• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Jacko Meijaard: Wie is Jacko en is hij écht een Expert?

Als jij deze pagina bent tegengekomen, dan is de kans groot dat je opzoek bent naar meer informatie over Jacko Meijaard.

Het kan zijn dat je zijn website zijn naam of website bent tegengekomen, en wil je toch wel even wat meer weten over Jacko. 

Misschien zit je er zelfs wel al aan te denken om met één van Jacko's trainingen te beginnen en ben je dus nieuwsgierig wie hij eigenlijk is. 

Hoe dan ook, op deze pagina vertel ik je alles wat je moet weten over Jacko Meijaard.

Wie is Jacko Meijaard?

Laat me je eerst vertellen wie Jaco Meijaard nou eigenlijk is. 

Jacko is de oprichter van de website InternetSuccesGids.nl en de maker van de Affiliate Marketing Revolutie videotraining. Tijdens zijn studie Journalistiek in 2011 kwam Jacko voor het eerst in aanraking met affiliate marketing. 

Het duurde een tijdje voordat hij zelf zijn eerste euro's online verdiende. Jacko was meteen hooked, en begon zich series te verdiepen in geld verdienen op het internet. 

Sinds 2015 leert en helpt hij ook andere mensen met een inkomen te creëren via het internet.

Het forum is hierbij sinds de zomer van 2017 niet meer bij weg te denken. Inmiddels bestaat de Internet  Succes Gids.nl community uit meer dan 4000 mensen.

affiliate marketing revolutie gratis video

Wat is Internet Succes Gids.nl?

InternetSuccesgids.nl is de website waar Jacko andere mensen leert geld verdienen via het internet. 

Op deze website plaats Jacko zeer regelmatig nieuwe artikelen, podcasts en video's over alles wat met internet marketing, ondernemen en geld te maken heeft.

Het is ook de website waarop hij zijn eigen videotrainingen promoot.

Jacko houdt er van om mensen te inspireren en te motiveren via meerdere platformen. 

Internet Succes Gids forum

Inmiddels kun je het forum van Internet Succes Gids.nl toch wel het beste online geld verdienen forum noemen. 

Neem zelf een kijkje via: forum.internetsuccesgids.nl

Internet Succes Gids is dus eigenlijk waar Jacko mensen laat zien wat er mogelijk is buiten het "normale" als het gaat om geld verdienen en werk. 

Affiliate Marketing Revolutie:  videotraining

De Affiliate Marketing Revolutie is de videotraining waar ik het zojuist over had.

Deze training is ook direct zijn bekendste werk en de training die ik van Jacko heb gekocht.

Met de Affiliate Marketing Revolutie kun je over zijn schouder meekijken hoe  affiliate websites op gezet worden, en alles wat hierbij komt kijken. 

Mijn Affiliate Marketing Revolutie mening en ervaringen

Enkele maanden geleden besloot ik zelf met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen.

Ik was namelijk enorm benieuwd wat deze training van Jacko me te bieden had, en na het zien van de video's op YouTube was ik opzoek naar meer.

In mijn uitgebreide Affiliate Marketing Revolutie review vertel ik precies wat mijn ervaringen met de videotraining zijn, maar ik kan je vertellen dat ik inmiddels flink wat geld verdien via het internet met affiliate marketing.

Jacko laat je precies zien hoe je op een vrij simpele manier geld kunt verdienen met affiliate marketing. De video's zijn echt voor mensen van elk kennis niveau; zelfs als je niet "goed bent met computers" is deze training goed te volgen.

Resultaten met de Affiliate Marketing Revolutie

De resultaten van veel serieuze deelnemers liegen er dan ook niet om. 

Onder "serieus" versta ik deelnemers die niet naar een paar weken of maanden de handdoek in de ring gooien. Deelnemers die begrijpen dat geld verdienen via internet een project is voor de lange termijn.

Op Jacko's blog zijn ook interviews met een paar succesvolle deelnemers te vinden. Je zult in deze "internet succes gids klantinterviews" lezen dat succes niet vanzelf komt...

Jacko Meijaard Masterclass

Naast de Affiliate Marketing Revolutie, de populaire online videotraining waarin je dus wordt geleerd om een succesvolle affiliate website te maken, biedt Jacko ook een soort van 1 op 1 online coaching aan + de hiervoor genoemde training. 

Het is dus een soort AMR + coaching van Jacko.  

Dit doet Jacko in de vorm van de 10K Club. Dit is hét traject voor de mensen met al wat ervaring (of hele serieuze beginners) waarin je alles wordt voorgedaan. 

De Laptop Lifestyle: Fysiek Boek Van Jacko Meijaard

Jacko kwam de afgelopen jaren al vaker met het idee om een fysiek boek te schrijven. Hier was wel degelijk vraag naar en na maanden van schrijven is het er dan toch van gekomen!

Op 13 november 2020 was het eindelijk zover...

Jacko Meijaards eerste boek, De Laptop Lifestyle , werd gelanceerd. 

bestellen laptop lifestyle jacko meijaard

In de Laptop Lifestyle, een boek dat volgens Jacko door de brievenbus past, staan alle stappen beschreven naar een passief inkomen met affiliate marketing. 

Het boek is via deze lanceer kortingslink tijdelijk te bestellen voor slechts €7,75 >>

Wij hebben het boek inmiddels besteld. Zodra wij het boek hier hebben gaan we uiteraard een review schrijven!

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Goed, als jij op deze pagina terecht gekomen bent, dan is de kans aanwezig dat je gewoon wilde weten wie Jacko Meijaard is, en of hij wel te vertrouwen is.

Zeker weten. Jacko is te vertrouwen en is met zijn inmiddels jarenlange ervaring iemand die weet waar hij het over heeft.

Nadat ik had betaald voor de AMR kreeg ik netjes toegang tot het forum en de volledige videotraining. Ik kon dus eigenlijk binnen een paar minuten aan de slag.

Ook zijn boek, de Laptop Lifestyle (DEZE), komt gewoon netjes door de brievenbus, en is een waardevolle toevoeging aan ieders boekenkast. 

Vergeet het boek niet te delen met je vrienden en familie. Wie weet kunnen ze hier een mooi extra centje mee verdienen!

Jacko Meijaard Interview AD.nl/werkt

Wat natuurlijk ook wel geruststellend werkt is dat is Jacko is geïnterviewd door het Algemeen Dagblad in de de rubriek "werk".

Een dergelijk groot mediakanaal zou natuurlijk niet snel met een een ondernemer is zee gaan die niet betrouwbaar is. 

Loondienst is niets voor mij. Moet je vragen aan je baas of je naar de tandarts mag. Verschrikkelijk!

     Jacko Meijaard

r

Iets voor jou? Stap-voor-stap online geld verdienen

Zoals je misschien al op deze pagina hebt kunnen lezen ben ik zeer tevreden over de Affiliate Marketing Revolutie én Jacko Meijaard.

De combinatie van een makkelijk te volgen videotraining én het forum, stelt zelfs beginners in staat om te leren geld verdienen op het internet. 

Via onderstaande knop kun je aanmelden om meer informatie over Jacko's training te ontvangen.

Andere mensen lezen:

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen