Geld Verdienen Via Marktplaats? Dit Is Goede Handel... (2019)
geld verdienen via marktplaats

Geld Verdienen Via Marktplaats? Dit Is Goede Handel!

Wil jij geld verdienen via marktplaats? De kans is groot dat jij dit van plan bent als je op deze pagina bent terecht gekomen. Misschien bent je al bezig maar vraag je je nog een beetje af wat nu goede handel is.

Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een alternatief voor marktplaats en dat je daarom bent gaan zoeken via Google. Je wilt bijvoorbeeld met flinke winst spullen gaan maken en verkopen.

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je vertellen wat mijn persoonlijke ervaringen zijn met spullen kopen verkopen via marktplaats. Lees dus snel even verder!

Geld Verdienen Via Marktplaats

Er zijn verschillende manieren om geld verdienen via Marktplaats. In dit artikel ga ik je vertellen hoe jij dit ook zou kunnen doen. 

Je kunt misschien wel wat oude spullen verkopen. Het kan ook lonen om spullen te kopen en ze vervolgens voor meer geld door te verkopen. 

Belangrijk is is om te weten wat nou een beetje goede handel is als je wilt geld verdienen via Marktplaats, daar ga ik je dus eerst even iets over vertellen. 

Best Handel Op Dit Moment

De beste handel op dit moment via Marktplaats zit vooral in de kleding en meubelen. 

Bij kleding zien we vooral veel baby- en peuterkleding voorbij komen. Ook andere spullen voor baby's en kinderen doen het enorm goed. Hiermee kun je dan ook veel geld verdienen via Marktplaats.

Meubelen blijven ook een topper via Marktplaats. Er zijn zelfs klussers die zelf meubelen maken en ze verkopen via Marktplaats. Sommigen doen het zo goed dat ze een eigen bedrijf zijn gestart in de meubelen verkoop. Vooral steigerhouten meubelen doen het goed. 

Ben jij ook best handig met hout? Verderop in dit artikel vertel ik je het geheim van de grootste meubel verkopers op Marktplaats.

steigerhouten meubelen marktplaats verkopen

Steigerhouten meubelen doen het goed via marktlaats...

Auto's zijn en blijven natuurlijk ook een groot deel van de Marktplaats handel. Deze markt is echter niet voor iedereen even toegankelijk omdat je gespecialiseerde kennis nodig hebt.

Zelf Meubels Maken Voor Marktplaats

Een aantal echte klussers in Nederland pakt het helemaal slim aan.

Ze verdienen veel geld via Marktplaats door de verkoop van zelfgemaakte steigerhouten meubelen. Vrijwel alle meubelen van hout zijn populair om te verkopen.

Denk bijvoorbeeld aan stoelen, tafels en banken. Maar ook bedden en speelhuisjes doen het erg goed. Het mooie hiervan is dat je voor elk seizoen wel iets kun maken. Zo heb je elk seizoen inkomen uit je Marktplaats verkoop. 

Het Grote Geheim Van Marktplaats Meubel Makers...

Voor het zelf maken van deze meubelen ben je bouwtekeningen nodig. 

Zelfs de beste klussers van Nederland maken deze bouwtekeningen niet zelf.

Een goede vriend van mij die ook iets vergelijkbaar met Marktplaats doet, heeft toegang tot bouwtekeningen via een bouwtekeningen pakket. 

"Met Freds Bouwtekeningen krijg je toegang tot meer dan 10.000 doe-het-zelf bouwtekeningen waarmee je eigenlijk je eigen "Marktplaats Houtbouw Bedrijf" kunt beginnen..."

Dit is een online omgeving waar je direct vele bouwtekeningen kunt downloaden in pdf formaat.

Zo ben je niet meer eindeloos online aan het zoeken naar bouwtekeningen. Het pakket waar hij inmiddels als zo'n 2 jaar mee werkt heet Freds Bouwtekeningen.  

Toegang tot deze bouwtekeningen kost je nog geen vijf tientjes. Een leuk meubel met winst verkopen en je hebt deze investering er dus uit.

Geld Verdienen Met Marktplaats Advertenties

Je hebt vast wel eens gezien dat Marktplaats vol staat met advertenties.

Hier verdient marktplaats zelf veel geld mee. Jij kunt hier ook geld mee verdienen via bijvoorbeeld affiliate marketing op de juiste manier toe te passen. 

Door middel van Marktplaats advertenties kun je dan bezoekers van Marktplaats doorsturen naar je eigen website waar je bijvoorbeeld producten van andere mensen promoot. Het grote voordeel hiervan is dat je al het andere werk niet hebt.

Goede Marktplaats Alternatieven?

De meeste mensen gebruiken alleen Marktplaats. Dit is ook niet zo gek, het is namelijk nog steeds veruit het meestgebruikte en bekendste platform om je spullen te verkopen. 

Er zijn echter ook een paar goede Marktplaats alternatieven die ik even met je wil delen.   

Dikke Winsten Met Handel Via bol.com?!

Wist jij dat je via bol.com ook veel geld kunt verdienen? Je doet dan eigenlijk hetzelfde als via marktplaats alleen dan op het platform bol.com. Jia Ruan leert mensen van alle leeftijden hoe je geld verdient via bol.com (studenten tussen de 14 en 67)


Via deze pagina volg je een GRATIS 4 daagse training >>

Tweakers.net Vraag en Aanbod voor ​elektroninca

Tweakers.net is een website voor alles over elektronica. Wanneer jij iets van elektronica wilt verkopen, bijvoorbeeld je telefoon, tv of laptop, raad ik je aan om die via Tweakers te doen. 

Je kunt namelijk makkelijk kijken wat actuele prijzen zijn via de Tweakers Pricewatch.

Hier komt bij dat de gebruikers van Tweakers over het algemeen betrouwbaarder zijn en meer verstand hebben van elektronica.

Ook is er streng toezicht op accounts met verkeerde bedoelingen en is er een groot forum beschikbaar.

tweakers vraag en aanbod marktplaats alternatief

Facebook Marketplace voor lokaal bereik

Een ander goed alternatief voor Marktplaats is de Facebook Marketplace. 

Het grote voordeel van deze Marketplace is dat je snel contact kunt zoeken met mensen in je Facebook vriendenlijst.

Daarnaast is het aanbod systeem overzichtelijk en heb je niet zoveel last van advertenties, iets wat je op Marktplaats wel hebt. 

Het serieuzer aan willen pakken, en dus ook (veel) meer geld willen verdienen met handel in spullen? Dan raad ik je aan om te leren handelen via het nieuw platform van bol.com.

Via onderstaande link kun je een digitale stoel reserveren voor een gratis training.

-->> Ontdek Hier Hoe Winst Maakt Met Handel Via bol.com

>