Onze favoriete tools


Om je eigen digitaal vastgoed op te gaan zetten ben je natuurlijk hulpmiddelen nodig. Nu zijn er tegenwoordig zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.


Van webhosting en trainingen tot email marketing software. 

 

Daarom hebben wij van  Geld Groeien een korte lijst van tools gemaakt die wij ELKE dag gebruiken voor onze business. Misschien kunnen we je dan helpen bij je keuzes!


enormail email marketing korting

1

Enormail - Email marketing software


Niets is zo belangrijk als het opbouwen van een mailinglijst voor je online business.  De software die wij al sinds dag één hiervoor gebruiken is Enormail. Het grote voordeel is dat deze software volledig Nederlands is. 


Lees hier onze Enormail review


Of klik hier voor direct 50,- euro korting bij Enormail >>


Via bovenstaande link kun je Enormail 30 dagen lang gratis uitproberen om vervolgens aan de slag te gaan met het Mammoet pakket met 50,- euro korting per maand.


affiliate-marketing-cursus

2

Affiliate Marketing Revolutie 


De Affiliate Marketing Revolutie is een online videotraining van Jacko Meijaard. Jacko neemt je stap-voor-stap mee in de wereld van affiliate marketing. In deze videotraining kun je live mee kijken hoe Jacko websites maakt die honderden euro's per maand opleveren. Dit is ECHT de ideale basis voor iedereen die wil starten met geld verdienen op het internet!


Klik hier om de Affiliate Marketing Revolutie uit te proberen voor 1,- euro >>

PayPro

3

PayPro - Betaaldienstverlener 


Wat je als online ondernemer ook nodig bent is een betrouwbare betaaldienstverlener als PayPro.


PayPro is volledig Nederlands, dit is een groot voordeel voor de support. Via PayPro kunt je je klanten makkelijk laten betalen. Je kunt ook aan de slag als affiliate om producten van andere te promoten.


Lees hier onze PayPro review.  


Inmiddels heeft PayPro meer dan 50.000 actieve affiliates. 


Of klik hier om direct een account te openen bij PayPro >>

4

KWFinder - Zoekwoorden vinden


Wanneer je content moet schrijven is het belangrijk om goed zoekwoord onderzoek te gaan doen. Een tool die wij al vanaf dag één gebruiken is KWfinder van Mangools. Overzichtelijk, simpel en snel. 


Klik hier om KWFinder direct te proberen >>


Als beginner zul je misschien schrikken van de prijs. Het betaald zich echter enorm snel terug doordat je precies kunt zien waar je op kunt scoren in Google.

internet succes gids review

5

Internet Masterclass - Webinar


In de Internet Masterclass van Internet Succes Gids (Jacko Meijaard) krijg je persoonlijk coaching bij het opzetten van je eigen winstgevende websites. Complete beginner? Begin dan eerst met de Affiliate Marketing Revolutie.


Klik hier om je te registreren voor het volgende webinar >>


Jacko geeft superwaardvolle gratis tips in deze webinars. Wacht dus niet te lang en registreer je vandaag nog voor een webinar!

6

Versio - Goedkope Webhosting


Wanneer jij je eigen website wilt starten ben je een goede site nodig waar je je hosting kunt regelen. Versio is hiervoor één van de beste keuzes van Nederland. 


Klik hier om te kijken over jouw domeinnaam beschikbaar is >>


Met bovenstaande tools ben jij een stap dichterbij een full time inkomen via internet. Je kunt direct aan de slag nu je niet meer uren hoeft te zoeken welke tools je nodig bent.


Je moet echt niet bang zijn om te investeren in bovenstaande tools.

 

Kijk wat het je oplevert, niet wat het kost.


Tuurlijk kan ik niet in je portemonnee kijken, maar ik weet uit eigen ervaring dat bovenstaande tools de investeringen meer dan waard zijn!


Succes!


© 2017 GeldGroeien.nl 

>

Download dit stappenplan geld verdienen op het internet.