• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 7 Goed Betaalde Banen Zonder Diploma: Met deze SKILLS verdien je veel GELD!

Vanaf de basisschool worden we geleerd om ons best te doen en onze diploma´s te halen. Het behalen van een diploma schijnt belangrijk te zijn. Je bereidt je met dat stukje papier namelijk voor op de rest van je werkende leven.

Voor ons is het inmiddels wel duidelijk dat een diploma echter geen vereiste is om goed te verdienen. Er zijn genoeg goed betaalde banen zonder diploma. Op deze pagina kun je lezen waarmee mensen zonder diploma meer verdienen dan gemiddeld of zelfs succesvolle bedrijven aan over houden.

Al de 'banen' op deze pagina zijn overal ter wereld uitvoerbaar. Met een internetverbinding en laptop kom je al een heel eind en kun je overal keiharde euro's verdienen. 

1. Een e-commerce imperium via bol.com

Ben jij een handelaar en niet vies van een beetje commercie? Lijkt het je leuk om veelal bezig te zijn met het zoeken naar geschikte producten om online te verkopen? 

Dan kan het beginnen van verkopen via bol.com zomaar iets voor jou zijn. Het is tegenwoordig mogelijk om zelf producten in te kopen, om deze vervolgens te verkopen via de bol.com website. 

Bol de betaling en de verzending en vraagt hier uiteraard een percentage voor. Het enige wat jij dan doet is producten zoeken, inkopen, naar bol verzenden, en een stukje klantenservice. 

Vervolgens krijg je netjes per maand uitbetaald voor de verkopen die je hebt gemaakt. Hoe kun jij hier ook mee beginnen? Er zijn een aantal trainingen en groepen voor beginners beschikbaar.

Lees onze uitgebreide review van de Bol Masterclass voor meer informatie. 

2. Sociale Media Ads Agency

Weet jij hoe je mensen kan overtuigen op sociale media? Dan kan het zomaar zijn dat je enorm waardevol bent voor ondernemers. 

Er zijn steeds meer mensen die fulltime advertenties maken op sociale media, vooral op Facebook en Instagram voor allerlei bedrijven. Dit gebeurd dan uiteraard zakelijk. 

Een beetje social media Ads campagne zit zo op 5000,- euro per maand. Hier mag jij een deel van inhouden voor jouw diensten. Stel dat dit 20% is; dan heb jij dus 10 klanten nodig om 10.000,- euro per maand te verdienen. 

En nee, dit is geen wishful-thinking. Als jij met jouw advertenties de omzet van een bedrijf kan verdubbelen maken ze zich écht niet druk het bedrag dat jij inhoud! Meer lezen over het starten van je eigen Social Media Ads Agency? 

 Check dan de Agency Masterclass cursus


3. Beurshandelaar/ belegger

Denk jij nog steeds dat je heel veel geld nodig bent om te kunnen handelen op de beurs?

Nee dus, je kunt tegenwoordig al met een paar tientjes beginnen en dit langzaam uitbouwen. Het is wel aan te raden om dit eerst met oefengeld te doen om alles onder de knie te krijgen. 

Om te beginnen zou je bijvoorbeeld mee kunnen doen met een editie van het RTL Z Beursspel. Hiermee start je met 100.000,- euro fictief geld, waarmee je wel écht kunt beleggen. 

Verder staan er op YouTube duizenden uren aan videomateriaal over dit onderwerp. Mocht je een stressbestendig zijn en van cijfertjes houden: ga aan de slag met handelen op de beurs. Hulp nodig bij het zoeken naar het juiste moment om te investeren?

Dan kan ik de hulp van Harm van Wijk van Beleggen.com van harte aanraden.

 

4. Affiliate Marketeer

Je hebt misschien al gezien dat we op deze website enorm fan zijn van affiliate marketing. 

Affiliate marketing is het promoten van producten van andere mensen in ruil voor commissie. Commissies op sommige producten zijn soms enorm hoog. Vooral bij digitale producten, die vooral via PayPro worden gepromoot. 

Dit komt vooral door het feit dat dit een vorm is van passief inkomen.

Je zet iets op, bijvoorbeeld een website, en die zorgt voor inkomsten op de automatische piloot.

Affiliate marketing in actie zien?

Wil jij  stap-voor-stap affiliate marketing instructies? Ik ging een tijdje geleden aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Een top training.

De training geeft niet alleen visuele voorbeelden en ideeën, maar de prijs is ook nog een stuk lager dan normale trainingen. Bekijk hier de eerste video's.

Het grote andere voordeel van affiliate marketing is dat je verder geen kosten hebt. Geen voorraad, geen klantenservice, geen auto. Alleen een laptop en een internetverbinding.

5. Website designer

Wist jij dat er enorm veel ondernemers zijn die opzoek zijn naar mensen die goedkoop simpele websites kunnen maken? 

Een website maken met WordPress leren kun je binnen een paar dagen leren. Het mooie is dat je ook nog terugkomende kosten in rekening kunt brengen voor het onderhoud en de hosting van de websites. 

Wij maken 90% van onze websites (ook deze) met Thrive Themes. Hiermee kun je vrij makkelijk zonder programmeer ervaring zelf websites maken. Als Thrive Themes Member betaal je een vast bedrag per jaar. Je krijgt dan toegang tot alle thema's en plug-ins. 

Bekijk hier de actuele prijs en beschikbaarheid van het Thrive Membership


6. Software Programmeur

Het grote voordeel van het zijn van een freelance software programmeur is dat je bijna gegarandeerd bent van werk. Er is namelijk een enorm tekort aan dit soort mensen. 

Programmeren is niet makkelijk, maar wanneer je het onder de knie hebt, kun je overal ter wereld (zoals met affiliate marketing) aan het werk.

Je krijgt vaak per klus betaald en hebt meestal ruim de tijd om je code in orde te maken. Wanneer er meer tijdsdruk achter zit, krijg je vaak ook nog meer betaald!

Leren programmeren doe je bijvoorbeeld met de cursus basiskennis HTML en CSS


7. Fotograaf

Als als freelance fotograaf ben je zo vrij als een vogel. Je doet er goed aan om je de specialiseren in een aantal thema's binnen de fotografie als je je wilt onderscheiden. 

Denk bijvoorbeeld aan bruiloft fotografie of portret fotografie. Zo kun je een groot portfolio maken binnen dat thema. Dit kun je tegenwoordig het beste doen met bijvoorbeeld Instagram.

Investeer in een goede camera, maak een standaard WordPress website.


8. Social Media Manager

Weet jij als geen ander hoe je gratis instagram volgers kunt krijgen? Dan is het misschien iets voor je om dit voor andere ondernemers ook te gaan doen. 

Je kunt hier bijvoorbeeld een vast bedrag per maand voor in rekening brengen. Reken je zo'n 200,- euro per maand (wat vrij weinig is), dan kun je met slechts 20 klanten hier al een mooi salaris overhouden.Weet je nog niet zoveel over social media en wil je graag bijleren?

Kijk dan hier eens voor een cursus Social Media Strategie. 


9. Animatie- en video editor

Video is nu en in de toekomst enorm belangrijk voor heel veel bedrijven. Je kunt dan ook goed geld verdienen met het maken én bewerken van video. Om hier mee te beginnen kun je bijvoorbeeld een online cursus volgen, die vaak maar een paar tientjes kosten.

Met de skills die je hierdoor opdoet, kun je met de juiste mindset een fulltime-inkomen creëren. Vraag voor je  video's en drone beelden en vast bedrag per opdracht, wees flexibel en doe geen uurtje factuurtje.

Er is veel vraag naar drone beelden. De grootste vraag komt van bijvoorbeeld makelaars in het hogere (top) segment om landgoederen mooi in beeld te brengen. Ook overheidsinstanties kunnen wel goede drone beelden gebruiken of zoeken mensen om ze te besturen. 

DJI Mavic Pro Fly More Combo - Drone

Andere mensen lezen:

Bed en Breakfast Beginnen? Belangrijke Informatie + Tips!

Kun je Slapend Rijk Worden?

Zelf Een Betaalpagina Maken In 6 Simpele Stappen