• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De Vastgoed Academy Review & Ervaringen

Ben jij op zoek naar een uitgebreide Vastgoed Academy review? Dat is vast en zeker het geval als jij op deze pagina terecht bent gekomen. 

Misschien sta je wel op het punt om deze online vastgoed beleggen cursus aan te schaffen, maar ben je voor de zekerheid nog even gaan zoeken naar review, ervaringen en meningen van andere deelnemers.

Dan heb je de juiste pagina gevonden. Ik ga je hier namelijk alles vertellen wat je moet weten over de Vastgoed Academy.

Ook ga ik onze ervaringen en die van andere deelnemers met je doorspreken. 

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om ook te starten? Let dan op!

Onderaan deze pagina staat een knop dit je direct naar de officiële de Vastgoed Academy kortingspagina brengt. Lees dus vooral even verder!

Wat is de Vastgoed Academy?

Via de Vastgoed Academy krijg je toegang tot een compleet kennispakket voor het starten of uitbreiden van 'Buy to Let' vastgoed. 

In diverse modules leer aan de hand van video's en theorie, alles wat je moet weten om te starten als vastgoedbelegger in Nederland. 

De trainingen zijn vooraf opgenomen en dus altijd online beschikbaar, en zijn dus ook te kijken op telefoon, laptop of tablet. 

Deze Academy is gemaakt met één doel: zoveel mogelijk Nederlands financieel vrij maken met vastgoed. Daarnaast hebben ze een prima motto: "We zijn zo goed als de resultaten van onze studenten!".

In deze cursus draait het wat meer om actie dan in andere curussen die we tegen zijn gekomen. Dit heeft volgens ons te maken met het soort mensen dat vaak met vastgoed begint, dit zijn namelijk vrijwel altijd doorgewinterde ondernemers. 

De Vastgoed Academy Review en Ervaringen

Wie heeft de Vastgoed Academy opgericht?

De Vastgoed Academy is opgericht door Martijn van den Berg. 

Martijn is een vastgoed belegginsexpert, spreker, trainer en nu met de Vastgoed Academy ook online ondernemer. 

Hij ging in een tijd van nog geen twee jaar van 0 naar 10 lange termijn verhuur woningen en heeft het dus allemaal wel gezien. Hij heeft hiermee een netto cashflow van 5000,- euro per maand en een portefeuille van 1.7 miljoen euro. 

Zijn uiteindelijke doel is een ongeveer 100 woningen. Inmiddels heeft Martijn ongeveer 200 studenten geholpen met het beleggen in vastgoed via deze Academy.

Voor wie is de Vastgoed Academy bedoeld?

Deze cursus en ledenomgeving is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over lange termijn 'Buy to Let' vastgoed verhuur in Nederland. 

Mocht je je huis, appartement of vakantiehuis tijdelijk of recreatief willen verhuren; starten dan niet met deze cursus. 

Voor de recreatieve verhuur (B&B en vakantiehuizen) kun je beter kijken naar de BNB Verhuurcursus.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Wat veel mensen graag even willen weten is wat er precies gebeurd wanneer je hebt betaald. 

Dat zal ik je dan ook vertellen. Wanneer je hebt betaald krijg je vrijwel direct een mailtje Vrijheid Vastgoed, het bedrijf achter de Vastgoed Academy. 

Volg de instructies in de mail om je account(s) aan te maken.

Vervolgens kun je inloggen in het ledengedeelte om de video's te bekijken. Je kunt dus binnen een aantal minuten starten met de cursus!

Vastgoed Academy review, ervaringen en mening

Goed, laat me je nu onze review en ervaringen vertellen met de Vastgoed Academy. 

Laten we beginnen me de vormgeving.

Inhoud & vormgeving

Het hele videotraining deel is onlangs (Q2 2021) deels vernieuwd. Hierdoor is alles wat overzichtelijker geworden en er is uiteraard ook nieuwe content toegevoegd.

Alles is aanwezig wat je van een online lesomgeving mag verwachten. Voortgang, inhoud, bijlagen en natuurlijk de video's die professioneel zijn gemaakt. 

Qua inhoud zijn er in totaal 14 modules met hieronder 50 lessen. Bij deze lessen zijn 16 bijlagen beschikbaar. Dit zijn wat officiële documenten (die je eigenlijk kunt kopiëren) en casestudies. 

Al met al moet je wel rekening op ca. twee uur lestijd per module. Dit is wel afhankelijk van je huidige kennisniveau. 

Vastgoed academy cursusomgeving

Naast de videotraining krijg je ook toegang tot wat tools en natuurlijk de community. 

Eén van deze tools is de 'Cashflow Calculator'. Hiermee kun je de NAR en de BAR berekenen. Eigenlijk kun je dus zien of je een huis wel of niet moet kopen als investeringsobject. 

Een andere tool is de 'Hefboom Roadmap'. Een tool om je te kijken welke vorm van financiering het best bij jouw situatie past.

HEFBOOM-ROADMAP beleggen in vastgoed

In de video's leer je meer dan voldoende over crowdfunding, taxaties, financiering, belastingen, financiële vrijheid en mindset

Hierover kun je ook vragen stellen in de wekelijkse coaching calls, of gewoon in de besloten groep. 

Bij deze calls (via ZOOM) is het uiteraard niet 'verplicht' om aanwezig te zijn.

Je kunt de meeste van deze meetings terugkijken in het in het ledengedeelte, mocht je er niet bij kunnen zijn.

CA$H FLOW KINGS

De community rondom de Vastgoed Academy heeft als naam de CA$H FLOW KINGS

Dit is inmiddels de grootste vastgoed beleggers community van Nederland! 

Wat houdt zo'n community dan in? 

Denk aan exclusieve meetups en events waar je samen met andere beleggers het gesprek kan aangaan. 

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen, dat dergelijke events erg goed zijn voor het versterken van je netwerk.

Daarnaast geeft het vaak een gezonde motivatie boost. Vooral als beginner is het ook erg waardevol dat je op deze events met ervaren beleggers een praatje kunt maken.

Zo behoed je jezelf voor valkuilen door, onder andere slechte ervaringen, van anderen aan te horen.

Helaas lagen de 'fysieke' events een tijd stil door de pandemie. Ik twijfel er niet aan de deze zo snel mogelijk weer worden ingepland!

Wat zeggen deelnemers van de Vastgoed Academy?

Ervaringen vastgoed academy

De groep mensen die hebben deelgenomen aan de Vastgoed Academy is volgens ons niet heel 'divers'. 

Dit hoeft natuurlijk niet negatief te zijn. Niet iedereen ziet het zitten of is in staat om met vastgoed te beginnen. 

Vaak zijn het ondernemende mensen (dus met al een eigen zaak of bedrijf en of veel verantwoordelijkheid in andere banen) met een gemiddelde leeftijd van rond de 40. 

De jongere uitschieters van in de 20, zijn vaak studenten met familie dit al in het vastgoed zitten. 

Hieronder wat ervaringen:

Ervaringen Roy (36)

Roy wilde vooral naast zijn eigen zaak ook een andere bron van inkomsten. De cursus sloot goed aan bij zijn verwachting. Na het volgen van de Vastgoed Academy cursus kwam hij erachter dat je niet heel veel eigen geld hoeft te hebben om starten in de vastgoed wereld. Door alle berekeningen en tools die hij heeft gekregen in de Vastgoed Academy heeft Roy echt het gevoeld 'dat hij aan de slag kan'.

Roy heeft een herkenbaar verhaal. Voor voor mensen die nog niet veel weten van vastgoed is de meest gestelde vraag: "Waar begin ik?" Met de informatie, berekeningen uit de cursus kom je hier achter.

Ervaringen Dorien (38)

Dorien is nu export manager maar had altijd al een baan in de makelaardij. Ze miste het bezig zijn met vastgoed toch een beetje, en dacht dat 'bezit van vastgoed' altijd te hoog gegrepen was voor haar...
Nu is ze erachter gekomen dat het vooral een mindset probleem was, en voor veel mensen nog is. De Vastgoed Academy cursus was het volgens haar dan ook meer dan waard. 

Ik denk dat het verhaal van Dorien herkenbaar is voor veel mensen. Veel mensen denken namelijk dat je keihard moet zijn en tonnen euro's aan eigen geld moet inbrengen om te starten met vastgoed.

Na het volgen van de cursus zul je erachter komen dat niets minder waar is. Samen kun je veel. Daarnaast kun je met 'vreemd vermogen' meer dan je wellicht denkt!

De Vastgoed Academy prijs, kosten en korting (+link)

Voor toegang tot de Vastgoed Academy cursus én de community betaal je eenmalig 1897,- euro. 

*Er loopt een actie via deze pagina. Klik hier om te kijken er een korting actief is.

Dat vinden wij dan een prima prijs als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt, en wat andere vergelijkbare cursussen/trainingen kosten. 

Voor een paar honderd euro krijg je toegang tot een schat aan informatie en tools voor en over vastgoed, waarmee je  heel wat beginnersfouten zult voorkomen. 

In deze Vastgoed Academy review heb je kunnen lezen, dat dit eigenlijk de informatie is die je nodig bent als je vastgoed voor de lange termijn wilt gaan verhuren. 

Via onderstaande knop ga je direct naar de actuele de Vastgoed Academy kortingspagina.

Andere mensen lezen: