• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoeveel Verdient StukTV met YouTube?

hoeveel verdient StukTV met YouTube?Wanneer jij op deze pagina bent terecht gekomen bent je vast opzoek naar het antwoord op de volgende vraag: “Hoeveel verdient StukTV ongeveer met YouTube??”

Op deze pagina gaan we zo goed mogelijk een inschatting maken van het inkomen vast StukTV. Een schatting die er met de informatie die er op het internet beschikbaar is.

Benieuwd hoeveel deze YouTubers verdienen? Lees dan snel verder!

Wie zitten erachter StukTV?

Het YouTube kanaal van StukTV is begonnen op 15 september 2011 in de categorie entertainment. Het is gemaakt door Giel, Thomas en Stefan. 

Inmiddels heeft het YouTube kanaal van StukTV ongeveer 1,5 miljoen abonnees en 13 miljoen views per maand. Per dag krijgt StukTV een paar honderd nieuwe abonnees, wat natuurlijk niet verkeerd is.

Het kanaal groeit nog steeds. Dat is goed te zien op bijvoorbeeld Socialblade. 

Hoeveel verdient StukTV met YouTube?

Goed, ik zal nu gaan berekenen hoeveel StukTV ongeveer verdient met het YouTube kanaal. Ik zal Socialblade gebruiken voor de actuele informatie over het kanaal. 

Inkomen StukTV per jaar en per maand

Volgens de recente gegevens van Socialblade (2017) heeft StukTV een inkomen tussen de 40.000,- en 590.000,- euro per jaar. 

Socialblade schat dit aan de hand van het aantal video’s dat is geschikt is voor advertenties en het aantal views. 

hoe verdien je met youtube salaris

Gemiddeld zou je dus kunnen stellen dat dit bedrag rond de 300.000,- euro zit.

StukTV zou dus alleen met het YouTube kanaal rond de drie ton aan euro’s per jaar verdienen. Hierbij komen nog wat andere dingen bij, waar ik je later in dit artikel nog meer over zal vertellen.

Inkomen StukTV per maand uit video’s van YouTube

Om het geschatte inkomen uit video’s per maand te kunnen berekenen doen we het jaarbedrag gedeeld door 12. 

300000 / 12 = 25000,– euro per maand

Dat is dus een mooi “YouTube salaris” voor de mannen van StukTV! Dat mag natuurlijk ook wel, ze hebben er hard voor gewerkt. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan de meeste mensen denken.

Het zijn fulltime ondernemers die vaak enorm veel last hebben met het scheiden van werk en privé (om maar even wat te noemen).

Andere bronnen van inkomsten?

Met alleen die video’s ben je er nog niet met de totale inkomsten van StukTV. De mannen hebben namelijk ook nog best wat contracten met grote media producenten (RTL4).

Ik schat dat ze hiermee ook nog ongeveer een extra 20.000,- euro per maand meer verdienen. 

Verder doen ze aan product placement en affiliate marketing. Dit houd in dat ze producten van andere mensen indirect promoten in ruil voor geld. 

Dit zou betekenen dat ze dus in totaal rond de 600.000,- euro per jaar aan inkomsten zitten met StukTV.  Dit is dan ook mijn schatting en antwoord op de vraag: “Hoeveel verdient StukTV” met Youtube.

Hoe verdien je met YouTube?

Nu je ongeveer een idee hebt wat het kan opleveren om aan de slag te gaan met YouTube, vraag je jezelf misschien af”Hoe verdien je met YouTube?”.

Het antwoord op deze vraag is net als bij al het andere van waarde, hard werken en niet opgeven. Op het internet zul je geen magische knop vinden waarmee je opeens tonnen verdient.

Er zijn echter wel mensen die al veel geld verdienen (en er al een paar jaar mee bezig zijn) die delen hoe ze dit gedaan hebben. Dit is meestal in de vorm van een videotraining. 

affiliate marketing revolutie gratis video
Een videotraining over online geld verdienen …

Alles wat je aandacht geeft groeit

Je moet iets opzetten dat langzaam groeit, dit zal dan maand naar maand meer geld gaan opleveren. Vergeet niet dat het de succesvolste YouTube kanalen meestal al meer dan 5 jaar bestaan.

Ga nu niet denken: “Het is te laat om te beginnen met geld verdienen op het internet”. We staan nog maar aan het begin van het hele internet tijdperk, vergeet dit niet!

Ook (veel) geld verdienen met Internet?

Nu je ongeveer weet wat mogelijk is met kanalen zoals YouTube, wil je vast zelf ook wel geld verdienen met het internet. 

Misschien verdien je al wel wat geld, maar wil je leren hoe je dit op kunt schalen. In dit geval wil ik je het even met je hebben over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Dit is een online videotraining waarin stap-voor-stap uit de doeken wordt gedaan hoe Jacko inmiddels zo’n 15.000,- euro per maand verdient met alleen een laptop en internetverbinding. Wil jij dit ook?

JA! Laat mij direct zien hoe hij dit doet …

Andere mensen lezen:

Hoeveel Verdiend PewDiePie Met YouTube?

Hoeveel Verdient Enzoknol met YouTube?