• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Passief Inkomen Opbouwen? Zo Start jij met Online Geld Verdienen!

Wil jij een passief inkomen opbouwen via het internet? Dan kan zo maar is het geval zijn wanneer jij deze pagina hebt gevonden. 

Misschien lijkt het je wel interessant om waar ook ter wereld geld te kunnen verdienen met alleen een laptop en een internet verbinding. 

Het kan ook zijn dat je opzoek bent om gewoon wat bij te verdienen naast je huidige baan. Hoe dan ook, je hebt de juiste pagina gevonden. 

Ik ga je op deze pagina namelijk in grote lijnen uitleggen hoe veel mensen soms wel duizenden euro's per maand verdienen via het internet.

Er liggen enorm veel kansen die veel mensen niet zien of durven zien. Ben jij iemand die kansen ziet en grijpt?

Lees dan snel even verder!

Laat het internet voor jou werken met een affiliate website

Het mooie van het internet vinden wij dat we het internet voor ons aan het werk kunnen zetten. 

Je moet een affiliate website een beetje zien als een winkel waar vierentwintig uur per dag zeven dagen per week geopend is. 

Wanneer je slaapt, wanneer je naar het strand bent op de warme dinsdag middag én wanneer je in de kroeg zit of op een feestje bent. 

Deze klanten kunnen op de automatische piloot producten kopen waar jij helemaal geen eigenaar van bent, maar wel geld meer verdient. Je zit dus niet met klanten service, voorraad of klachten. 

Daarnaast kost deze winkel maar een paar tientjes per jaar om open te houden. Klinkt goed toch?

Kan ik dit dan wel?

Je vraagt je misschien af of jij dit ook wel kunt...

Een smoes of excuus die ik vaak hoor is: 

"Jah, maar ik zou dat nooit kunnen hoor - ik ben niet zo technisch!"

Met die instelling zeg je dus gewoon tegen jezelf dat je je HELE leven niets nieuws meer zult leren omdat je niet zo "technisch" bent. Wanneer je stop met leren zul je enorm snel oud worden.

Is dat wat jij echt wilt?

Het is allemaal écht veel minder moeilijk dan je denkt. Jongeren van 16 verdienen al geld online maar er zijn ook mensen van in de 70 actief op het beste online geld verdienen forum van de Benelux.

Actie is het sleutel woord. Als je op voorhand al gaat zeggen dat het je niet lukt, ZAL het je ook nooit lukken.


Passief inkomen opbouwen met Affiliate Marketing

Een passief inkomen opbouwen is waarschijnlijk minder moeilijk dan jij op de moment denkt.

Het internet is enorm schaalbaar, wanneer je eenmaal geld verdient ga je opschalen, zodat je meer en meer zult verdienen. 

Hieronder een korte handleiding. Het is niet moeilijk - maar je moet er mee beginnen én door blijven gaan!

Stap 1: Kies een product uit wat je wilt gaan promoten.

Kies voor jezelf een product dat je wilt gaan promoten. Je kunt een product kiezen bij verschillende affiliate netwerken. 

Ik raad je als beginner aan om bij PayPro te beginnen (maak nu alvast een affiliate account) omdat deze gebruiksvriendelijk ( Nederlands) is en hoge commissies vrijwel direct uitbetaald.

Zoals ik al zei is de commissie op de digitale producten via PayPro soms wel 60% en is de concurrentie nog ERG laag.

Net begonnen met affiliate marketing?

Wanneer je nog een beginner bent met affiliate marketing, raad ik je aan om een product te kiezen waar je enige feeling mee hebt. 

Wanneer je een man van in de twintig bent, heb heb je vast minder feeling met het promoten van een product dat is bestemt voor vrouwen in de overgang. 

Kies ook een product die een hoge PayPro score heeft. Deze producten hebben zichzelf al bewezen en er zit een de meeste gevallen een heel support team achter die je direct kunnen helpen. 

Stap 2: Kies een domeinnaam en bouw er een website omheen.

Deze stap is veel makkelijker dan je denkt. Een WordPress website bouw je tegenwoordig in een paar muisklikken. Je moet alleen even weten hoe. 

Jacko doet dit stap-voor-stap voor in de Affiliate Marketing Revolutie. Over deze videotraining kun je onderaan deze pagina meer lezen.

Wanneer je een product hebt gekozen in PayPro, kun je hierbij onderwerpen bij verzinnen waar je de website over gaat maken. 

Wanneer je bijvoorbeeld een receptenboek wilt promoten uit de gezondheidsniche, ga je een website bouwen over gezond eten en de voordelen hiervan. 

Gerelateerd: Bekijk hier voorbeelden van zo'n succesvolle affiliate website in de gezondheidsniche

Stap 3: Maak waardevolle content over het onderwerp.

Ga nu aan de slag en maak minimaal 1x per week waardevolle content over het onderwerp van het product dat je promoot. 

Wanneer je zelf niet zo goed bent in content schrijven kun je dit ook laten doen door tekstschrijvers. Stel je dus voor dat je een "Afslank receptenboek" promoot. Dan kun je dus artikelen gaan schrijven over:

  • Vitamines en mineralen
  • De laatste trends in gezond koken
  • Sport
  • Recepten

En nog veel meer onderwerpen. Het gaat erom dat je de doelgroep op je site krijgt die zo maar eens intresse zouden kunnen hebben in dat receptenboek. 

Wanneer bezoekers van je site overgaan tot verkoop van dit receptenboek, krijg je bijvoorbeeld 10,- euro commissie. 

Stap 4: Herhaal stap 1 t/m 3 zo vaak als je wilt.

Wanneer je eenmaal een mailtje krijgt dat je je eerste commissie hebt verdient, smaakt dat naar meer. 

Je zult een ongekende motivatie boost krijgen. Het kan dus ECHT! Zul je hard op roepen. 

Het mooie is: Als je 1,- euro per dag online kunt verdienen - kun je ook 10,- euro online per dag verdienen. Wanneer je 10,- euro online kunt verdienen kunt je ook 100,- euro per dag online verdienen

Zo kun je door blijven gaan..

Er is namelijk niemand die tegen je gaat zeggen: "Ja, nu heb je wel genoeg verdient!" De sky is letterlijk de limit met geld verdienen op het internet. 

 Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard resultaten

Hoeveel tijd kost het om een passief inkomen op te bouwen?

Wat veel mensen die beginnen met affiliate marketing zich afvragen is hoelang het duurt voordat je geld gaat verdienen. 

Dit hangt helemaal van je eigen voorbereiding en inzet af. Kun je er 20 uur of zelfs meer per week mee bezig? Dan ga je natuurlijk een stuk sneller geld verdienen dan dat je er een uurtje per dag mee bezig kan. 

Met een uurtje per dag kom je echter al een heel eind. 

De meeste mensen hebben ook maar een uurtje per dag - wat meer dan genoeg is als je minimaal 1x per week nieuwe content op je site zet. 

Het belangrijkste is dat je leert van de juiste mensen en dat je elke dag een stapje verder komt - zodat je website(s) en dus ook je inkomen - stap voor stap zal groeien.

geld verdienen met internet sleutel tot succes

Een groot passief inkomen opbouwen: geen snelle oplossingen!

Ben jij wel eens op sites waar ze je beloven dat je zeer snel enorm veel geld zult verdienen? 

Dit zijn meestal methoden die helemaal niet werken. De enige manier is stap-voor-stap groeien en dit heeft nu eenmaal tijd nodig.

 Alle content die jij namelijk schrijft voor zo'n site moet namelijk door Google opgenomen worden in de zoekresultaten - en dit kost tijd. 

Hoeveel tijd is aan jou - dat ligt aan de tijd die je er in stop. Meestal hebben beginners binnen 2 maanden het eerste geld verdient via met affiliate marketing. Hierna zal dit elke maand groeien...

Jacko helpt mensen een passief inkomen opbouwen!

Op deze pagina heb je kunnen lezen met welke technieken je een passief inkomen kunt opbouwen. Het kan natuurlijk zijn dat je hier wat hulp bij nodig bent. 

Daarom wil ik het nog  even met je hebben over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Jacko helpt met deze revolutionaire videotraining mensen zoals jij en ik een passief inkomen opbouwen via Internet. 

Inmiddels heeft Jacko sinds 2015 al meer dan 4100 mensen geholpen om op de automatische piloot geld te verdienen. Iedereen kan hier mee starten ongeacht inkomen of situatie.

Andere mensen lezen:

Bed en Breakfast Beginnen? Belangrijke Informatie + Tips!

Kun je Slapend Rijk Worden?

Zelf Een Betaalpagina Maken In 6 Simpele Stappen