• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld verdienen in je vrije tijd? Leer gebruik maken van het Internet…

Geld verdienen in je vrije tijd is iets waar steeds meer mensen naar opzoek zijn. Dit is ook niet zo gek, het leven wordt er namelijk niet veel goedkoper op.

Als jij op deze pagina bent terecht gekomen ben jij vast ook opzoek naar manieren om geld te gaan verdienen in je vrije tijd. Je hebt vast van een kennis of een vriend gehoord dat hij of zij er iets bij doet dat geld oplevert of geld bespaard.

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik een manier bespreken om geld te besparen én een manier om geld te verdienen. 

Deze manieren worden door meer en meer mensen gebruikt. Steeds meer mensen zien namelijk dat geld verdienen via het internet namelijk helemaal geen sprookje meer is tegenwoordig...

Eerst geld besparen in je vrije tijd

Voordat ik je ga vertellen hoe je geld kunt gaan verdienen in je vrije tijd, wil ik je eerst nog even een simpele "hack" met je delen waarmee jij in vervolg geld kunt besparen. 

Goed, waar ik het met je over wil hebben is EuroClix. Dit simpelweg een online spaarprogramma waarmee je vrijwel overal online korting kunt krijgen. 

Het is eigenlijk dus een bespaar programma 🙂

Je krijgt niet letterlijk korting, maar kunt punten (clix) sparen door via EuroClix naar desbetreffende website te gaan. Dit is gewoon legaal en heeft duizenden gebruikers in heel Europa - veel mensen weten alleen nog niet dat dit mogelijk is.

Een voorbeeld:

Ik wil een nieuwe laptop bestellen bij bol.com: 

  1. Ik ga naar mijn EuroClix account (naar website)
  2. Ga naar "Clix verdienen" en zoek bol.com in de lijst
  3. Klik op bol.com in de lijst en ga winkelen
  4. Na je bestelling bij bol.com moet je 30 dagen wachten om je clix te kunnen claimen. 
  5. Je clix worden bijgeschreven op je account. 

200 clix zijn ongeveer 2,- euro waard. Bij bol.com verdien je ongeveer 1% aan clix. 

Zo heb je toch op elke online bestelling die je doet, een paar euro "korting". Dit lijkt niet veel. En dat is het ook niet. 

Toch kun je over een langere periode mooie bedragen opsparen. Je kunt namelijk nog op vele andere manieren clix verdienen (zoals met enquetes, vragenlijsten)

Hoe verdient EuroClix dan geld?

Ik krijg vaak de vraag van mensen hoe het toch kan dat dit bedrijf zoveel geld uitkeert. Nou dat zal ik je vertellen...

EuroClix is partner van alle bedrijven die in de lijst voorkomen. Als jij via EuroClix ergens op een website terecht komt gaat dit via een affiliate link.

Als je dan iets koopt op die website (wat je gaat doen, anders was je niet via EuroClix naar de website gegaan) ontvangt EuroClix daar commissie voor. 

Lees ook: Is EuroClix betrouwbaar?

Een deel van deze commissie keren ze na loop van tijd weer aan jou uit in de vorm van punten (Clix). Zo verdient EuroClix toch wel veel geld, en is het ook geen probleem om uit te betalen. Je hebt het geld binnen twee werkdagen op je bankrekening.

Zo kun je geld verdienen in je vrij tijd

In het vorige hoofdstuk heb je een simpele manier kunnen lezen om je wat euro's te besparen. Dit kan best aantikken als je het niet vergeet te gebruiken én kijkt naar de lange termijn.

Denk aan elk jaar een "gratis" vakantie, smartphone, laptop of toch maar een nieuwe tv. Toch is het niet iets waar je geld mee verdiend. Iets waarmee je een soort passief inkomen mee kunt opbouwen. 

Iets dat op de achtergrond voor jou aan het werk is, terwijl jij gewoon met je normale baan bezig bent...

Zoals Jacko in bovenstaande podcast ook aangeeft: Je hoeft echt niet slim te zijn om geld te kunnen verdienen op het internet. 

Producten promoten in ruil voor commissie

De manier om geld te verdienen in je vrije tijd is volgens ons door middel van affiliate marketing. Dit is simpelweg het het promoten van de producten van andere mensen in ruil voor een commissie. 

Je kunt het vergelijken met een "digitale makelaar". Je verkoopt een dienst of product van iemand anders, en bij een succesvolle verkoop ontvang je hiervoor een deel van de omzet. 

Dit gaat via een affiliate programma binnen een affiliate netwerk. Een groot bekent affiliate netwerk binnen Nederland is die van PayPro.  

De producten promoot je vooral via je eigen kanalen, zoals websites of social media.

Nu denk je misschien: "Maar ik heb helemaal geen websites, is dit niet super moeilijk om te maken?!"

Nee, in 2010 was dit moeilijk, nu is dit simpel. Als jij instaat bent om iets te posten op Facebook, kun je ook een website online zetten.

Lees ook: Hoe Begin in een Blog?

Hoeveel kan ik hier dan mee verdienen?

Als je veel waarde biedt aan de bezoekers van je website, gaat Google je hiervoor belonen. Dit gaat in de loop van tijd resulteren in meer bezoekers. 

Meer bezoekers betekent meer clicks op je affiliate links én dus meer verkopen (en dus meer commissie!)

Hieronder zie je een afbeelding van inkomsten uit commissies (alleen van PayPro) voor de eerst vijf dagen van juni:

geld verdienen in vrije tijd commissies

Zoals je kunt zien heb ik in de eerste vijf dagen van juni 571,80.- euro verdient met mijn online affiliate marketing business via PayPro. 

Deze commissies heb ik verdient op de automatische piloot. Ik was in die dagen vooral bij familie & vrienden. Mijn websites verdienen op de "achtergrond" geld voor mij. Een soort digitaal vastgoed dus...

Dit laat ik je niet zien om stoer te doen, maar om je te laten zien dat het mogelijk is. 

Geld verdienen via internet is GEEN fabeltje

In hoeverre denk jij op dit moment nog dat geld verdienen met affiliate marketing (geheel via het internet) een fabeltje is?

Mocht je nog een beetje sceptisch zijn, dan raad ik je aan om dit verhaal van Jacko te lezen:

Verhaal: Een Fabeltje of Realiteit?

Je kan je op die pagina ook inschrijven, waarna je meer komt te weten over deze manier van geld verdienen. Je zult dan beetje bij beetje gaan snappen dat er echt mensen zijn die (veel) geld verdienen door het internet slim te gebruiken. 

Ook geld verdienen in je vrije tijd?

Hopelijk ben je na het lezen van dit artikel net zo enthousiast geworden over geld verdienen in je vrije tijd als wij dat zijn. Met een uurtje per dag kun je met behulp van het internet écht iets waardevols op gaan zetten.

Je moet alleen even weten hoe...

Daarom wil ik het nog even met je hebben over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard, een videotraining die je stap-voor-stap zal laten zien hoe je geld kunt verdienen met een website. 

Via onderstaande knop kun je meer lezen over deze populaire videotraining, die inmiddels door meer dan 4100 mensen is gevolgd. 

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?