7 Goed Betaalde Banen Zonder Diploma: Deze skills zijn geld waard!
goed betaalde banen zonder diploma

7 Goed Betaalde Banen Zonder Diploma: Met deze SKILLS verdien je veel GELD!

Vanaf de basisschool worden we geleerd om ons best te doen en onze diploma´s te halen. Het behalen van een diploma schijnt belangrijk te zijn. Je bereidt je met dat stukje papier namelijk voor op de rest van je werkende leven.

Maar...

Voor ons is het inmiddels wel duidelijk dat een diploma echter geen vereiste is om goed te verdienen. Er zijn genoeg goed betaalde banen zonder diploma. Op deze pagina kun je lezen welke tegenwoordig het populairst zijn. 

Al de banen op deze pagina zijn overal ter wereld te "doen". Met een internetverbinding en laptop kom je al een heel eind en kun je overal keiharde euro's verdienen!

In geen specifieke volgorde:

Beurshandelaar/ belegger

Denk jij nog steeds dat je heel veel geld nodig bent om te kunnen handelen op de beurs?

Nee dus, je kunt tegenwoordig al met een paar tientjes beginnen en dit langzaam uitbouwen. Het is wel aan te raden om dit eerst met oefengeld te doen om alles onder de knie te krijgen. 

Om te beginnen zou je bijvoorbeeld mee kunnen doen met een editie van het RTL Z Beursspel. Hiermee start je met 100.000,- euro "nepgeld", waarmee je wel echt kunt beleggen. 

Verder staan er op YouTube duizenden uren aan GRATIS materiaal over dit onderwerp. Mocht je een stressbestendig zijn en van cijfertjes houden: ga aan de slag met handelen op de beurs!

Leren beleggen: Dit kunt je doen met de hulp van Harm van Wijk van Beleggen.com 

Affiliate Marketeer

Je hebt misschien al gezien dat we op deze website enorm fan zijn van affiliate marketing. 

Affiliate marketing is het promoten van producten van andere mensen in ruil voor commissie. Commissies op sommige producten zijn soms enorm hoog. Vooral bij digitale producten, die vooral via PayPro worden gepromoot. 

Dit komt vooral door het feit dat dit een vorm is van passief inkomen. Je zet iets op, bijvoorbeeld een website, en die zorgt voor inkomsten op de automatische piloot.

Affiliate marketing in actie zien?

Wil jij  stap-voor-stap affiliate marketing instructies? Ik ging een tijdje geleden aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Een top training.

De training geeft niet alleen visuele voorbeelden en ideeën, maar de prijs is ook nog een stuk lager dan normale trainingen. Bekijk hier de eerste video's.

Het grote andere voordeel van affiliate marketing is dat je verder geen kosten hebt. Geen voorraad, geen klantenservice, geen auto. Alleen een laptop en een internetverbinding!

Website ontwerper

Wist jij dat er enorm veel ondernemers zijn die opzoek zijn naar mensen die goedkoop simpele websites kunnen maken? 

Een website maken met WordPress leren kun je binnen een paar dagen leren. Het mooie is dat je ook nog terugkomende kosten in rekening kunt brengen voor het onderhoud en de hosting van de websites. 

Met de Online WordPress Cursus kun je binnen een paar uur al leren hoe je een professionele website kunt maken voor allerlei klanten.

Software Programmeur

Het grote voordeel van het zijn van een freelance software programmeur is dat je bijna gegarandeerd bent van werk. Er is namelijk een enorm tekort aan dit soort mensen. 

Programmeren is niet makkelijk, maar wanneer je het onder de knie hebt, kun je overal ter wereld (zoals met affiliate marketing) aan het werk.

Je krijgt vaak per klus betaald en hebt meestal ruim de tijd om je code in orde te maken. Wanneer er meer tijdsdruk achter zit, krijg je vaak ook nog meer betaald!

Leren programmeren doe je bijvoorbeeld met de cursus basiskennis HTML en CSS

Fotograaf

Als als freelance fotograaf ben je zo vrij als een vogel. Je doet er goed aan om je de specialiseren in een aantal thema's binnen de fotografie als je je wilt onderscheiden. 

Denk bijvoorbeeld aan bruiloft fotografie of portret fotografie. Zo kun je een groot portfolio maken binnen dat thema. Dit kun je tegenwoordig het beste doen met bijvoorbeeld Instagram.

Investeer in een goede camera, maak een standaard WordPress website

Pro tip: Met deze populaire Complete Cursus Digitale Fotografie kun je stap-voor-stap leren hoe je prachtige foto's kunt maken voor je toekomstige klanten.

Social Media Manager

Weet jij als geen ander hoe je gratis instagram volgers kunt krijgen? Dan is het misschien iets voor je om dit voor andere ondernemers ook te gaan doen. 

Je kunt hier bijvoorbeeld een vast bedrag per maand voor in rekening brengen. Reken je zo'n 200,- euro per maand (wat vrij weinig is), dan kun je met slechts 20 klanten hier al een mooi salaris overhouden.

Weet je nog niet zoveel over social media en wil je graag bijleren? Kijk dan hier eens voor een cursus Social Media Strategie. 

Animatie- en video editor

Video is nu en in de toekomst enorm belangrijk voor heel veel bedrijven. Je kunt dan ook goed geld verdienen met het maken én bewerken van video. 

Om hier mee te beginnen kun je bijvoorbeeld een online cursus volgen, die vaak maar een paar tientjes kosten. Met de skills die je hierdoor opdoet, kun je met de juiste mindset een fulltime-inkomen creëren. Vraag voor je  video's en dronebeelden en vast bedrag per opdracht, wees flexibel en doe geen uurtje factuurtje.

Pro tip: gebruik een drone om toffe beelden te maken!

>  Bijvoorbeeld deze DJI Mavic Pro Fly Drone 

DJI Mavic Pro Fly More Combo - Drone

Er is veel vraag naar Drone beelden. De grootste vraag komt van bijvoorbeeld makelaars in het hogere (top) segment om landgoederen mooi in beeld te brengen. Ook overheidsinstanties kunnen wel goede Drone beelden gebruiken of zoeken mensen om ze te besturen. 

>