Wie is Jia Ruan en is hij betrouwbaar? Lees HIER alles over Jia!
facebook groep bol masterclass toegang

Wie is Jia Ruan en is hij Betrouwbaar?

Als jij op deze pagina bent beland vraag je hoogstwaarschijnlijk af wie Jia Ruan nou precies is. Je wilt vast weten hij wel te vertrouwen is of niet, en of zijn producten niet onder de categorie get rich quick methodes valt. 

Het kan ook zijn dat je nog nooit van 'm gehoord hebt en wel benieuwd bent naar deze internet ondernemer. Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je alles vertellen wat je moet weten.

Je leest onder meer mijn ervaringen met zijn bedrijf, en de ervaringen van andere personen met zijn online videotrainingen. Meer weten over Jia? Lees dan vooral even verder!

Wie is Jia Ruan?

Goed, voordat ik je wat meer over Jia's bedrijven en producten ga vertellen, wil ik je eerst vertellen wie hij nou precies is. 

Jia Ruan is een internet ondernemer die voornamelijk leert hoe je met e-commerce geld kunt verdienen op het internet. Hij heeft al missie om zoveel mogelijk mensen hun baas te laten ontslaan

Ofwel, zoveel online te verdienen dat in loondienst werken niet meer nodig is. 

wie is jia ruan

Succesvolle college drop-out

Net als vele andere succesvolle ondernemers is Jia een college drop-out. Hij kwam er tijdens z'n HBO studie achter, dat hij het helemaal niet zag zitten om voor een baas te werken tot z'n pensioen. 

Een paar keer ging hij op z'n bek als ondernemer, totdat hij het e-commerce via bol.com ontdekte. Hij kocht via Alibaba huishoudelijke spullen en verkocht deze door via bol.com, en met groot succes.

Hij heeft sindsdien niet meer achterom gekeken en leert nu anderen om het zelfde te doen. 

Wat is Unstoppable?

Unstoppable Lifestyle is de bedrijfsnaam waaronder Jia Ruan opereert. Hij heeft dit bedrijf medio 2017 opgericht. Inmiddels heeft Jia samen met z'n team al meer dan 2500 mensen geleerd hoe je via bol.com (veel) geld kunt verdienen met de verkoop van producten.

Daarnaast is Jia ook een groot voorstander van persoonlijk ontwikkeling. Zo maakt hij er geen geheim dat hij een seminar van niemand minder dan de legendarische Dan Peña heeft bijgewoond.

Dit geeft aan dat Jia een serieuze ondernemer is die voor lange termijn succes gaat. Dus geen ondernemer die even snel iets in elkaar heeft gezet om veel geld te verdienen.

Is Jia Ruan betrouwbaar?

Je bent wellicht op deze pagina terecht gekomen te kijken over Jia Ruan wel betrouwbaar is (en dus te vertrouwen). 

Nou, ik zou je zeggen dat dit zeker het geval is. De betaling van al z'n producten gaat via PayPro, een super veilig systeem dat een vergunning heeft bij de Nederlandsche Bank (dat krijg je niet zomaar). 

Daarnaast is hij gewoon netjes inschreven bij de KvK  en heeft hij echt een team van mensen om zich heen. Een slimmer internet ondernemer dus, die weet dat je veel waarde moet geven om geld te verdienen.

jia ruan betrouwbaar

Verder is hij diverse malen in de Nederlandse media verschenen. Zoals dit interview met Jia Ruan in het NRC handelsblad, waarin hij wat meer informatie geeft over zijn huidige levensstijl.

3FM ochtend radioshow

Naast het grote artikel in de NRC, is Jia ook zo'n vijftien minuten in de ochtend show van 3FM geweest. In de show gaat het vooral over geld en online geld verdienen. Bekijk hieronder de video voor het volledige gesprek.

Dit lijkt me voldoende bewijs dat Jia Ruan te vertrouwen is. Grote serieuze mediabedrijven nodigen namelijk geen oplichters uit voor een artikel of sessie.

Interview met Jacko Meijaard van Internet Succes Gids

Er is onlangs ook een podcast verschenen op Soundcloud waarin Jia Ruan in gesprek is met collega internet ondernemer Jacko Meijaard.

Ze hebben het onder andere over zijn miljoenenbusiness, haters en zijn missie. Luister de podcast hieronder.

Producten & trainingen van Jia Ruan

Naast dat Jia flink wat gratis waardevolle informatie geeft via podcasts en YouTube, verkoopt hij een volledige training.

Deze training staat bekend als de Bol Masterclass.

In deze uitgebreide training leert Jia mensen zoals jij en ik,  alles wat je moet weten over geld verdienen met bol.com. Van inkoop van je eigen producten tot het leveren aan de klant.

bol masterclass ledengedeelte inloggen

Meer weten over de Jia Ruan Bol cursus?

Op deze pagina heb je van alles kunnen lezen over Jia. Nu is de kans groot dat jij zelf wel benieuwd bent naar deze Jia Ruan bol cursus en wil je hier graag wat meer over weten. 

Dan heb ik goed nieuws voor je. Jia geeft namelijk (tijdelijk) een volledige gratis webinar, waarin hij van alles uitlegt over zijn cursus. Het is zeker de moeite waard om je hier even voor aan te melden. Je ziet onder andere wat mooie resultaten van z'n studenten en wat nou allemaal behandeld wordt.

Gratis een digitale stoel reserveren voor de gratis videotraining doe je direct via onderstaande knop. 

>