• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoeveel Verdiend Folders Bezorgen Per Maand?

Dat is zeer waarschijnlijk de vraag waarop jij graag antwoord op wil hebben.

Het kan maar zo zijn dat je toch echt wat geld nodig bent en niet te beroerd bent om zelfs folders te gaan bezorgen. 

Op deze pagina zal ik je wat meer vertellen over de bezorging van folders en de hoeveelheid euro's je hier eigenlijk per bezorging mee kunt verdienen.

Ik heb heel toevallig vroeger namelijk ook folders bezorgt, en kan je er dus van alles over vertellen. Lees dus vooral even verder!

Verdiensten

Laat ik je direct met de deur in huis vallen.

Met het bezorgen van folders kun je in een gemiddeld geval ongeveer 100,- euro per maand verdienen met een paar uurtjes werk per week

Verdiensten folders bezorgen per week

Wanneer je folders gaat bezorgen doe je dat één keer in de week. Je krijgt dan de folders thuisgebracht en moet ze vervolgens op een handige manier allemaal in elkaar gaan vouwen.

Dit is ongeveer één uur werk, afhankelijk van het aantal folders. Deze moeten dan vervolgens rondgebracht worden. Je krijgt hier rond de 13,- euro voor. 

Per week verdien je dus afhankelijk van de hoeveelheid en het netwerk tussen de 10 en 20 euro per week.

In speciale tijden zoals Pasen, sinterklaas of kerst, krijg je vaak een stuk meer folders. Simpelweg omdat er dan meer reclame gemaakt moet worden. 

Wanneer krijg je het geld dat je verdiend met folders bezorgen?

De meeste netwerken waarbij je folders kunt bezorgen betalen na ongeveer twee weken uit. Dat is ongeveer gemiddeld.

Het komt echter vaker voor dat je ongeveer een maand moet wachten op je geld. Daar kun je dus het beste ook vanuit gaan. Dit is natuurlijk 

Tot hoe laat mag je folders bezorgen?

Nu kan het ook nog zijn dat je jezelf afvraagt tot hoe laat je eigenlijk folders mag bezorgen. Nou, dat wordt gewoonlijk gewoon aangegeven door het netwerk waarvoor je de folders bezorgd. 

Bij mij was het zo dat ik ze voor een bepaalde tijd in de week bezorgd moest hebben bij alle adressen. Dat was in dit geval voor woensdag 20:00 uur. 

Folders bezorgen in het donker zou ik altijd afraden. Naast dat het een stuk gevaarlijker, is het ook een stuk lastiger omdat de huisnummers van adressen niet goed te lezen zijn.

wat verdiend folders bezorgen per maand

Zorg voor goed materiaal om te bezorgen

Mocht je een looproute dicht bij je huis hebben, zorg dan voor een stevige bolderkar. In meeste gevallen moet je echter een beetje verder weg, dan is het zaak dat je een goede stevige fiets hebt. 

Van de meeste netwerken krijg je namelijk wel speciale fietstassen te leen, waar je de volders in kunt vervoeren voor bezorging.

Een goed folders bezorgen alternatief?

Het enige voordeel van het bezorgen van folders is dat je lekker buiten actief bezig bent, en over je eventuele angst van grote waakhonden heen komt. 

Misschien ben je nog wel een beetje aan het rondkijken naar manieren om bij te verdienen. Wist je dat dit ook kan via het internet tegenwoordig? Dit is ook de reden waarom ik het nog even met je wil hebben over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. 

Dit is een stap-voor-stap videotraining waarin je leert hoe op een legale en simpele manier geld kunt gaan verdienen. Via onderstaande knop kun je een succesverhaal lezen over deze manier van geld verdienen.

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?