• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld Verdienen met Opties review en ervaringen

  Geld-verdienen-met-optiesAls jij op deze pagina terecht bent gekomen betekent dit waarschijnlijk dat je benieuwd bent naar de handleiding Geld Verdienen met Opties van Harm van Wijk. Dit is ook niet zo gek. Er is namelijk al veel geschreven over deze handleiding. Werkt het nu echt zo goed als iedereen beweerd?

Ik zocht het voor je uit en deel mijn eerlijk review, mening en ervaringen op deze pagina. Lees dus snel verder!

Wat is de handleiding Geld Verdienen met Opties?

Ik wil je eerst even wat vertellen wat de handleiding Geld verdienen met Opties eigenlijk is. De naam zegt het natuurlijk al een beetje. Het is een digitale handleiding (e-book) die ervoor kan zorgen dat je meer geld kan verdienen met opties. De handleiding is inmiddels al duizenden keren gedownload en heel beleggend Nederland kent het wel.

Het bevat onder meer uitleg over call en put opties, voorbeelden van optie-strategieën en hoe je de risico’s kunt beperken. Want we weten allemaal: rendement gaat hand in had met risico’s.

Wie is de auteur van Geld Verdienen met Opties?

Voordat we verder gaan wil je eerst even voorstellen aan de auteur van Geld Verdienen met opties, Harm van Wijk.

Geld Verdienen met Opties van Harm van Dijk
Harm van Dijk

Harm verdient als ruim 26 jaar een goed gevulde boterham op de beurs. Hij is de eigenaar en oprichter van Beursbulletin, een ondersteuningsplatform voor particuliere beleggers. Verder heeft Harm meegewerkt aan het opstarten van vele beleggingssites van banken door heel Nederland.

Als beleggingsexpert is Harm een vaak terugkerende gast bij diverse programma’s op radio en TV.

Voor wie is Geld Verdienen met Opties?

Is de handleiding Geld Verdienen met Opties wat voor jou? De handleiding is speciaal geschreven voor particuliere beleggers die serieus met opties slag willen. Je leert bijvoorbeeld hoe je een covered short strangle opzet en wanneer je die kunt inzetten. Het is echt iets voor mensen die hun vermogen willen laten groeien zonder al te veel risico te lopen.

Zo kun je je kinderen iets moois nalaten en de pensioenreservers flink vergroten. Het is  natuurlijk ook een manier om extra inkomen naast je huidige baan te creëren.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Ik krijg vaak de vraag van mensen wat er gebeurd nadat je hebt betaald. Dat zal ik je vertellen. Nadat je hebt betaald krijg je direct netjes een factuur en een welkomstbericht van Harm. Ook krijg je een link waarmee je de handleiding direct kunt downloaden.

Je kunt eigenlijk binnen 5 minuten na betaling al aan de slag met het verbeteren van je optie strategie. Dat is wel zo fijn natuurlijk.

Mijn review, mening en ervaringen

Nu is het tijd dat ik mijn review, mening en ervaringen over Geld Verdienen met Opties ga delen. Ik kocht de handleiding enkele maanden geleden en ben er elke week een uurtje of twee voor gaan zitten.

De handleiding

Ik zal even binnen met de vormgeving van de handleiding. Die is erg zakelijk en overzichtelijk te noemen. Dat valt natuurlijk te verwachten van iemand met een uitgebreide financiële achtergrond. Je kunt zien dat er veel tijd is besteed aan de vormgeving van Geld verdienen met Opties. Inhoudelijk gaat het vrijwel direct de diepte in. Het is direct goed te merken dat het is ge schreven door iemand met jarenlange ervaring in de beurs wereld. Dit is aan de ene kant wel een vertrouwd gevoel, maar aan de andere kant moet ben je als non-expert wel wat lang bezig om alles direct te begrijpen.

Nu moet ik zeggen dat ik vrij onbekend was met Opties, dit speelt natuurlijk ook een grote rol… Al met al voelt het echt als een handleiding, de waardevolle kennis vliegt je om de oren. Vooral de praktijk voorbeelden zijn (letterlijk?) goud waard.

Geld verdienen met opties review

Mijn resultaten

Mijn resultaten liegen er dan ook niet om. Ik ben met behulp van de handleiding een week bezig geweest met het opzetten van een winstgevende constructie door met opties te combineren. Verder ben ik erg te spreken over de tips en informatie de je krijgt vanuit de Beurs Bulletin mailinglijst.

Dit alleen al is het geld al dubbel en dwars waard. Het beleggen gaat me nu een stuk makkelijker af, vooral om dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen door deze grote stroom aan waardevolle informatie.

Bonussen

De digitale handleiding is niet het enige wat je krijgt bij bestelling. Harm heeft er namelijk nog wat tijdelijke gratis bonussen bijgedaan. Namelijk:

  • Bonus 1: Opbrengstcalculator; hiermee kun je potentiële opbrengsten van call opties berekenen bij verschillende groei scenario’s (twv 27,95,- euro)
  • Bonus 2: Calculatiesheet; straddle combinaties eenvoudig berekenen (twv 27,95,- euro)
  • Bonus 3: Margincalculator; bereken hoeveel margin je moet aanhouden op en call of een put.  (twv 37,95- euro)
  • Bonus 4: Geschiktheidscalculators; maak rendementsberekeningen voor het gedekt schrijven van callopties. (twv 27,95,- euro)
  • Bonus 5: 5% rendementsabonnement  (twv 139,- euro!) Dit is de OptieAlert dienst van Beursbulletin waar je tijdelijk gebruikt van kunt maken. Dit is een soort van email of sms begeleiding bij het openen en sluiten van posities.

Dit zijn stuk voor stuk bonussen waar je enorm veel tijd mee bespaart. Doordat je alles sneller berekent met de calculators én je de beste informatie ontvangt.

Zo kun je direct meer tijd stoppen in het toepassen van de strategie die beschreven staat in de handleiding Geld Verdienen met Opties.

Wat zeggen andere beleggers over Geld Verdienen met Opties?

Wat vinden andere gebruikers van de Geld Verdienen met Opties handleiding? Ik ging even rondkijken en kwam het volgende tegen:

Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen. De BeursBulletin van ’s ochtend lees ik altijd met plezier. Het is leerzaam. Het is voor mij een soort verplichte, aangename, kost geworden. Ik ben recentelijk geabonneerd op SuperMomentum en deze lijkt voor mij zeer belovend uit te pakken.” Paul Mather, Driel

Jan uit Aalsmeer zei:

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald.

Erg tevreden dus; net als ik vooral ook over het feit je zoveel “gratis” informatie krijgt via de mail bovenop de handleiding.

Handleiding Geld Verdienen met Opties prijs

De prijs van de handleiding geld verdienen met opties is 97,- euro, wat ik op zich wel een goede prijs vind voor al deze waardevolle informatie.  Vooral bonus 5: Optie Alert is waarde volle informatie als particulier. Alleen dit maakt het die 97,- euro al waard. Dat is misschien ook niet gek want de normale verkoopprijs was geloof ik 137,- euro… De prijs van deze handleiding vind  ik sowieso niet zo relevant. Hoeveel is een hoog rendement jouw waard? Volgens mij is dat veel meer dan die 97,- euro.  Door de handleiding Geld Verdienen met Opties heb ik enorm veel waardevolle kennis in huis gehaald, en daar heb ik nu alle voordelen van. 

30 dagen niet-goed-geld-terug

 Het kan zijn dat je nu nog aan het twijfelen bent om wat voor reden dan ook. Dan heb ik goed nieuws voor je. De handleiding Geld Verdienen met Opties heeft namelijk een niet-goed-geld terug garantie van 30 dagen.  Zo loop je geen enkel risico op een miskoop en krijg je zonder vragen gewoon je geld terug. Je hebt dus niets te verliezen, en alleen maar (veel) rendement te winnen!

Geld verdienen met Opties kopen (+Kortingslink!)

Je hebt in deze review kunnen lezen dat ik enorm te spreken bent over de handleiding Geld Verdienen met Opties van Harm van Wijk.  Ik raad het iedereen aan die serieus met opties aan de slag wil en over de juiste informatie wil beschikken.  Geld Verdienen met Opties kopen doe je nu via onderstaande kortingslink! Geld-verdienen-met-opties kopen  

Ga Direct naar de Kortingspagina!

         

Andere mensen lezen:

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen