Bol Masterclass Ervaringen & Review [2019] WEL of NIET Kopen?!

Bol Masterclass Review & Ervaringen

bol masterclass review en ervaringen

Benieuwd naar de Bol Masterclass van Jia Ruan? Grote kans dat dit het geval is als jij deze pagina hebt gevonden. Misschien sta je wel op het punt om te beginnen, maar ben je eerst nog even gaan zoeken naar reviews en ervaringen. 

Het kan ook zijn dat jij graag wat online bij wilt verdienen, en hier de juiste methode voor zoekt. Affiliate marketing is een geweldig, en voorheen altijd dé door ons aanbevolen manier online geld te verdienen. Wat is er echter nog meer mogelijk?

Als je wilt leren geld verdienen via bol.com en e-commerce kom je vrij snel op de website van Jia Ruan terecht. Hij is namelijk dé expert van Nederland op dit gebied. Benieuwd of zijn cursus wat voor jou is? Lees dan vooral even verder!

Wat is de Bol Masterclass?

Voordat ik je mijn review en ervaringen ga vertellen, wil ik eerst vertellen wat dit nou eigenlijk is. Het kan namelijk zomaar zijn dat je toevallig op deze pagina terecht bent gekomen en dit nog helemaal niet weet.

De Bol Masterclass is online videotraining die mensen leert om een winstgevende webshop op te zetten (zonder eigen website) Een echte e-commerce handel waarmee je leert winst te maken.  Simpelweg spullen inkopen en weer verkopen (met winst) via een platform. ​

Met de methode die je leert in de Bol Masterclass, leer je zakelijk verkopen via bol.com

bol masterclass ledengedeelte inloggen

De methode die wordt aangeleerd heeft volgens de maker al voor honderden succesverhalen gezorgd. De trainingen zijn van te voren opgenomen en online te bekijken.

Wie heeft deze bol.com training gemaakt?

Laat me je ook nog even wat anders belangrijks vertellen, namelijk wie zit er nou eigenlijk achter deze training. De maker van de Bol Masterclass is, zoals je misschien al weet Jia Ruan

Jia is zeker geen onbekende in de wereld van geld verdienen op het internet. In een paar jaar tijd heeft hij namelijk, voornamelijk via het platform bol.com, zo'n 3 miljoen (!) euro omzet gedaan. 

Deze methode heeft zijn leven compleet veranderd. Hij ging van een blowende student die gestopt was met z'n HBO opleiding  naar een succesvolle internet ondernemer.

Inmiddels is Jia al in meerdere bekende shows geweest. Zo had hij onder meer een inspirerend gesprek over geld op de 3FM ochtend show én een leuk artikel over motivatie in het NRC (link)

Voor wie is de Bol Masterclass bedoeld?

De Bol Masterclass is bedoeld voor serieuze mensen die een eigen internet business willen opzetten. Het is bedoel voor mensen die via het internet geld willen leren verdienen door het doorverkopen van producten met winst. 

Het is ideaal voor mensen die niet de technische kennis hebben om zelf een website te maken. Iets wat bij andere online verdienmodellen, bijvoorbeeld affiliate marketing of dropshipping, wel moet.

Qua leeftijd maakt het niet veel uit. Jia heeft studenten van achter in de 60 maar ook een jongen van 14 die al een gemiddeld maandsalaris van een afgestudeerde academicus verdiend. Je hebt wel toestemming van je ouders nodig om je aan te melden bij de KvK als je minderjarig bent.

Deze training is dus zeker ook geschikt voor complete beginners. 

Is dit mogelijk naast een fulltime baan?

Dit is zeker mogelijk. Je kunt de training namelijk in eigen tempo volgen. Sterker nog, de meeste cursisten die beginnen hebben nog een fulltime baan.

Als jij consistent (!) blijft met actie ondernemen en echt wil slagen, kan dat ook met zo'n 30 minuten per dag. Je kunt dit inruilen met gewoonten die vrij nutteloos zijn en toch maar tijd en geld kosten.

Sinds ik persoonlijk gestopt ben met tv en tv-series kijken (99% alleen maar reclame en negativiteit), is m'n inkomen bijna verdubbeld. 

Wat gebeurd er na betaling?

Het is natuurlijk ook wel fijn om te weten hoe de betaling gaat, en wat er precies gebeurd na betaling. 

De betaling gebeurd via een betalingssysteem waar wij groot fan van zijn, namelijk PayPro. Dit is een Nederlands bedrijf die is aangesloten bij de Nederlandsche Bank.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je geld overmaakt naar oplichters of wat dan ook. Na betaling ontvang je direct je inloggegevens op de mail. Je kunt dus binnen een paar minuten aan de slag met de cursus.

De Bol Masterclass is verder ook betrouwbaar. Er zit een team van inmiddels zo'n tien normale mensen achter. Check voor foto's van dit team ook Jia's Instagram.

Mijn eerlijke Bol Masterclass review, ervaringen en mening

Goed, nu is het tijd om je mijn eerlijke review, ervaringen en mening over de Bol Masterclass te vertellen. Laat ik beginnen met je iets te vertellen over de video's en de vormgeving van het ledengedeelte. 

Vormgeving 

Dat Jia Ruan een professioneel team van inmiddels een man of tien om zich heen heeft, is wel te zien aan de kwaliteit van het ledengedeelte. 

Het werkt echt super snel en de video´s zijn van hoge kwaliteit. De video´s zijn niet allemaal even lang, allemaal tussen de 45 min en 90 min. 

Nadat je de gegevens via de mail hebt gehad (duurde een paar minuten) kun je inloggen via de speciale website: https://app.unstoppable.nl/login

Inhoud

De complete training bestaat uit 8 uitgebreide modules aan videomateriaal. Elke module heeft 4 of 5 les video's. Het is de bedoeling dat je elke week één module gaan doornemen. Dat komt dus neer op een investering van ca. 5 uur per week. 

De modules hebben allemaal Engelstalige titels, de rest is allemaal gewoon in het Nederlands. 

 1. Welcome to the winning team
 2. Ground Zero
 3. The Goldmine
 4. Artificial Intelligence 
 5. Showtime
 6. Monk Like Patience
 7. The Next Apple
 8. 10X Time

Er zit een duidelijke structuur in de inhoud. Module 1 en 2 zijn duidelijk een inleiding, waar Jia ingaat op Mindset, en de basics van e-commerce. Modules 3 en 4 zijn een voorbereiding op het inkopen van je eerste producten. Dus keuzes maken en data verzamelen.

Bij module 5 begint het echte werk. Je eerste investeringen met inkoop van échte producten, ze op het platform plaatsen (bol.com). In week 6 is het een kwestie van afwachten. 

Wat zal het eerste product dat jij online hebt gezet doen? Ga je NU al je eerste verkoop maken? Dit is een enorm spannende week!

De laatste twee modules gaan over opschalen. Je leert van alles over het maken van een echt merk, waardoor je goede waarderingen zult krijgen. Dit resulteert weer in meer verkopen, en dus meer omzet.

de methode bol masterclass ervaringen

Al met al ben ik zeer onder de indruk van deze cursus en kan dit iedereen aanraden. Mijn ervaringen met de Bol Masterclass zijn enorm positief. 

Je leert van het toepassen in de praktijk het meeste. Ga dus écht actie ondernemen, stel het inschrijven bij de KvK niet uit, en begin met inkopen van producten. Ga echter geen modules overslaan, vooral niet als je een beginner bent. 

Mentorschap & Groepscoaching

Jia weet als geen andere dat je als beginnende ondernemer wel eens hulp nodig bent. Al helemaal als het gaat om nieuwe uitdagingen, zoals je eigen producten inkopen en doorverkopen via bol.com. 

Daarom geeft hij bij deze cursus ook toegang tot 24/7 support van ervaren ondernemers. Hierdoor sta je er dus nooit alleen voor! Daarnaast heb je Facebook support community (THE TRIBE). Hier kunt je altijd direct vragen stellen aan je mede cursisten. 

facebook groep bol masterclass toegang

Naast deze support zijn er ook regelmatige groepscoaching calls, waarin je letterlijk met een stuk of tien mensen in een skype-gesprek zit.

In het begin een beetje raar, maar erg leerzaam! Ook dit is de kracht van het internet. Communicatie met gelijkgestemden was nog nooit zo makkelijk.

groepscoaching met jia ruan bol masterclass

Ervaringen & Resultaten 

De Bol Masterclass resultaten van cursisten liegen er niet om. Het toon aan dat hier daadwerkelijk veel geld mee te verdienen is.

Natuurlijk zijn deze bedragen geen winst. Het is omzet. Winstmarges via bol e-commerce met de methode via Jia Ruan zitten rond de 30%. 

Onderstaande cursisten hebben allemaal ook daadwerkelijk actie ondernomen. Echte producten ingekocht en doorverkocht via het platform van bol.com, volledig via de methode van Jia.

resultaten bol masterclass e commerce
bol masterclass resultaten student 1

Mocht je na het zien van bovenstaande afbeeldingen nog wat sceptisch zijn, bekijk dan deze pagina. Daar vind je namelijk nog veel meer screenshots met resultaten van echte cursisten. 

Deze pagina is speciaal gemaakt voor de twijfelaars. Voor mensen die de kracht van het internet eigenlijk nog een beetje onderschatten. Hoe zal jouw leven veranderen als jij zulke bedragen gaat verdienen via het internet? 

Nu denk je misschien dat je "te laat" bent om hier mee te beginnen. Nou, je moet je even bedenken dat winkelen via het internet, eigenlijk nog maar een paar jaar oud is. Het internet én de internet verkopen groeien nog dagelijks. 

Nogmaals, bekijk hier de resultaten van andere deelnemers en oordeel zelf >>

Dit is juist het moment op te leren inkopen en verkopen via het internet. We zitten de komende tien jaar eigenlijk nog in de beginfase van e-commerce...

Bol Masterclass prijs

De Bol Masterclass kost normaal 2997,- euro, maar is nu tijdelijk toegankelijk voor 997,- euro.

Tuurlijk, nog steeds een fors bedrag. Toch vind ik dit een redelijke prijs als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt. Laat me dit nog even toelichten. De Bol Masterclass is niet zomaar een cursus van een paar video's.

Het is een compleet pakket waarmee jij een écht winstgevend e-commerce bedrijf kunt gaat opzetten.Iets waarmee jij binnenkort je baas misschien kunt ontslaan. En iets waar je je hele leven iets aan gaat hebben. 

Daarnaast wil Jia alleen serieuze cursisten. Cursisten die elkaar helpen en naar een hoger niveau tillen. Met een goedkopere cursus zie je toch tot mensen snel afhaken om dat de commitment niet groot genoeg is. Er is geen stok achter de deur.

prijs bol masterclass korting

Zo ziet het betaalscherm eruit. Te vinden via deze pagina

Wat er nu ontstaat is een groep mensen (van inmiddels 2600) die allemaal meer dan duizend euro in zichzelf hebben geïnvesteerd.

Nu ook termijnbetalingen

Er zijn sinds kort ook termijn betalingen mogelijk voor de Bol Masterclass. Dit gaat je in totaal wel meer kosten. Het totaalbedrag met termijn betalingen is namelijk 1250,- euro. Het bedrag met in één keer betalen is 997.- euro. 

Dit scheelt dus 253.- euro die je beter kunt besteden aan de inkoop van producten. Hoe dit gaat leer je uiteraard allemaal in de masterclass.

Ik raad je dan ook aan om - als je het bedrag niet in één keer kunt betalen - nog even door de sparen (sla deze pagina even op in je bladwijzers). 

Bonussen

Op dit moment krijg je bij aankoop van de Bol Masterclass ook een aantal toffe bonussen. Deze bonussen zijn vooral ontstaan uit feedback en veelgestelde vragen. 

Veel beginners vinden het bijvoorbeeld best wel een stap om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Hierop heeft Jia samen met z'n team een KvK Succes Checklist gemaaktEen lijst met duidelijk actiepunten waardoor stap-voor-stap door het proces gaat.

Verder had ik al iets verteld over de uitstekende support, toegang tot de TRIBE (besloten Facebook Groep van cursisten), wat natuurlijk ook super waardevol is.

bonus 2 jia ruan bol

De rest van de bonussen zijn tools die je helpen om berekeningen te maken over de verwachte winstgevendheid van een product (The Golden Calculator) en hoe je optimaal contact met leveranciers kunt hebben en houden (Het leverancier script)

Al met al een indrukwekkend bonus pakket dus. Again, dit is niet zo maar een training met een paar videootjes, maar een compleet pakket met alles wat je nodig bent om succesvol te worden met e-commerce.

Bol Masterclass kopen (+ kortingslink!)

Op deze pagina heb je onze Bol Masterclass review en ervaringen kunnen lezen. Hopelijk ben jij nu net zo enthousiast als wij dat zijn, en kun je niet wachten om te starten met deze masterclass.

Dus, ga jij al je geld uitgeven aan vakanties, om een paar gelukkige momenten mee te maken? Of besteed je je geld aan jezelf?

Om je te ontwikkelen, om een nieuwe skill te leren waarmee je je eigen hyper winstgevende online e-commerce business kunt starten?

De Bol Masterclass leert je die ene skill waarvan je wellicht je hele leven kunt profiteren. Via onderstaand knop ga je direct naar de geheime kortingspagina en kun je direct starten met de cursus. 

FAQ

Ik twijfel nog steeds. Kan ik eerst gratis een voorproefje krijgen?

Ben ik hier niet te oud of te jong voor?

Zijn de trainingen allemaal online?

Wat is het verschil met dropshipping?

Hoeveel geld ben ik nodig om te starten met een e-commerce bedrijf?

Ik woon in België. Kan ik de stappen in de Bol Masterclass dan volgen? 

 • Roel schreef:

  Goede review. Deze bol.com curcus heeft mijn leven echt weer een doel gegeven. Positieve ervaring. Eerste verkoop vergeet je nooit meer.

  Merk alleen nog een beetje angst om duurdere producten, dus grotere bedragen in te kopen. Mindset ding. Lees ik boeken voor om overheen te komen!

  • Jan schreef:

   Hey Roel,

   Goed dat je écht actie hebt ondernomen en ook al echt resultaten hebt. Die geld investeren “angst” is inderdaad iets wat vaker voorkomt. Ik had dit in het begin ook wel een beetje.

   Een boek dat ik je kan aanraden hiervoor is: “You Are A Badass At Making Money” van Jen Sincero

   Succes!

 • >