• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 10K PM Mindset Audiotraining Review & Ervaringen – Recepten en geheimen voor de juiste mindset?

Benieuwd naar onze review van de 10K PM Mindset Audiotraining van Jacko Meijaard? Dat zit er dik in als je deze pagina hebt gevonden.

Misschien sta je wel op het punt om met deze training aan de slag te gaan, maar ben je toch nog even op zoek gegaan naar wat extra informatie. 

Misschien ben je nog niet bekent met de andere trainingen van Jacko, en weet je daardoor nog niet zo goed wat je van zo'n Internet Succes Gids training kan verwachten. 

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je precies vertellen wat je allemaal gaat leren in deze training, en of deze jouw geld wel waard is.

Ik heb inmiddels alle audio's geluisterd én ben een trouwe volger van Jacko's podcast. Daar kan ik je dus zeker wat over gaan vertellen. Lees dus vooral even verder!

Wie is - de maker - Jacko Meijaard?

Laat me eerst even vertellen door via al deze audiolessen over mindset zijn opgenomen. Namelijk door niemand minder dan Jacko Meijaard

Jacko is zeker geen onbekende in de wereld van het internet ondernemen en affiliate marketing.

Met zijn andere training, de Affiliate Marketing Revolutie heeft hij inmiddels duizenden mensen de kennis en kunde overgebracht om geld te verdienen via het internet.

Daarnaast is hij natuurlijk oprichter en eigenaar van het het grootste affiliate marketing forum (link) van Nederland. Genoeg kennis over te brengen over een ondernemers mindset dus!

Wat is de 10K PM Mindset Audiotraining?

Goed, voordat ik mijn eerlijke review met je ga delen, wil ik eerst even vertellen wat de 10K PM Mindset Audiocursus nou precies is.

Het is, zoals je misschien al door hebt,  een audiotraining die via het dashboard van het Internet Succes Gids forum te bereiken is. 

audiocursus 10k pm mindset review

10K Mindset Audiotraining Dashboard - Aanmelden kan hier.

Per categorie zijn er verschillende exclusieve audio bestanden af te luisteren die zijn op genomen door Jacko. Hierin deelt hij zijn eigen kennis en ervaringen en geeft hij waardevolle tips.  

Voor wie is deze audiotraining bedoeld?

Is deze audiotraining iets voor jou?

Die kans is echter vrij groot als jij jezelf ziet als ondernemend én iemand die de waarde ziet in investeren in zichzelf.

De training is bedoeld om inzichten te geven waarmee je je leven drastisch kunt gaan veranderen in de meest positieve zin van het woord. 

Op het gebied van bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling en financieel gebied

Daarnaast is het bedoel voor mensen die willen leren of horen hoe ze een inspiratie bron kunnen zijn voor andere mensen.

Dit met een mindset waarmee je niet alleen veel geld, maar ook andere inspirerende mensen zult gaan aantrekken. 

Wat gebeurd er na betaling?

Laat me je ook nog even vertellen wat er gebeurd nadat je hebt betaald voor de audiotraining. Dit is namelijk wel even iets wat veel mensen willen weten. 

Na de betaling via PayPro wordt je direct door gestuurd na een pagina waar je op een button moet klikken.

 Je ziet dan een scherm waar je wat gegevens in moet vullen. Via deze gegevens of mail die je vervolgens krijgt, kun je toegang krijgen tot de training op het forum. 

Mocht je er toch niet uitkomen kun je altijd even een mailtje sturen naar maker. Je mag ook een reactie achterlaten onder op deze pagina, dan probeer ik je direct verder te helpen.

Als het goed is kunt je dus binnen een paar minuten beginnen met de audiotraining.

Mijn eerlijke 10K PM Mindset Audiotraining review, ervaring en mening

Goed, nu je wat meer weet over wat deze training nou eigenlijk is, wil ik je wat meer vertellen over mijn ervaringen. Laten we beginnen met de inhoud en kwaliteit.

Inhoud & kwaliteit

Je krijgt toegang tot een speciale audiotrainingen die voornamelijk zijn opgenomen via SoundCloud. Het is vergelijkbaar met het format dat Jacko gebruikt voor zijn podcast.

Wat we wel opvalt is dat de audio's van de training wat anders (beter) klinken. Misschien dat dit met een andere microfoon is opgenomen.

Verder gaan de audio's van de 10K PM Mindset wat meer de diepte in én over specifieke onderwerpen. Onderwerpen die we allemaal tegen komen in onze business op persoonlijk vlak, of het dagelijkse leven.

Namelijk:

  • Persoonlijk
  • Gezondheid
  • Business
  • Business ideeën 

Jacko heeft al laten weten in z'n openingspost op het forum, dat er in de toekomst zeker meer audio's aan toegevoegd zullen worden.

Het is dus echt een dynamisch product, waar steeds nieuwe content aan toegevoegd zal worden. 

Als je dit koopt, ben je dus als het ware levenslang lid van een premium podcast.

inhoud 10k pm mindset audiotraining

Vergelijking met andere mindset trainingen/ boeken

Ik heb zelf al enig succes op het internet, en weet hoe belangrijk mindset hierbij is. Je werkt als het ware voor iets wat zichzelf niet direct gaat betalen.

Je bent een soort tuinman die bomen plant, en niet zeker weet of er vruchten aan gaan komen. 

Vandaar ook de naam van deze website met groeien in de naam

De naam is ook gebaseerd op een boek dat ik ooit las, namelijk You Are A Badass At Making Money van Jen Sincero. 

Dit is slechts één van de boeken over dit onderwerp.

Daarom is het ook enorm fijn om naast Storytell, andere audio's te hebben, die de belangrijkste onderwerpen naar de praktijk over kunnen brengen aan de hand van echte voorbeelden.

Daar is Jacko naar mijn mening zeker in geslaagd.

Ervaringen en resultaten met audiotrainingen

Kijk, audiobestanden- en trainingen zullen alleen maar in populariteit gaan toenemen. Het zijn een soort premium podcast afleveringen.

Dit weet Jacko als echte internet ondernemer natuurlijk als geen ander. 

De reden hiervoor is dat je audiobestanden lekker kunt luisteren terwijl je met andere dingen bezig bent.

Ik luister bijvoorbeeld elke dag voordat ik ga slapen zo'n minuten een audioboek of podcast. 

Ook tijdens het sporten of autorijden is het echt een uitkomst. Het is een stuk nuttiger dan "dom" naar de radio of muziek te luisteren. Waarom zou je die tijd niet gebruiken om je kennis te vergroten?

Ik heb er persoonlijk in ieder geval veel van geleerd.

Ik was een paar jaar terug ook iemand die in de auto naar "SkyRadio" of naar het nieuws luisterde. Nu heb ik standaard allerlei audiobestanden via de bluetooth aanstaan.

10K PM Mindset Audiotraining prijs

De 10K PM Mindset Audiotraining kost 197,- euro. Het kan best zijn dat je dit nogal een forse prijs vindt.

Dat is het ook. Het is het echter volgens ons wél waard. 

Jacko heeft namelijk de kennis en informatie het een stuk of dertig boeken in deze audiotraining verwerkt. 

Deze boeken zijn al snel een paar tientjes per stuk. Reken dus maar uit.

Daarnaast valt het bedrag in het niet, als je kijkt wat je inkomenspotentie kan worden als je daadwerkelijk actie kan en wil ondernemen na het luisteren van deze audio's.

14 dagen niet goed geld terug garantie

Net als bij andere trainingen van Jacko loop je ook bij deze geen enkel risico. Er is namelijk gewoon een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Eigenlijk kunt je het dus gewoon gratis uitproberen.

Dit betekend dat je binnen 14 dagen je geld - om wat voor reden dan ook - terug kunt vragen. Hier gaat Jacko écht niet moeilijk over doen. 

10K PM Mindset Audiotraining kopen

Hopelijk ben je na het lezen van deze review net zo enthousiast over deze audio's als wij dat zijn, en kun je niet wachten om te beginnen met luisteren. 

Bedenk even goed wat het voor jou kan betekenen, als je je inkomen zou kunnne op schalen naar pakweg 10.000 euro per maand. 

Wat zou je dan doen? Hoe zou dat jouw leven gaan veranderen? Om tot die mijlpaal te kunnen komen moet je wel eerst in de juiste mindset terecht komen. 

Een mindset van de winnaars. Via onderstaande knop ga je direct naar de speciale 10K PM Mindset Audiotraining pagina.

Andere mensen lezen:

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen