• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mitchell Weijerman: Dit is wat je over ‘m MOET weten!

Wanneer jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat je op zoek bent naar meer informatie over Mitchell Weijerman

Misschien ben je zijn naam tegengekomen op een andere website, en wil je meer weten over Mitchel.

Het kan ook zijn dat je er aan zit te denken om één van Mitchell's producten kopen, en ben je zodoende benieuwd wie Mitchell nou eigenlijk is. 

Het is maar goed dat je deze pagina hebt gevonden, want ik ga je hier alles vertellen wat je moet weten over Mitchell Weijerman.

Exclusieve Training van Mitchel Weijerman

Wie is Mitchell Weijerman?

Oké, laat me je eerste vertellen wie Mitchell Weijerman nou eigenlijk is.

Mitchell maakt deel uit van Team Unstoppable. Hij is namelijk samen met Jia Ruan en Virgil Brewster CEO van het bedrijf Unstoppable Lifestyle.

Mitchell is de advertentie expert van het team. Heb jij wel eens een advertentie voorbij zien komen op Facebook voor de Bol Masterclass cursus? 

mitchel weijerman foto unstopable

Mitchel Weijerman

Grote kans dat deze gemaakt of ontworpen was door Mitchell!

Mitchell Weijerman heeft gestudeerd op Harvard en is vervolgens gaan werken in Sillicon Valley. Hij heeft een half miljard beheerd en had eigenlijk de ultieme droombaan. Hoe is hij van droombaan gegaan naar CEO van Unstoppable Lifestyle?

Unstoppable Lifestyle 

Unstoppable Lifestyle is onder andere bekend van de Bol Masterclass, een cursus waarin geleerd wordt hoe je geld kunt verdienen via het platform van bol.com.

Deze cursus heeft inmiddels 3000+ studenten die samen voor meer dan 2.3 miljoen euro aan omzet via bol.com hebben gezorgd. 

Het doel van Unstoppable lifestyle lijkt vooral om mensen bewust te maken dat er meer is dan alleen in loondienst. Zo gaf Mitchell Weijerman zelf zijn droombaan in Amerika op om fulltime op geld te verdienen via het internet. 

Agency Masterclass: Mitchell's beste cursus?

Een cursus waar écht Mitchell's naam op staat is de Agency Masterclass.

Een cursus waarin studenten geleerd wordt hoe ze zelf een Social Media Agency op kunnen zetten. Dit is eigenlijk een ander woord voor een internet onderneming waarin je andere bedrijven helpt met sociale media marketing campagnes. 

ledengedeelte vormgeving agency masterclass

Mijn Agency Masterclass recensie

Onlangs besloot ik om zelf de Agency Masterclass te kopen. Ik was namelijk na het grote succes van de Bol Masterclass erg nieuwsgierig geworden naar deze cursus. 

Ik weet dat kennis van succesvolle ondernemers eigenlijk onbetaalbaar, en dat je met de goede cursussen en actie(!) het aankoop bedrag vrij makkelijk terug kunt verdienen. 

In onze uitgebreide Agency Masterclass review vertel ik je precies wat mijn review, ervaringen en mening zijn over deze videotraining van Mitchell Weijerman van Team Unstopable.

Ik kan je al vast vertellen dat er een extra wereld binnen de Sociale media marketing voor me openging. Mitchell  beschrijft namelijk precies wat er bij de meeste social media advertenties mis gaat, en wat zijn geheimen zijn.

Mijn Agency Masterclass resultaten

Ik ben al bezig om voor een aantal familieleden ' bijna gratis' Facebook campagnes op te zetten. Gewoon als skills test, én om uiteraard indirect het aankoop bedrag weer terug te verdienen.

Verder ben ik campagnes aan het aanpassen om te gebruiken voor mijn andere affiliate marketing business. De resultaten tot nu toe (aantal dagen) lijken erg goed. Een aantal dagen is echter niet lang genoeg om goed te oordelen. 

Wat ik vooral - ook van andere studenten - gemerkt heb is dat je opeens veel meer vertrouwen hebt in je Ads na het volgen van de masterclass. Het gevolg hiervan is dat je meer data verzameld voor het testen. 

klanten binnen facebook ads agency

Is Mitchell Weijerman te vertrouwen?

Kijk, als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans gewoon heel groot je wilt weten wie Mitchell Weijerman is, en of hij wel te vertrouwen is.

Zeker weten. Mitchell is te vertrouwen en is écht iemand waar hij het over heeft.

Na het betaling voor de Agency Masterclass krijg je direct je inloggegevens voor het speciale ledengedeelte. Geen enkele reden om je zorgen te maken dus!

Agency Masterclass Gratis Pre-Training

Zoals je op deze pagina over Mitchell Weijerman wel hebt kunnen lezen, ben ik zeer tevreden over de Agency Masterclass én Team Unstoppable in het algemeen.

Als je echt wilt leren hoe je een mooi bedrijf op te zetten vanaf je laptop, kan je de cursussen van Unstoppable Lifestyle van harte aanraden. 

Via onderstaande knop kun je aanmelden voor een gratis online training van Mitchell. 

Exclusieve Training van Mitchel Weijerman

Andere mensen lezen:

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen