Om je eigen digitaal vastgoed op te gaan zetten ben je natuurlijk hulpmiddelen nodig. Nu zijn er tegenwoordig zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.


Van webhosting en trainingen tot email marketing software. Daarom hebben wij van GeldGroeien.nl een korte lijst van tools gemaakt die wij elke dag gebruiken voor onze online business.


Misschien kunnen we je dan helpen bij je keuzes. Je weet dan dat het gewoon goede producten zijn. 


Dienstverleners

PayPro

PayPro is wat je als online ondernemer nodig bent als je opzoek bent naar een snelle en betrouwbare betalingsdienstverlener en/ of affiliate netwerk. PayPro is volledig Nederlands, dit is een groot voordeel voor de support. Via PayPro kunt je je klanten makkelijk laten betalen. Je kunt ook aan de slag als affiliate om producten van andere te promoten. 


Via deze pagina maak je gemakkelijk een PayPro account.


Daisycon is een groot affiliate netwerk dat actief is in heel Europa. Via dit netwerk kun je als publisher (affiliate) enorm veel producten promoten. Anders dan bij PayPro, kun je via dit netwerk ook enorm veel fysieke producten promoten. Maar ook verzekeringen en andere financiële producten zijn populair op Daisycon


Via deze pagina maak je gemakkelijk een Daisycon account.


neostrada snelle webhosting

Neostrada is dé partij die alles voor je regelt op webhosting gebied. Wij maken nu al meer dan twee jaar gebruik Neostrada en onze websites zijn nog geen minuut offline geweest. Daarnaast is de klantenservice echt enorm goed te noemen en zijn de prijzen zeer scherp. 


Lees hier meer over webhosting van Neostrada.


KWFinder is een tool om Google zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Je kunt bijvoorbeeld kijken hoe veel er op een bepaalde term wordt gezocht. Het is een tool die je snel een indruk geeft van de concurrentie op bepaalde termen. Onmisbaar voor iedere serieuze internet ondernemer.


Via deze pagina kun je KWFinder uitproberen




Software

enormail email marketing korting

Enormail is Nederlandstalige e-mailmarketing software. Zoals je misschien al weet is het als online ondernemer enorm belangrijk om een mailinglijst op te bouwen. Met deze dienst is nieuwsbrieven versturen echt makkelijk. 


Enormail 30 dagen lang gratis proberen doe je via deze link



thrive themes

Thrive Themes is een verzameling van conversie gerichte WordPress tools. Zoek jij op dit moment nog een betrouwbaar en goed thema voor je website? Dan kan ik je Thrive van harte aanraden.


Wij maken al onze websites met Thrive Architect. Wij gebruiken deze thema's en plugins voor al onze websites. De resultaten zijn meer dan verdubbeld sinds we deze tools zijn gaan gebruiken. 


Lees hier wat Thrive Themes nog meer te bieden heeft


TRAININGEN

affiliate-marketing-cursus

De Affiliate Marketing Revolutie is een online videotraining van Jacko Meijaard. Jacko neemt je stap-voor-stap mee in de wereld van affiliate marketing. In deze videotraining kun je live mee kijken hoe Jacko websites maakt die honderden euro's per maand opleveren. 


Lees hier wat je kunt verwachten van deze videotraining

bol masterclass ledengedeelte inloggen

De Bol Masterclass van Jia Ruan leert je alles wat je moet weten over E-commerce. In deze zeer uitgebreide training leer je alles over geld verdienen via het platform bol.com


Lees hier wat je kunt verwachten van deze videotraining


© 2018 GeldGroeien.nl