Verkopen via bol? (2021 TIPS) Dé Mogelijkheden (+ GRATIS TRAINING!)
1

Verkopen Via Bol? Kijk Verder Dan Tweedehands Boeken

verkopen via bol winstproducten

Wil jij gaan verkopen via bol.com? Dat kan zo maar het geval zijn als je deze pagina hebt gevonden. Nu is de kans aanwezig dat je graag een boek wilt verkopen, en daarom hier terecht bent gekomen.

Ook dan heb je de juiste pagina gevonden. Ik ga je namelijk eerste vertellen hoe jij vrij simpel een tweedehands boek te koop zet via bol.com. Daarna zal ik je een bol.com geheim vertellen waar steeds meer mensen zoals jij en ik (veel) geld mee verdienen. 

Het is een methode waar zelfs tieners al modale salarissen mee binnen harken. Iets wat écht niet veel moeilijker is dat een boek verkopen. Geloof je dit niet? Lees dan vooral even verder!

Boeken te koop zetten en verkopen via bol.com

Goed, voordat ik je de speciale bol.com geld verdien methode ga vertellen, zal ik je eerst uitleggen hoe een boek tweedehands, als particulier, kunt verkopen via bol.com. 

Dit is uiteraard een mooie manier om wat geld te krijgen voor je boeken. Wanneer je advertentie op bol.com staat, is deze letterlijk zichtbaar voor miljoenen bezoekers uit Nederland en België.

De stappen die je moet volgen om een boek te koop te zetten zijn als volgt: 

 1. Aanmelden (verkoopaccount aanmaken)
 2. Aanbieden (artikelen te koop zetten)
 3. Verkopen (bol.com informeert verkoper)
 4. Verzending (jij verstuurd bestellening naar koper)
 5. Verdienen (jij ontvangt geld van bol.com)

Dit proces kun je beginnen via: https://www.bol.com/nl/m/particulierverkopen/

De uitbetaling van bol.com duurt ongeveer drie weken nadat je een verkoop hebt gemaakt. 

Is een tweedehands boek verkopen gratis?

Ja en nee, je kunt gratis een account aanmaken en de advertentie plaatsen. Pas als je de verkoop doet, vraagt bol.com een zogenaamde bemiddelingsbijdrage.

Dat is 0.99,- euro + 15% van de verkoopprijs. Als je een boek verkoopt van 30,- euro, kost dit je dus eigenlijk 5,50,- euro. 

Wat kun je allemaal nog meer verkopen?

Kijk, als particulier kun je bijvoorbeeld boeken, cd's, dvd's etc. verkopen. Alles wat een zogenaamde ISBN of EAN-code heeft.

Dit is leuk, en kan je een paar extra euro's opleveren. Echt leuk wordt het echter wanneer je zakelijk gaat verkopen via bol.com. Dit klinkt als particulier natuurlijk wat eng. 

Nou geloof me, het is minder eng dat het klinkt. Het enige wat je moet regelen is een inschrijving bij de KvK, zodat je een handelsnaam, KvK en btw-nummer krijgt. 

Product & niche ideeën

Het is voor veel beginners nogal lastig om een goed idee te krijgen welke producten goed verkopen via bol.com. Voordat je hiermee begint is het goed om eerst te kijken wat er wel niet allemaal verkocht KAN worden. 

verkopen via bol winstproducten

De meeste mensen hebben namelijk geen idee, hoe groot e-commerce via een platform als bol.com eigenlijk is. Er zijn alleen al iets van 800 niches waarbinnen je dus producten kunt gaan verkopen.

Een niche is een soort subgroep binnen een categorie. Handdoeken zou bijvoorbeeld een niche binnen "badkamer" kunnen zijn. Deze niches heeft Jia Ruan, één van de grootste bol.com verkopers (en tevens trainer) samengesteld. 

Een lijst (PDF bestand) met deze 800 niches kun je hier gratis downloaden.

Resultaten met verkoop via bol.com

Check onderstaande screenschot uit de speciale Facebook groep van mensen die met een speciale bol cursus hebben gevolgd (link onderaan pagina).

de methode bol masterclass ervaringen

Deze mensen zijn niet speciaal. De meeste hebben gewoon een fulltime baan én zijn hier zo'n 30 minuten per dag mee bezig...

In plaats van nutteloos tv kijken, verdienen zij duizenden euro's per jaar bij, door met een vrij simpele methode producten te verkopen via het internet.

Geloof je dit niet? Check ook deze pagina voor nog veel meer soortgelijke resultaten. 

Leer met winst verkopen via bol.com (VIDEO!)

Op deze pagina heb je kunnen lezen hoe jij dat boek voor een paar eurootje's kan verkopen. Nu is de kans groot, dat je ook wel wilt weten hoe je met winst verschillende producten kunt verkopen via het platform van bol.com. 

Misschien zit je er stiekem wel over na te denken om je eigen online e-commerce imperium op te gaan bouwen. Een internet bedrijf dat duizenden euro's omzet gaat draaien.

Hoe tof zou dat zijn? Hoe zou jou leven er dan uit gaan zien? 

Daarom wil ik het nog even met je hebben over de Bol Masterclass van Jia Ruan. Een online videotraining die je alles leert over het opzetten van een winstgevende bol.com webshop.

Het mooie is dat je geen enkele technische kennis nodig bent om hiermee te kunnen starten. Via onderstaande knop krijg je meer info en kun je aanmelden voor een gratis training.

 • Steven Uzeel schreef:

  Cool. Thanks voor de info!
  Ik ben benieuwd wat mijn eerste product gaat worden 🙂

 • >