je wilt natuurlijk zeker weten of je niet met een oplichter te maken hebt. Een manier om dat te doen door: "Jacko Meijaard opgelicht" te zoeken in de database van het populaire tv programma opgelicht Als je dit doet, zul je zien dat Jacko Meijaard hier niet in voor komt.

Het is namelijk helemaal geen oplichter. Hij is een slimme internet ondernemer die al 7 jaar fulltime met z'n  internet business bezig is!

Veel mensen zijn sceptisch

Hoe kan dat nou dat je zoveel geld verdient met internet? Veel mensen geloven niet dat dit legaal kan, en zijn dan ook enorm sceptisch. Dit probeert Jacko bespreekbaar te maken door middel van z'n podcasts.

Luister de onderstaande podcast die Jacko een tijdje terug heeft opgenomen over dit onderwerp.

Hierin verteld hij dat het best moeilijk is om om te gaan met mensen die erg sceptisch zijn. Ook verteld hij waardoor dit waarschijnlijk komt.

Voor wie is Internet Succes Gids bedoeld?

Internet Succes Gids is bedoel voor iedereen die meer wil weten over internet marketing in het algemeen of specifiek affiliate markering. Ook is er aandacht voor ondernemen en wat hierbij komt kijken. Via de aangeboden videotrainingen kun je zelf aan de slag met geld verdienen met internet.

Je zou dus ook kunnen stellen dat het voor iedereen is die meer vrijheid wil door leren geld verdienen met internet,  MET de hulp van mensen die dit al dagelijks doen. Geen 9 tot 5, geen baas, plaats onafhankelijk je eigen salaris bepalen.

Affiliate Marketing website voorbeelden

Het is ook voor mensen die op zoek zijn naar voorbeelden van succesvolle affiliate marketing websites.

Jacko geeft regelmatig een webinar waarin hij de geheimen achter websites verteld die meer dan 500,- euro per maand opleveren (waarvan hij er een stuk of 30 heeft). Je krijgt hierbij ook de kans om je aan te melden voor persoonlijke coaching van Jacko.

Dit is dan ook echt bedoeld voor mensen die SERIEUS een eigen business op het internet zo snel mogelijk van de grond willen krijgen.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald  voor ISG producten?

Voordat ik je meer ga vertellen over de trainingen en wat mijn ervaringen hiermee zijn, wil ik eerst nog een andere vraag die ik vaak krijg beantwoorden.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald voor een training van Internet Succes Gids? Nadat ik had betaald via PayPro met iDeal kreeg ik direct een mailtje genaamd, "Uw bestelling".

Hierbij zat netjes een factuur met onder andere details van het bedrijf Meijaard Media, dat is het bedrijf van Jacko.

Direct aan de slag

Via een link in het mailtje kun je via het forum dan bij de trainingen die je hebt aangeschaft. Als dit niet direct werkt, kun je Jacko gewoon een berichtje sturen via het forum, hij reageert meestal al binnen een paar minuten!

Zo kun je eigenlijk binnen een paar minuten aan de slag met de video's om een start te maken met je eigen internet inkomen.

Welke Internet Succes Gids trainingen zijn er?

De videotraining waarin Jacko mensen leert om geld te verdienen met internet heeft de naam: Affiliate Marketing Revolutie. In totaal zijn er vier verschillende trainingen:

  • Affiliate Marketing Revolutie Proef;
  • Affiliate Marketing Revolutie Volledig ;
  • 10K PM Mindset Audiotraining

Deze trainingen kun je vinden onder het kopje "Trainingen" op het forum.

Internet Succes Gids forum

Sinds de zomer van 2016 is het Internet Succesgids forum echt uitgegroeid tot een community. Als je een bericht of vraag stelt, heb je tegenwoordig binnen een paar minuten meestal antwoord van een andere lid. Het forum is alleen toegankelijk voor leden van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierdoor blijft het geheel vriendelijk en overzichtelijk en een echte toevoeging aan de videotraining van Internet Succes Gids.

Beste online geld verdienen forum

Met meer dan 3000 leden en 20.000 berichten is dit toch wel het beste online geld verdienen forum van Nederland te noemen.

Mijn persoonlijke review, ervaringen en mening

Nu je wat meer weet over Internet Succes Gids, zal ik mijn persoonlijke review, mening en ervaringen met je delen. Laat ik beginnen met de website.

De website

De eerste keer toen ik op de website kwam was via Google. Ik zocht iets over zoekmachineoptimalisatie. Zo kwam in natuurlijk terecht in de kennisbank. Ik was onder de indruk van de content en schreef me al snel in op Jacko's mailinglijst via de 17k in 3 dagen PDF.  In het begin was ik natuurlijk ook sceptisch, maar ik had inmiddels wel al bijna alle Internet Succes Gids video's op YouTube gezien wat toch wel een hoop vertrouwen wekt.

Trainingen en het forum

Al snel kreeg ik de kans via een webinar om de videotraining te proberen voor slechts 1,- euro. Dit was het minimale bedrag dat via betaaldienst PayPro betaald kan worden.  

Ik bekeek de eerste video's van de training en wist dat het goed zat, dit was zelfs nog voor de tijd dat het forum bestond! (december 2016).

Affiliate Marketing Revolutie geld verdienen op internet forum

Toen ook vrijwel direct met de volledige training begonnen. Het forum is een echte aanvulling op de training die je erg eigenlijk "gratis" bij krijgt. In contact komen en blijven met cursisten van alle leeftijden is echt een waardevolle aanvulling.

Mijn resultaten

Inmiddels heb ik dankzij de Internet Succes Gids meerdere websites online die maandelijks passief geld opleveren. Er zijn zelfs weken waarin ik ruim 500,- euro verdien. Dat is dus naast m'n normale werk. Je kunt dus zeker zeggen dat ik in 2018 goede ben gegaan om een fulltime internet inkomen te realiseren. 

geld verdienen in vrije tijd commissies

Steeds meer weken zoals dit dankzij de AMR!

Het mooiste is dat je ziet dat ze ook ELKE maand meer geld op gaan leveren. Je krijgt namelijk elke maand meer bezoekers vanuit Google, het moet groeien.

Leer ook geld verdienen op het internet

Je hebt kunnen lezen dat ik erg positief ben over Internet Succes Gids en de videotraining die Jacko aanbied. Is dit ook iets voor jou?

Meer geld én vrijheid met het internet? Misschien reis je graag of wil je voor je zelf beginnen, of wil je een extraatje voor je pensioen. Ik ben zelf in ieder geval erg blij dat ik er vorig jaar mee begonnen ben.

Ik denk zelfs regelmatig: waarom wist ik 3 jaar geleden niet dat dit mogelijk was? Via onderstaande knop kun jij ook direct beginnen.

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?