• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoeveel verdient Ronaldo per seconde?

Benieuwd hoeveel Ronaldo per seconde verdient? Dat is vast het geval als jij deze pagina hebt gevonden. Misschien vind je het wel interessant om dit bizarre inkomen wat beter te bestuderen. 

Het is maar goed dat je deze pagina hebt gevonden. Ik zal je namelijk precies vertellen wat het inkomen van Christiano Ronaldo per jaar, per maand, per dag, per uur en per seconde is.

Daarnaast zal ik een manier met je delen waarmee jij ook vrij makkelijk een extra zakcentje mee kunt verdienen. Lees dus vooral even verder!

Best betaalde voetballer per minuut?

Laat me je direct maar vertellen dat Ronaldo niet de best betaalde voetballer per minuut is. Dit is namelijk Lionel Messi. die verdient net iets meer, namelijk ongeveer 7 miljoen per jaar meer.

In deze statistieken zitten echter niet de inkomsten uit sponsorcontracten en andere marketing activiteiten. Je weet zelf vast wel dat Ronaldo enorm graag in de spotlights staat, en Messi hier wat minder belang bij heeft.

Je zit Ronaldo heel veel terug in allerlei reclame's op televisie en internet. Dit levert enorm veel extra inkomen naast het voetballen op. Het is dus wel met enige zekerheid aan te nemen dat Ronaldo meer inkomen heeft dan Messi.

Ik zal je alvast verklappen dat Ronaldo maar liefst 270,- euro per minuut verdient. Dit is dus elke minuut van de dag, en niet alleen als hij aan het "werk" is.

Hoeveel verdient Ronaldo nou eigenlijk?

Goed, laat me je nu vertellen wat Ronaldo per seconde verdient. Let wel op dat dit een schatting is van en dit nooit exact te vertellen is...

Ik zal je in dit hoofdstuk ook vertellen hoeveel dit nou per minuut, per uur, per dag, per week, per maand en per jaar is.

Om het grotere plaatje een beetje relatief in te kunnen bekijken, hier eerst het geschatte jaarinkomen van Ronaldo. Om het wat overzichtelijker te maken ga ik naar beneden afronden op miljoenen (voor jaar inkomen).

-Met voetbal: €92.000.000,-  (tweeënnegentig miljoen euro)
-Met sponsor en marketing deals (schatting): €30.000.000,- (dertig miljoen euro)
-Eigen bedrijven en partner samenwerkingen: €20.000.000.- (twintig miljoen euro)

Dat komt dus neer op een jaarinkomen van zo'n 142 miljoen euro.

  • Per maand is dit: €11.830.000,- 
  • Per week is dit: €2.730.000.-
  • Per dag is dit: €389.041,-
  • Per uur is dit: €16.210,-
  • Per minuut is dit: €270,-
  • Per seconde is dit: €4.50,-

Nou, per seconde verdient Ronaldo dus €4.50,-.

hoeveel verdient Ronaldo per seconde

Hoeveel verdient Ronaldo per match?

Je wilt misschien ook nog weten hoeveel Ronaldo per match verdient. Nou, als we er even van uit gaan dat een voetbal match, in totaal een uurtje of drie duurt (met alles erbij, vervoer, kleedkamers, interviews)

Dan verdient Ronaldo een schamele €48.630 (3 x 16.210) per match. Een boven gemiddeld netto jaarsalaris per match van een normaal werkend persoon in West Europa dus.

Waar komt al dit geld vandaan?

Ronaldo zit niet stil buiten het voetbal. Naast zijn voetbal heeft hij namelijk meerdere bedrijven en sponsorcontracten. Hiermee verdiend hij naast het voetbal ook lekker "bij"!

Zou heeft hij contracten (of heeft hij gehad) met onder andere: Nike, PokerStars, Monster, Nubia, Herbalife, Tag Heuer, XTrade, Sacoor Brother.

Daarnaast heeft Ronaldo een eigen onderbroeken en schoenen bedrijf, CR7. Dit bedrijf is goed voor zo'n 15 miljoen omzet per jaar. Ook is Ronaldo actief binnen de horeca- en hotelbranche. Zo is het partner van Pestana Hotels.

Totale vermogen van Ronaldo in 2019?

Niemand weet natuurlijk het exacte vermogen van Ronaldo (hij zelf waarschijnlijk ook niet). Z'n team van boekhouders en de Spaanse belastingdienst zijn waarschijnlijk de enigen die dit met zekerheid durven te zeggen.

Als wij mochten schatten, zal dit bedrag zo rond de 400 miljoen euro liggen. 

Voetballers verdienen enorm veel geld met marketing activiteiten

Doordat bekende voetballers enorme voorbeelden en helden zijn voor enorm veel mensen, kunnen ze veel geld verdienen met sponsorcontracten of affiliate marketing.

Dit is simpelweg het promoten van andermans producten in ruil voor commissie. Er zijn dus super veel inkomsten stromen op elkaar gestapeld.

Dat is ook waarom Ronaldo dus overal ter wereld enorm veel geld verdient. 

"Hoe ik met 30-60 minuten per dag een succesvolle online business run. Dit kan zelfs naast een baan of studie."

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?