• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld Verdienen Via Marktplaats? Dit Is Goede Handel!

Wil jij geld verdienen via marktplaats? De kans is groot dat jij dit van plan bent als je op deze pagina bent terecht gekomen. Misschien bent je al bezig maar vraag je je nog een beetje af wat nu goede handel is.

Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een alternatief voor marktplaats en dat je daarom bent gaan zoeken via Google. Je wilt bijvoorbeeld met flinke winst spullen gaan maken en verkopen.

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je vertellen wat mijn persoonlijke ervaringen zijn met spullen kopen verkopen via marktplaats. Lees dus snel even verder!

Geld Verdienen Via Marktplaats

Er zijn verschillende manieren om geld verdienen via Marktplaats. In dit artikel ga ik je vertellen hoe jij dit ook zou kunnen doen. 

Je kunt misschien wel wat oude spullen verkopen. Het kan ook lonen om spullen te kopen en ze vervolgens voor meer geld door te verkopen. 

Belangrijk is is om te weten wat nou een beetje goede handel is als je wilt geld verdienen via Marktplaats, daar ga ik je dus eerst even iets over vertellen. 

Best Handel Op Dit Moment

De beste handel op dit moment via Marktplaats zit vooral in de kleding, auto's én meubelen.

Bij kleding zien we vooral veel baby- en peuterkleding voorbij komen. Ook andere spullen voor baby's en kinderen doen het enorm goed. Hiermee kun je dan ook veel geld verdienen via Marktplaats.

Meubelen blijven ook een toppers via Marktplaats. Er zijn veel klussers die zelf meubelen maken en ze verkopen via Marktplaats. Sommigen doen het zo goed dat ze een eigen bedrijfje zijn gestart in de meubelen maak en verkoop. 

Vooral steigerhouten meubelen doen het altijd goed. Ben jij ook best handig met hout? Verderop in dit artikel vertel ik je het geheim van de grootste meubel verkopers op Marktplaats.

Zelf Meubels Maken Voor Marktplaats

Een aantal echte klussers in Nederland pakt het helemaal slim aan.

Ze verdienen veel geld via Marktplaats door de verkoop van zelfgemaakte steigerhouten meubelen. Vrijwel alle meubelen van hout zijn populair om te verkopen.

Denk bijvoorbeeld aan stoelen, tafels en banken. Maar ook bedden en speelhuisjes doen het erg goed. Het mooie hiervan is dat je voor elk seizoen wel iets kun maken. Zo heb je elk seizoen inkomen uit je Marktplaats verkoop. 

Het geheim?

Voor het zelf maken van deze meubelen ben je bouwtekeningen nodig. 

Zelfs de beste klussers van Nederland maken deze bouwtekeningen niet zelf. Dit gaat vaak via de computer met complexe software. Tekenbedrijven vragen hier zo 60,- euro per uur voor.

Maar gelukkig zijn er andere opties...

Een kennis die ook iets vergelijkbaar met Marktplaats meubelen doet, heeft toegang tot bouwtekeningen via een bouwtekeningenpakket

steigerhouten meubelen marktplaats verkopen

Zelfgemaakte zitje gemaakt en verkocht met ~200,- euro winst!

Met Freds Bouwtekeningen krijg je toegang tot meer dan 10.000 doe-het-zelf projecten waarmee jij je eigen Marktplaats houtbouw bedrijf kunt beginnen...

Het is een online omgeving waar je direct vele bouwtekeningen kunt downloaden in pdf formaat. Zo ben je niet meer eindeloos online aan het zoeken naar bouwtekeningen. Het pakket waar hij inmiddels als zo'n 2 jaar mee werkt is dus Freds Bouwtekeningen.  

Toegang tot deze bouwtekeningen kost je nog geen zeven tientjes. Een leuk meubel met winst verkopen en je hebt deze investering er dus uit.

Geld Verdienen Met Marktplaats Advertenties

Je hebt vast wel eens gezien dat Marktplaats vol staat met advertenties.

Hier verdient marktplaats zelf veel geld mee. Jij kunt hier ook geld mee verdienen via bijvoorbeeld affiliate marketing op de juiste manier toe te passen. 

Door middel van Marktplaats advertenties kun je dan bezoekers van Marktplaats doorsturen naar je eigen website waar je bijvoorbeeld producten van andere mensen promoot. Het grote voordeel hiervan is dat je al het andere werk niet hebt.

Goede Marktplaats alternatieven?

De meeste mensen gebruiken alleen Marktplaats. Dit is ook niet zo gek, het is namelijk nog steeds veruit het meestgebruikte en bekendste platform om je spullen te verkopen. 

Er zijn echter ook een paar goede Marktplaats alternatieven die ik even met je wil delen.   

Tweakers.net Vraag en Aanbod voor ​elektroninca

Tweakers.net is een website voor alles over elektronica. Wanneer jij iets van elektronica wilt verkopen, bijvoorbeeld je telefoon, tv of laptop, raad ik je aan om die via Tweakers te doen. 

Je kunt namelijk makkelijk kijken wat actuele prijzen zijn via de Tweakers Pricewatch.

tweakers vraag en aanbod marktplaats alternatief

Hier komt bij dat de gebruikers van Tweakers over het algemeen betrouwbaarder zijn en meer verstand hebben van elektronica.

Ook is er streng toezicht op accounts met verkeerde bedoelingen en is er een groot forum beschikbaar.

Facebook marketplace voor lokaal bereik

Een ander goed alternatief voor Marktplaats is de Facebook Marketplace. 

Het grote voordeel van deze Marketplace is dat je snel contact kunt zoeken met mensen in je Facebook vriendenlijst.

Daarnaast is het aanbod systeem overzichtelijk en heb je niet zoveel last van advertenties, iets wat je op Marktplaats wel hebt. 

"Hoe ik met 30-60 minuten per dag een succesvolle online business run. Dit kan zelfs naast een baan of studie."

Andere mensen lezen:

Bed en Breakfast Beginnen? Belangrijke Informatie + Tips!

Kun je Slapend Rijk Worden?

Zelf Een Betaalpagina Maken In 6 Simpele Stappen