• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Internet Succes Gids.nl Internet Masterclass Review & Ervaringen

Benieuwd naar de Internet Succes Gids Internet Masterclass van Jacko Meijaard? Die kans is zeer aanwezig als je deze pagina hebt gevonden.

Misschien sta je wel op het punt om met deze veelbesproken training aan de slag te gaan, maar ben je nog even gaan zoeken op Google naar reviews en ervaringen van andere deelnemers.

Het kan ook zijn dat je de Affiliate Marketing Revolutie al geprobeerd hebt, en het je allemaal niet snel genoeg gaat. Je wilt sneller leren in een korte tijd met persoonlijke support. Dan kan het zomaar zijn dat dit écht iets voor jou kan zijn.

Ik heb met een aantal maanden geleden ook aangemeld voor de Internet Masterclass, en kan je er dus van alles over vertellen. Wil je dus meer weten? Lees dan vooral even verder!

internet succes gids review

Wat is de Internet Succes Gids Internet Masterclass precies?

Voordat ik je mijn review en ervaringen met de Internet Masterclass ga vertellen, wil ik je eerst even vertellen wat het nu precies is. 

De Internet Masterclass is complete videotraining inclusief ondersteuning, waarmee je leert geld verdienen op het internet met affiliate marketing. Je kunt je aanmelden voor deze masterclass nadat je een webinar hebt gevolgd. De link naar de exclusieve webinar zal ik onder aan deze pagina zetten.

De Internet Masterclass is dus eigenlijk een uitgebreidere of "versnelde versie" van Jacko's andere product: de Affiliate Marketing Revolutie. Wij hebben op deze website al eerder onze Affiliate Marketing Revolutie ervaringen gedeeld, en waren hier erg over te spreken. 

Van wie krijg je deze Internet Masterclass?

De Internet Masterclass is een product van niemand minder dan Jacko Meijaard. Jacko leert inmiddels alweer zo'n vier jaar mensen geld verdienen op het internet.

Hij doet dit vooral via z´n website Internet Succes Gids. Een blog en kennisbank waar je alles kunt vinden wat maar met internet marketing, én geld verdienen op het internet te maken heeft.

Jacko (1991) is zelf ooit begonnen met affiliate marketing toen hij rond de 19 jaar oud was. Het duurde maar liefst drie maand voordat hij die eerste euro online had verdiend. Het smaakte naar meer. Hij dacht: "Als ik 1,- euro kan verdienen via het internet dan kan er ik ook 1000 verdienen." En dat klopte toen, en dat klopt nu nog steeds...

Inmiddels heeft Jacko duizenden mensen leren geld verdienen op het internet en verdient hij zelf inmiddels rond de 10.000,- euro per maand, allemaal via het internet.

Voor wie is de Internet Masterclass bedoeld?

De Internet Succes Gids.nl Internet Masterclass is bedoeld voor mensen die echt willen weten wat er allemaal wel niet mogelijk met het internet, als het gaat om geld verdienen. 

Het is bedoeld voor mensen die al redelijk bekent zijn met internet marketing, en in een korte tijd grote stappen willen gaan zetten. 

Moet je volledige nieuw zijn met affiliate marketing of geld verdienen op het internet, dan is het wellicht beter eerst met de Affiliate Marketing Revolutie videotraining beginnen, waar ik je eerder in dit artikel ook al over vertelde.

Wat gebeurd er nadat je je hebt aangemeld?

In het laatste hoofdstuk van dit artikel zal ik je vertellen hoe je je kunt aanmelden voor de Internet Masterclass. 

Nadat je je hebt aangemeld krijgt je binnen een aangegeven tijd een welkomst mailtje van Jacko. Bij mij was dat toentertijd twaalf uur. In dit mailtje schrijft Jacko je een persoonlijk bericht, waarin hij je mogelijk een paar vragen stelt. 

Met deze informatie kan hij je beter op weg helpen. Je kunt daar bijvoorbeeld aangeven welke niches/ onderwerpen je interessant vindt zodat je daar je assets op kunt inrichten.Daarnaast krijg je natuurlijk netjes een factuur.

Mijn eerlijke Internet Masterclass review, mening en ervaringen

Goed, nu je ongeveer weet wat de Internet Masterclass is, zal ik je mijn eerlijke review en ervaringen vertellen. Laten we beginnen met het aanmeld webinar, de betaling en de vormgeving van de producten.

Het webinar

Het kan zijn dat als jij dit op dit moment leest, weleens een webinar van Jacko hebt gezien, maar jezelf destijds nog niet had aangemeld voor de masterclass. Mocht je nog een kans willen om mee te doen met de masterclass, moet je je opnieuw aanmelden voor het webinar. Dat kan gratis via de link onderaan op deze pagina. 

Laat me je eerst nog even vertellen waar het webinar over gaat, mocht je er nog niet mee bekend zijn. 

Het Internet Succes Gids Internet Masterclass aanmeld webinar gaat over over hoe Jacko de afgelopen jaren steeds meer is gaan verdienen, terwijl hij minder is gaan werken. Hij verteld hoe hij assets (websites) voor hem laat werken, en hoe jij dit ook kunt gaan doen. 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Laat me je eerst wat meer vertellen over de betaling. De betaling gaat net als bij de Affiliate Marketing Revolutie, via PayPro

Na betaling krijg je vrijwel direct een factuur in een welkomstmailtje. Je krijgt ook zo snel mogelijk een persoonlijke mail van Jacko met instructies. 

De Internet Masterclass volgen gaat via het internet succes gids forum, bij het kopje "Trainingen".

Inhoud van de Internet Masterclass

Laat me je nu vertellen wat je ongeveer allemaal gaat leren in de Internet Masterclass. 

Ik heb hieronder even wat screenshots voor je gemaakt zodat je zelf kunt kijken of dit iets voor je is. De inhoud is zo opgebouwd dat je echt stap voor stap door de stof heen kunt. 

Voordat je zelf actie onderneemt, raad ik je aan om eerst alle video's rustig te bekijken. Bekijk ze dan nog eens en onderneem dan echt actie, terwijl je de video's aan het kijken bent. Plan ook voor jezelf in wanneer en hoelang je hier elke week mee aan de slag gaat. Dat leer onder andere in het stappen plan. 

Jacko legt je vervolgens hij hoe je zelf een "asset" maakt waarover hij het in z'n webinar ook over had. Na dit onderdeel wordt het allemaal een stuk praktischer. Je gaat je eigen domeinnaam verzinnen, en je hosting regelen (ik heb gekozen voor Neostrada voor al m'n websites)

internet succes gids nl internet masterclass review en ervaringen

Wanneer je dat allemaal hebt gedaan (minder moeilijk dan je denkt), is het tijd voor het echter werk. De volgende stap is namelijk het online zetten van je website.

Jacko leert je stap-voor-stap hoe je deze website kunt inrichten om producten te gaan promoten in ruil voor commissies. Een website die dag en nacht online is en als het ware producten voor je verkoopt. 

Het vervolg van de masterclass gaat vooral over marketing en het opbouwen en inzetten van email marketing (voornamelijk via Enormail) Jacko legt uit waarom dit zo belangrijk is om het meeste uit je website te halen.

Wat ik persoonlijk ook erg fijn vond, is dat Jacko alle vorige webinars die hij gegeven heeft ook op een aparte pagina in de masterclass beschikbaar heeft gemaakt. Deze webinars ( die verder nergens online staan) bevatten enorm veel waardevolle informatie, en beantwoorden alle vragen die je kunt hebben.

Mijn resultaten

Laat ik je ook nog even vertellen wat mijn resultaten zijn door de Internet Masterclass.

Die zijn namelijk niet mis. Ik verdien inmiddels namelijk rond zo'n 100,- euro per dag door simpelweg de methoden en technieken toe te passen die ik in de training geleerd heb.

geld verdienen in vrije tijd commissies

Inkomsten eerste dagen juni 2018 via PayPro

Zoals je ziet heb ik in de eerste vijf dagen van juni 2018 bijna 600,- euro verdient via het internet door de methoden uit de Affiliate Marketing Revolutie (link) en de Internet Masterclass toe te passen. 

M'n websites verdienen dit dus voor mij, terwijl ik gewoon met mijn "normale" baan bezig ben. Dit laat ik je niet zien om stoer te doen, maar om je te motiveren/ inspireren. Ik wil graag aan andere mensen zien dat het mogelijk is in het internet tijdperk waarin we leven. Een passief inkomen opbouwen kan écht.

Denk echter niet dat jij deze resultaten binnen een paar weken kunt halen. Hiervoor gingen maanden werk vooraf. Je ziet echter dat het mogelijk is en dat het geen onzin methoden zijn.

Het enige wat ik heb gedaan is de adviezen van Jacko volgen, en elke dag m'n websites een beetje beter maken. Je moet echt willen en blijven doorzetten!

Internet Succes Gids.nl Internet Masterclass prijs

De prijs voor het volgen van de Internet Masterclass is 147,- euro per maand, wat een vrij hoge investering lijkt als je net begint. Toch is het helemaal niet zo'n hoog bedrag als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt.

Toen ik net begon had ik dit er eigenlijk ook niet voor over. Ik heb toen besloten om een jaar langer met m'n huidige smartphone te doen, minder vaak nieuwe kleding te kopen en een jaar (bijna) geen alcohol meer te drinken. Win- win. 

Hierdoor was ik persoonlijk makkelijk instaat om dit bedrag te besparen. Het is een kwestie van minder uitgeven aan "onnodige" zaken (en investeren in jezelf).

Inmiddels heb ik, zoals je in het vorige hoofdstuk hebt kunnen lezen, het bedrag dat ik in de Internet Masterclass heb geïnvesteerd, dubbel en dwars terugverdiend. 

Starten met de Internet Masterclass van Jacko Meijaard?

Ik hoop dat je na het lezen van mijn Internet Masterclass ervaringen net zo enthousiast bent, en niet kunt wachten om je aan te melden. 

Om de kans te krijgen om je aan te melden voor deze vrij exclusieve Internet Masterclass, moet je eerst het bijhorende webinar volgen. In dit webinar verteld Jacko meer over zichzelf en zijn methoden.

Mocht je nog nooit een webinar hebt gevolgd: voor alles is een eerste keer. Als je je aanmeld (wat overigens gratis is) krijg je instructies via de mail. En je kunt Jacko ook altijd een mailtje sturen als er iets niet lukt. Via onderstaande knop kun je je aanmelden. 

Andere mensen lezen:

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen