• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Zijn Mensen Die Snel Geld Verdienen Illegaal Bezig?

Zijn mensen die snel geld verdienen illegaal bezig of niet? Dat is vast een vraag waarmee jij zit als je deze pagina hebt gevonden. Misschien ben je wel opzoek hoe jij nou eindelijk wat geld kunt bijverdienen omdat je op dit moment niet zo breed hebt. 

Geld verdienen op een illegale manier is zelfs dan een van de domste dingen die je kunt doen. Het is namelijk illegaal. Het brengt super veel risico's met zich mee, zoals hoge boetes en gevangenisstraf. Het spreekt dus voor zich dat illegale manieren om geld te verdienen niet dé manier zijn.

Toch kan het zo zijn dat je op de pagina bent gekomen omdat je opzoek was naar illegale manier om geld te verdienen. Deze manieren moet jij echt vermijden, er zijn tegenwoordig zoveel andere methoden waarmee je legaal geld kunt verdienen.  Op deze pagina vertel ik je meer over mijn favoriete methode.

Snel geld verdienen op een illegale manier is niet de oplossing

Wat heb je aan geld dat verdiend is op een illegale manier wanneer je vervolgens een boete moet betalen én een tijd naar de gevangenis moet? Wat heb je aan al dat geld wanneer vervolgens niet meer over straat kunt zonder constant over je schouder te kijken?

Nou, je raadt het misschien al, niet zoveel..

Met de opkomst van het internet heb je niet eens een diploma meer nodig om geld te verdienen. Het enige wat je nodig bent is een laptop en een internetverbinding. Grote kans dat jij toegang hebt tot deze twee dingen. Je zou dan ook geen enkel excuus moeten kunnen hebben om te starten op de legale manier...

Is het niet moeilijk om legaal geld te verdienen via het internet?

Kijk, het kan zijn dat jij op dit moment denkt: Ja mooi, maar ik heb niet eens m'n school afgemaakt, hier ben ik toch nooit slim genoeg voor.

Laat me je eerlijk vertellen dat je het helemaal mis hebt als je in die mindset zit. Pakweg 90% van succes is namelijk starten. Het is een kwestie van actie ondernemen om je leven te veranderen, om iets op te zetten. Iets vinden waarmee je consistent geld kunt verdienen en dit dan opschalen. 

Check ook deze podcast van Jacko Meijaard. In deze podcast verteld hij meer over waarom je niet speciaal hoeft te zijn om veel geld te verdienen via het internet. 

(Meer podcast luisteren doe je via deze pagina)

Veel geld verdienen in korte tijd: fabeltje of realiteit?

Laat me je dan ook gelijk even vertellen dat veel geld verdienen in een korte tijd echt geen fabeltje is. 

Het is alleen niet iets wat je direct vanaf het begin kunt gaan verwachten. Wanneer je echter iets hebt opgebouwd, kun je zeker weten snel geld verdienen.

Meestal gebeurd dit door aan de hand van een mailinglijst. Laat me je hier een voorbeeld van geven.

Dit is hoe affiliate marketing werkt!

Mocht je nog niet bekent zijn zijn met de populairste manier van online geld verdienen, namelijk affiliate marketing, zal ik je dat eerst even uitleggen. 

Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen. Doe je dit succesvol en lijdt dit naar een verkoop? Dan krijg je hier een commissie voor. Zo simpel is het. Er zijn dus mensen die via het internet tientallen van deze commissies per dag scoren met hun blog. (check ook: blog beginnen & succesvolle affiliate website)

Veel geld verdienen in korte tijd met een mailing lijst

Nu je weet hoe affiliate marketing werkt, zal ik je vertellen hoe sommige internet ondernemers binnen korte tijd zo enorm veel geld kunnen verdienen.

Stel je even voor dat Piet een mailinglijst heeft van 10.000 mensen die geïnteresseerd zijn in wielrennen. Deze e-mailadressen heeft Piet volledige legaal verzamelt via z'n website met blog over de beste wielrenners. 

edit

Piet heeft via Daisycon (link) een webwinkel gevonden die via een affiliate constructie fietscomputers verkoopt.  Deze nieuwe, super mooie fietscomputers van 299,- euro per stuk mag Piet promoten aan z'n mailinglijst, hij zal per verkoop 5%  als commissie ontvangen. Piet gaat gelijk aan de slag en stuurt de lijst van 10.000 fietsfanaten een mailtje over de nieuwe fietscomputer. 


Een deel van de "fietsfanaten" die Piet z'n mail lezen zullen overgaan tot verkoop van deze nieuwe mooie fietscomputer. Laten we zeggen dat dit zo'n 1% van de hele lijst betreft. Dit komt neer op 100 kopers. 

Piet krijgt ongeveer 15,- euro commissie per verkoop (5% van 299). Met deze actie, heeft Piet dus 100 x 15 is 1500,- euro verdiend in een paar uur door het sturen van één mailtje.

Dit is dus de kracht van het internet. De kracht van enorm veel mensen bereiken. 

Leer ook geld verdienen via internet op deze legale manier

Op deze pagina heb je kunnen lezen waarom illegaal geld verdienen niet de oplossing is. Ook heb je een voorbeeld kunnen lezen hoe je veel geld kunt verdienen in korte tijd. Nu is de kans vrij groot dat je door het lezen van deze pagina vrij gemotiveerd bent om zelf actie te ondernemen.

Daarom wil ik het nog even met je hebben over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. In deze populaire videotraining leer je stap-voor-stap hoe je een website maakt die geld op levert door slim gebruikt te maken van het internet.

Je leert bijvoorbeeld hoe je een mailinglijst kunt opbouwen waarmee je dus van je computer letterlijk een geldmachine kunt maken. Via onderstaande pagina kun je meer lezer over deze methode.

affiliate marketing revolutie inloggen

Meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie? Meer dan 5200 mensen zijn je voorgegaan!

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?