• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Thrive Architect Review & Handleiding: Ik wist niet dat dit kon met WordPress!

Het maken van WordPress content is opeens een stuk leuker geworden met Thrive Architect... Wat is deze plug-in en wat kun je er precies mee? Nou, de vraag is meer: Wat kun je er niet mee!

Benieuwd naar Thrive Architect Review in het Nederlands? Dat is ook niet zo gek. Steeds meer mensen uit Nederland ontdekken de tools van Thrive Themes.

Misschien ben je al wel bekent met deze tool, maar twijfel je nog een beetje of het jouw geld wel waard is. Het kan ook zijn dat je nog niet bekent bent met deze tool, en dat je er graag meer over wilt weten. Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je vertellen wat Thrive Architect is, en wat je ermee kunt. 

Ik gebruik alle tools van Thrive Themes inmiddels al weer meer dan een jaar, en kan je er dus van alles over vertellen. Lees dus vooral even verder!

Wat is Thrive Architect?

Voordat ik je mijn review en ervaringen over Thrive Architect ga vertellen, wil ik je eerst even vertellen wat het nu eigenlijk is. Thrive Architect is onderdeel van Thrive Themes, een volledig pakket van conversie gericht WordPress tools.

Dit hele pakket heeft maar één doel: Een boost geven aan elke bedrijf door het binnenhalen van meer leads en uiteindelijk klanten, door middel van conversie gerichte producten.

Het is een vrij nieuwe, krachtige stand-alone pagina bouwer plugin. Het komt er op neer dat je vrijwel alles kunt maken wat je maar wilt, met simpele "drag and drop". Hieronder zie je een screenshot waar ik werk aan de Tools pagina van deze website met Thrive Architect.

wat is thrive architect

Je kunt direct zien hoe een pagina eruit komt te zien, in real-time. Iets wat de normale WordPress editor onmogelijk is. Dit zorgt er niet alleen voor dat je sneller content kunt maken, maar ook betere content.

Het is dus letterlijk de "Architect" van je website. Het is onderdeel van een groter pakket - ook wel bekent als Thrive Themes.

Wat is het bedrijf achter Thrive Architect - Thrive Themes?

Wie zijn de mensen van Thrive Themes, het bedrijf achter Thrive Architect? Dat zijn Shane Melaugh en Paul McCarty. In 2013 kenden Paul en Shane elkaar nog niet. Shane is een marketing expert die meerdere bedrijven heeft gestart, en veel heeft geleerd van z'n mislukte pogingen. Paul is een man van de technische kant, coderen is zijn passie.

De twee ontmoeten elkaar op een populair marketing forum. Na een eerste Skype gesprek, kwamen ze er al snel achter dat ze dezelfde ideeën hadden als het gaat om het starten van bedrijven. 

Na een paar succesvolle online projecten was uiteindelijk Thrive Themes het resultaat. Sinds 2016 is het enorm snel gegaan met het bedrijf. Ze hebben inmiddels 16 conversie gefocuste producten en meer dan 67.000 tevreden klanten

We don't just sell products. We sell experiences.

Een paar kern punten van Thrive Themes:

 • Luisteren naar klanten op een next level
 • Klanten constant bij laten leren door waardevolle content
 • Productverbeteringen en innovaties stoppen NOOIT

Je kunt meer lezen over het  het bedrijf op deze pagina.

thrive themes

Voor wie is Thrive Architect bedoeld?

Ken jij het gevoel dat je iets wilt maken met een WordPress thema, maar dat je vervolgens een paar uur bezig bent om een klein dingetje te veranderen?

Als dit vaker dan niet het geval is kan dit maar zo iets voor jou zijn. Het is bedoeld voor ondernemers, die serieus bezig willen zijn, en de controle willen houden over de looks en feels van een website. 

Ondernemers die daarnaast op de hoogte gehouden willen worden over de laatste ontwikkelingen in de online marketing wereld.

Zoals je misschien al weet is een website tegenwoordig het belangrijkste wat als bedrijf kunt hebben. Je kunt immers letterlijk miljoenen mensen bereiken, als je weet hoe...

De ultieme affiliate marketing tools?

Omdat Thrive Themes zich focust op conversie, zijn de producten ook uitstekend geschikt voor ondernemers die zich bezig houden met affiliate marketing. Zelf een blog beginnen die geld oplevert kan namelijk snel en gemakkelijk met deze tools.

Zo zijn bijvoorbeeld de methoden en technieken die Jacko Meijaard voordoet in zijn Affiliate Marketing Revolutie, gemakkelijk op te zetten met behulp van de Thrive Themes producten.

Met behulp van de Architect en de beschikbare templates, kun je vooral veel tijd besparen. Daarnaast weet je gewoon dat het werkt. Het product is immers gemaakt door een marketing expert.

De landingspagina's de je kunt maken in een paar klikken (meer hierover in mijn review hieronder) zijn helemaal een uitkomst.

Hoe gebruik je Thrive Architect?

In dit hoofdstuk zal ik je wat vertellen over hoe je Thrive Architect precies kunt gaan gebruiken. De installatie van Thrive Architect is zoals elke andere plugin binnen WordPress.

Daarna doorloop je de volgende stappen:

#1 Thrive Architect openen

thrive architect openen

Met een grote groene knop op de plek boven de normale WordPress editor, kun de Thrive Architect start button niet echt missen. 

#2 Elementen toevoegen

Zoals je ziet in onderstaande afbeeldingen (klik om te vergroten) krijg je links van je scherm opties met elementen die kunt gaan toevoegen aan een pagina. In het begin kan dit er allemaal wat lastig uitzien, maar geloof me; dit went erg snel!

functies thrive architect 2
functies thrive architect

# 3 Maak wat je ook maar wilt...

Met Thrive Architect kun je vervolgens alles maken wat je maar wilt. Bijvoorbeeld: 

 • Landingspagina's
 • Verkooppagina's
 • Blogberichten
 • Video pagina's
 • Download pagina's
 • Podcast pagina's
 • En nog veel meer...

De bovenstaande video hoort bij deze blogpost op de website van Thrive Themes. Het geeft goed aan wat er wel niet allemaal mogelijk is als je weet hoe je deze plugin goed onder de knie krijgt.

Mijn persoonlijke Thrive Architect review, ervaringen en meningen

Goed, nu je ongeveer weet waarvoor je deze plugin voor kunt gebruiken, zal ik je mijn review en ervaringen met Thrive Architect vertellen. 

Laten we beginnen met de installatie en bruikbaarheid. 

Installatie & bruikbaarheid

Zoals ik in het vorige hoofdstuk ook al kort aangaf is het installeren van Thrive Architect makkelijk. Nadat je hebt betaald, kun je de plugin direct downloaden in je persoonlijke account. 

Je upload het naar WordPress en kunt vrijwel direct aan de slag (nog wel even valideren met je productcode). Ik gebruik Thrive Architect nu ongeveer een jaar. In het begin waren er nog vrij veel bugs. Begrijpelijk voor en nieuw product. Ik had echter het volste vertrouwen en het team achter Thrive Themes.

Als snel kwam de ene update naar de andere, om bugs te verhelpen en nieuwe mogelijkheden toe te voegen aan het product. Bij een zit vaak, naast een mailtje, ook een video. Bijvoorbeeld als onderstaande:

Dit zorgt ervoor dat je naast nieuw mogelijkheden krijgt, ook bij blijft leren over nieuwe mogelijkheden en technieken. 

Beschikbare templates

Er zijn inmiddels maar liefst 236 landingspagina templates beschikbaar. Kant en klaar, en zo te gebruiken op je website. Deze pagina's kun natuurlijk ook gemakkelijk aanpassen met Architect. 

Op deze pagina zie je een volledig overzicht van alle templates die beschikbaar zijn.

thrive architect templates voorbeelden

Resultaten met Thrive Architect

Vrijwel iedereen die ik speek, en één van mijn websites laat zien, reageren hetzelfde:

"Ik wist niet dat dit mogelijk was met WordPress!" 

De resultaten met mijn Thrive Themes websites liegen er ook niet om. We zijn in staat geweest om websites te maken die normaal duizenden euro's kosten om te laten maken. 

Daarnaast is het aantal leads wat we verzamelen enorm toegenomen sinds we gebruik maken van alle plugins. Dit gebeurd met een plugin die nauw samenwerkt met Architect, namelijk Thrive Leads.

Ik wist niet dat dit mogelijk was met WordPress... (nieuwe plugin!)

Klik om te Tweeten


Thrive Architect prijs

Als je Thrive Architect lost wilt kopen voor één website kost het 67,- dollar. Je koopt dan het recht om de plug-in op één website te installeren. Meer licenties kopen kan altijd. Zo kun je ook direct 5 licenties kopen voor 97,- dollar of 15 licenties voor 147,- dollar.

Daarnaast kun je voor een vast bedrag per jaar, Thrive Member worden. Je krijgt dan toegang tot alle Thrive Plug-ins en thema's en kunt deze op zoveel sites gebruiken als je wilt. Dit kost zo'n 20.- dollar per maand. Per kwartaal betalen kan ook, voor zo'n 30$ per maand. 

Mocht je meerdere producten van Thrive Themes willen gebruiken, is dit zeker het overwegen waard. 

Thrive Membership?

Zoals je misschien al weet, kun je Thrive Architect los kopen voor een eenmalig bedrag. Een andere optie is het Thrive Membership. Met dit lidmaatschap, waar je per jaar voor betaald, krijg je toegang tot ALLE Thrive Themes plug-ins en thema's. Daarnaast krijg je exclusieve content, trainingen en templates. (Deze "Post-it" box is daar één van). Kijk hier voor meer informatie.

30 dagen niet-goed-geld terug garantie

Mocht je nog twijfelen of Thrive Architect is voor jouw is, hebt ik goed nieuws voor je! Deze tools kent namelijk, net als de rest van de Thrive Themes tools, een 30 dagen niet-goed-geld terug garantie.

Dit houdt in dat als je binnen 30 dagen niet tevreden bent met het product je gewoon je geld terug krijgt. Je kunt het als het ware dus een maand lang uitproberen.

Ga gewoon even aan de slag met de builder van Architect en kijk of je er prettig mee kunt werken. Is dit het geval naar een paar uurtjes? Mooi! Dan gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open. Mocht het niet bij je passen? Ga dan op zoek naar een ander thema of builder die wel bij je past.

Thrive Architect kopen 

Hopelijk ben jij na het lezen van deze review net zo enthousiast over Thrive Architect als ik en ben je er klaar voor om zelf in een handomdraai professionele sites te gaan maken. Wat je voor jezelf nog even moet bekijken is de keuze tussen het los kopen van de tool of toch direct gaan voor een Thrive Membership.

 Ik kan niet in je portemonnee kijken, maar wil je adviseren om de investering te maken voor het membership. Je krijgt dan namelijk, naast alle plug-ins (op zoveel websites je wilt!), ook toegang tot alle waardevolle "geheime" informatie, templates en  alle trainingen van de Thrive University

Wat ga JIJ bouwen met Thrive Architect?

Wanneer jij serieus met websites bezig bent, en echt iets wil maken waar je al je creativiteit en ideeën in kwijt kunt, weet ik zeker dat deze tool je daarbij gaat helpen. 

Door alle mogelijkheden, opties en constante stroom aan nieuw functies en verbeteringen voelt het alsof er heel team achter je staat om je te helpen met je website. Met de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je daarnaast, geen enkel risico op een miskoop af wat dan ook. Je hebt dus niets te verliezen en een hele mooie website te winnen.

Via onderstaande knop ga je direct naar een speciale pagina waar Thrive Architect kunt aanschaffen.

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?