• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Werken Vanuit Huis? Zo Kun Jij Optimaal Vanuit Huis Werken!

Wil jij graag werken vanuit huis, maar weet je niet zo goed wat je precies moet gaan doen?

De kans is groot dat jij nu in die situatie zit. Misschien ben je wel helemaal klaar met je huidige werk en wil je gewoon iets anders.

Het kan ook zijn dat je gewoon manieren zoekt om via internet extra geld te verdienen.

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik onze favoriete manieren om vanuit huis een fulltime inkomen op te bouwen delen.

De Ideale Werken Vanuit Huis Bijbaan

Duizenden keren per maand wordt er op werken vanuit huis gezocht via de zoekmachine Google.nl

Blijkbaar zijn er veel mensen op zoek naar betrouwbaar thuiswerk. Een manier om thuis vanaf de keukentafel aan het werk te gaan. 

Als ik zo de statistieken bekijk, is het aantal mensen die graag vanuit huis wil werken alleen maar toegenomen. Dit is ook niet zo gek. 

Veel mensen staan dag in dag uit in de file, Nederlands wegen raken overvol. Daarnaast is het zo dat er steeds meer betrouwbare manieren zijn om (veel) geld te verdienen via het internet. 

Waarom Sta Je Zo Vroeg Op?

Het mooiste van thuiswerken vinden wij dat je je eigen tijden kunt bepalen.

Werk je vroeg in de ochtend beter? Dan ga je lekker werken van 6 tot een uur of 10 in de ochtend. De rest van de dag kun je dan nog leuke dingen doen. 

Hieronder kun je de podcast beluisteren van succesvol internet ondernemer Jacko Meijaard, bekent van de Affiliate Marketing Revolutie (link). Hij praat in deze podcast over vroeg opstaan. 

Jacko gaat namelijk vroeg naar bed en staat rond een uur of 6 op, onder het motto: "Vroege volgens hebben goud in de bek."

Hij krijgt hierdoor soms nare opmerkingen van mensen in zijn direct omgeving die in loondienst voor een baas werken. 

Deze mensen vragen zich dan af waarom hij zo vroeg opstaat, terwijl hij thuis werkt én vrij passief al honderden euro's per dag verdient met zijn succesvolle affiliate websites

De vrijheid die je krijgt met thuiswerken is onbetaalbaar. Het vergt wel discipline, zoals je in bovenstaande podcast kunt horen. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij midden in de nacht op je best bent. Je moet voor jezelf uitzoeken op welke tijden jij het productiefst bent. 

Werken Vanuit Huis Ideeën

 Het kan zijn dat jij op dit moment opzoek bent naar wat werken vanuit huis ideeën

Dat is ook niet gek want ik gaf eerder op deze pagina al aan dat enorm veel mensen hierop zoeken op Google. 

In dit hoofdstuk zal ik kort wat populaire werken vanuit huis ideeën bespreken en wat volgens onze jarenlange ervaring, de beste optie is. 

Het zijn manieren waar het meeste geld wordt verdient op het internet. 

#1. Google AdSense 

Je hebt er vast weleens van gehoord, Google AdSense. 

Het is het online advertentie platform van Google. Wanneer je een website hebt kun je hier per click geld mee verdienen. 

Je moet hiervoor dus wel eerste een website hebben waar veel bezoekers op komen. YouTube (is van Google) is een andere platform waar mensen geld verdienen met AdSense.

Wanneer je aan het begin van een video een advertentie ziet en je klikt erop, krijgt de eigenaar van het kanaal daar een bepaald bedrag voor (een paar cent). 

Relevant: Hoe Verdien Je Met YouTube?

#2. Spaarprogramma's

Een andere optie die vrij populair is zijn de zogenaamde spaarprogramma's. 

EuroClix is hiervan de grootste en bekenste van Europa. 

Veel mensen vragen zich alsnog af of EuroClix betrouwbaar is. Ik heb dat al in een andere artikel onderzocht. EuroClix is niet voor niets zo groot en is erg betrouwbaar. 

Het nadeel van spaarprogramma's is dat je er niet gek veel geld mee kunt verdienen. Als je er een paar uur per week mee bezig bent kun je misschien 50,- euro per maand verdienen. 

Je moet het doen ook zien als een soort "sparen voor een vakantie" programma in plaats van een betrouwbare optie om te werken vanuit huis. 

#3. Affiliate Marketing

Een andere idee (en volgens ons de beste) is om je helemaal in te lezen geld verdienen met affiliate marketing. 

Affiliate marketing is simpelweg het promoten van producten van andere mensen in ruil voor commissie. Dit kan je overal ter wereld doen, zolang je maar een computer en internet verbinding hebt. 

Je verkoopt (promoot) producten en krijgt hier geld voor.

Je zit echter niet met klantenservice, verzendingen etc. Deze minder leuke taken zijn allemaal voor de product eigenaar, die het natuurlijk fantastisch vind dat jij zijn product succesvol heb gepromoot. 

Het is de ultieme win-win situatie die in Nederland eigenlijk nog vrij onbekend is. 

affiliate marketing voor dummies

Vrijwel ieder groot merk heeft een online affiliate programma. Denk bijvoorbeeld aan Coolblue.nl en Bol.com. 

In de Verenigde Staten zijn affiliates actief voor Amazon die letterlijk een paar ton(!) per maand verdienen met affiliate marketing. 

In Nederland staat affiliate marketing zoals ik al zei, nog in de kinderschoenen. Dit is dus je kans om aan de slag te gaan en iets op de bouwen wat je de komende jaren veel geld op kan gaan leveren. 


Iets voor Jezelf Beginnen Vanuit Huis?

Welke manier van werken vanuit huis je ook kiest, kies er één en focus je hier op.

Ga dus niet proberen 10 verschillende manieren, methoden en trainingen tegelijk volgen. 

Denk altijd in de lange termijn en focus

Wanneer jij thuis een eigen internet business wilt gaan opzetten moet je altijd in de lange termijn denken.

Raak niet in paniek wanneer je niet direct geld verdient. Zoiets heeft tijd nodig om te groeien.

Zoek mensen die al geld verdienen op het internet. Het is echt een kwestie van "Monkey see, monkey do".

Een goede plek om deze mensen te vinden is bijvoorbeeld het Internet Succes Gids forum. Hier zijn experts én beginners waar je vragen aan kunt stellen. 


focus jezelf om je doelen toch te halen


Kijk uit waarmee je begint

Voordat je ergens mee aan de slag gaat moet je goed kijken of het niet het zoveelste "Snel geld verdienen wonder programma" is. 

Er is staat veel rotzooi op het internet waar je ver van weg moet blijven. Ga bijvoorbeeld nooit in op vage online trading aanbiedingen die gouden bergen beloven. 

Onze beste tip is om met andere mensen in contact te komen die daadwerkelijk een cursus hebben gevolgd, bijvoorbeeld via een online geld verdienen forum.

Nee, online geld verdienen is zeker mogelijk, maar kost net zoals alle het goede in het leven, tijd en aandacht. Wanneer je de trucjes eenmaal onder de knie hebt, is het een kwestie van stapelen. 

Dat is ook het mooi van het internet. Als je 10,- euro per dag online verdienen mogelijk kunt maken, kun je ook 50,- euro per dag online verdienen mogelijk maken. 


Onze Favoriete Werken Vanuit Huis Methode!

Hopelijk heb je nu je dit artikel hebt gelezen genoeg informatie om aan de slag te gaan. Ik raad aan om niet lang te wachten maar echt actie te ondernemen. 

Er is geen perfect moment om met iets nieuws te beginnen. Hoe langer je wacht, des te meer kansen je zult missen.

Onze favoriete methode om vanaf de keukentafel een passief inkomen op te bouwen is Affiliate Marketing. De beste manier om dit simpel en snel te leren is met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Jacko gaat inmiddels zelf minimaal 5 keer per jaar op vakantie en met zijn internet business kan hij werken waar én wanneer hij wil. 

affiliate marketing revolutie inloggen

Meer Informatie over de Affiliate Marketing Revolutie? Klik hieronder voor meer informatie!

Andere mensen lezen:

Bed en Breakfast Beginnen? Belangrijke Informatie + Tips!

Kun je Slapend Rijk Worden?

Zelf Een Betaalpagina Maken In 6 Simpele Stappen