• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Beste Nederlandse Email Marketing Software? Dit is onze FAVORIET!

Ben jij benieuwd wat nou de beste Nederlandse email marketing software is? Dat is vast en zeker het geval als jij deze pagina hebt gevonden. Misschien sta je wel op het punt om met email marketing software te beginnen, maar zie je door de bomen het bos niet meer. 

Dat is ook niet zo gek. Veel populaire software is namelijk volledig in het Engels en ook nog eens vrij lastig om te gebruiken. 

Op deze pagina zal ik je echter een goed Nederlands alternatief met je bespreken. Ik gebruik deze Nederlandse email marketing software namelijk al weer een tijdje, en kan je er dus van alles over vertellen.

Waarom goede email marketing software zo belangrijk is

Misschien ben je nog niet zo bekent met email marketing al je op deze pagina terecht bent gekomen. In dat geval wil je in ieder geval even vertellen dat dit echt een enorm goed manier is om je omzet en dus winst te verhogen.

Als je eenmaal een grote lijst met email adressen hebt van potentiƫle klanten, kun je flink wat geld verdienen met het versturen van mailings.

Welke software hebben wij allemaal geprobeerd?

Nou, ik kan je vertellen dat ik zo'n beetje alle grote email marketing software wel heb geprobeerd, bijvoorbeeld MailChimp, Aweber, Active Campaign en GetResponse.

Dit zijn allemaal voornamelijk grote Amerikaanse aanbieders, waardoor de servers en de support wat "vertraging" hebben. Daarnaast moet je bij bijna al deze aanbieders met en creditcard betalen. 

Laat dat nou net iets zijn wat niet veel startende Nederlandse internet ondernemers hebben...

Ik ging dus op zoek naar een Nederlands alternatief voor MailChimp (laats gebruikt) en kwam toen via Internet Succes Gids, Enormail tegen.

Enormail review en ervaringen

Beste Nederlandse email marketing software?

Nu ik Enormail meerdere maanden heb gebruikt, weet ik het zeker:  Enormail is voor mij de beste email marketing software, wat ook nog eens volledig Nederlandstalig is.

Over Enormail

Enormail is een compleet en simpel email marketing programma waarmee je je online business echt kunt laten groeien. Met de de eenvoudige layout kun snel geautomatiseerde email campagnes opzetten voor klanten in je mailinglijst.

Inmiddels wordt Enormail al door meer dan 1.500 ondernemers, zzp'ers, marketeers en freelancers. 

Wat maakt Enormail de beste email marketing software?

Het is vooral sneller en simpeler dan de concurrentie. Omdat de servers van andere software vaak in Amerika staan, duurt het laden van formulieren vaak een tijdje en komen je mails niet altijd aan. 

Bij Enormail hoef je hier dus absoluut niet bang voor te zijn. De servers staan gewoon in Nederland en de mails worden vrijwel allemaal afgeleverd.

Daarnaast heb je natuurlijk support van een Nederlands team dat snel je vragen beantwoord. 

nieuwsbrief versturen software enormail

Hoeveel kost Enormail?

De eerste 30 dagen kun je Enormail vrijblijvend uitproberen zonder addertjes onder het gras. Sterker nog, als je via de knop onderaan deze pagina direct een account aanmaakt, krijg je na het aflopen van je gratis 30 dagen een mooi kortingsaanbod. 

Je kunt dan zelf de keuze maken of je verder wilt met Enormail, en welk pakket het best bij jou past. Ik raad elke beginner aan om gewoon te starten met het goedkoopste abonnement. Je kunt namelijk vrij eenvoudig upgraden.

Met het duurder pakket heb je uiteraard wel meer functies. Deze functies zijn echter alleen handig voor mensen die al een grote lijst met adressen hebben. Je kunt hierbij denken aan het automatisch verplaatsen van mensen naar andere lijsten met een link.

Enormail prijs

Bekijk alle prijzen op deze pagina

Het goedkoopste abonnement kost slechts 15,- euro per maand, wat echt een goede prijs is al je het vergelijkt met andere email marketing software. Dit bedrag valt echt in het niet als je kijkt wat goede email marketing software je business op kan leveren.

Een jaar vooruit betalen is ook een goede optie. Je krijgt dan twee maanden gratis. Je betaald dan namelijk maar voor tien maanden.

Wil jij Enormail ook gratis uitproberen?

Op deze pagina heb je kunnen lezen dat Enormail vrijwel de enige fatsoenlijke en volledige Nederlandse email marketing software is. Daar komt nog bij dat je veilig en makkelijk kunt betalen via iDEAL, ook voor de maandelijkse betalingen. 

Je kunt Enormail 30 dagen lang gratis uitproberen met een proefaccount via deze pagina, zonder dat je na afloop ook maar ergens aan vast zit. 

Ervaar zelf hoe snel en makkelijk deze software werkt. Via onderstaande knop ga je direct naar de speciale pagina waar je gratis een proefaccount kunt maken. 

Andere mensen lezen:

Enormail Review: Nederlandse MailChimp vervanger?

Een Ebook cover maken? Met deze software doe je dat gemakkelijk zelf!