• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld Verdienen Met Enquêtes: Ervaringen & Tips

Wil jij geld verdienen met enquêtes?

Dat kan zomaar eens het geval zijn als jij op deze pagina terecht bent gekomen. Je bent dan in ieder geval niet de enige. "Hoe geld verdienen met enquêtes" is namelijk nog steeds een enorm populaire zoekterm in zoek machine Google.

Het kan ook zijn dat je al op het punt staat om je aan te melden bij een enquête site maar eerst nog even op zoek bent naar ervaringen. Dat komt dan even mooi uit. Op deze pagina zal ik je namelijk mijn ervaringen vertellen met betrouwbare enquête sites. 

Ook zal ik je vertellen waarom in denk dat er betere manieren zijn om online geld te verdienen. Lees dus vooral even verder!

Zijn Er Betrouwbare Enquête Sites?

Er zijn zeker wel betrouwbare enquête sites waar je geld kunt verdienen. 

Je zult echter al vrij snel tot de conclusie komen dat het de tijdsinvestering vaak niet waard is. Het sparen van punten gaat bij sommige sites echt dramatisch langzaam.

Laat ik beginnen met de sites waarvan ik weet dat ze betrouwbaar zijn en niet moeilijk doen over de betalingen. 

Mijn ervaringen met Enquête Sites

Ik moet zeggen dat ik in totaal het niet voor elkaar heb gekregen om meer dan 100,- euro te verdienen met enquêtes. Ik kreeg steeds minder mailtjes met uitnodigingen de afgelopen maanden.

Het invullen van enquêtes moet je ook wel een beetje liggen. Bij grotere enquêtes (wat vaak het geval is) waar je echt je mening moet geven, gaat veel tijd in zitten. 

Mocht je toch graag je mening willen geven en er (te weinig) voor betaald krijgen voor de tijd die je er in steekt, kun je het altijd proberen. 

Met onderstaande drie enquête sites heb ik vrij goede ervaringen en weet persoonlijk dat ze betrouwbaar zijn.

Opinionbar.com

Een prima site die goed uitbetaald. Je krijgt vrij standaard 1,- euro uitbetaald per enquête.

Uitbetalen kan vanaf 10,- euro. Je moet dus eerst zo'n 10 enquêtes helemaal invullen voordat je geld kunt krijgen. 

Opinieland

Via Opinie land kunt je punten sparen die je vervolgens in kunt wisselen tegen euro's. Ook kun je de punten inwisselen voor cadeaubonnen.

Verder is er een soort van loterij met geldprijzen die random worden weggegeven. Opinieland is naar mijn mening dan ook één van de fijnere enquête sites.

Toluna

Toluna is een beetje een mix van bovenstaande twee andere sites. 

Het systeem werkt iets meer op basis van cadeau's. Je spaart punten en kunt hier cadeau's mee kopen. Je kunt ook gewoon geld krijgen van je punten. Deze punten zijn echter een STUK minder waard als je ze omzet naar geld. 

Een TV van 1000 euro heb je bijvoorbeeld voor het zelfde aantal punten als 600 euro cash. 

Hoe Verdienen Enquête Sites Geld?

Wat je je natuurlijk af moet vragen is hoe deze sites geld verdienen. 

Vaak is het zo dat Enquête sites deals hebben met bedrijven. Bedrijven hebben informatie nodig als het gaan om vraag en behoefte.

Bedrijven kunnen hier bijvoorbeeld productie van producten op afstemmen en zijn dan ook bereid om veel geld te betalen voor waardevolle informatie. 

Het hangt dus ook af van in welke doelgroep jij zelf zit om enquêtes in te vullen. 

Moet je dit wel willen?

Wanneer jij in een bepaalde doelgroep zit die niet aantrekkelijk is voor de meeste bedrijven, bijvoorbeeld man tussen de 40 en 50, kan het maar zo zijn dat je maar een paar enquêtes in een heel jaar mag/ kunt invullen.

Dit schiet qua inkomsten dus ook niet op. Je kan dan misschien een tientje per jaar verdienen als je ​geluk hebt. 

​Het valt ook op dat de meeste "geld verdienen met enquête sites" liever cadeau's weggeven dan geld. Dit is goedkoper omdat ze deze cadeau's met andere dealtjes weer goedkoop kunnen inkopen.

Geld Verdienen Met Enquêtes forum?

Ik weet zo geen forum waar je het kunt hebben over specifiek enquête sites ervaringen. 

Misschien komt dit doordat er tegenwoordig betere manieren zijn om online geld te verdienen. Iets waar je later meer aan hebt. Een passieve vorm van inkomen is namelijk iets waar je zeker naar moet willen kijken.

Zeker als het gaat om geld verdienen via het internet. Opschalen is namelijk vrij gemakkelijk. 

Internet Succes Gids forum 

Een goede plek waar je kunt brainstormen met andere mensen over geld verdienen via het internet is het Internet Succes Gids forum.

Als je hier eens rondkijkt, zul je al snel zien dat enquêtes invullen niet de ideale manier is van geld verdienen op internet. 

Je kunt hier vragen stellen aan mensen die al geld verdienen via het internet. Het is een mix van jong en oud, man en vrouw. 

Vaak krijg je al binnen minuten een reactie omdat er altijd wel iemand online is die je wil of kan helpen. Zo heb je ook direct een stukje zekerheid en motivatie.

Dit is ook enorm belangrijk. Veel mensen hebben namelijk direct de indruk van "oplichting" of "scam" als het gaat over geld verdienen op internet. 

Affiliate Marketing Revolutie geld verdienen op internet forum

Het is sinds de zomer van 2017 uitgegroeid tot een heuse community (4000+ leden) onder leiding van Jacko Meijaard.

Jacko (1991) is iemand die zelf al sinds zijn twintigste meer dan een bovengemiddeld inkomen heeft via alleen het internet. Hij doet dit vooral door affiliate marketing op de juiste manier toe te passen. 

Benieuwd hoe hij dit precies doet? Schrijf je dan even in via de knop onderaan deze pagina.

Zijn Enquêtes Invullen Het Waard of Niet?

Vaak horen we de vraag of het invullen van enquêtes je tijd wel waard is.

Kijk, het is maar net in welke situatie jij zelf zit. Zoek je iets wat op termijn echt een inkomen kan worden dan is dit natuurlijk niet iets wat je wil gaan doen. 

Wanneer je dagelijks een uurtje vragenlijsten wil invullen in de trein naar huis, kan dit wel een mooie optie zijn. Toch denk ik ook dan dat je ook met andere projecten bezig kunt zijn die je op termijn (veel) meer op kunnen leveren. 

Hoeveel geld krijg je ongeveer voor het invullen van een enquête? 

Het verschilt per bedrijf wat je uitbetaald krijgt. In sommige gevallen krijg je ook via een soort spaarprogramma uitbetaald.

Je spaart dan punten die in na een bepaalde hoeveelheid kunt inwisselen voor bijvoorbeeld cadeaubonnen van bol.com. Zoals ik eerder ook al aangaf: ze geven liever cadeau's weg dan euro's. 

Er zijn natuurlijk ook veel verschillende enquêtes. Gemiddeld ben je zo'n 10 minuten bezig voor een serieuze enquête en krijg je hier tussen de 50 cent en de 1 euro voor. Dit dan in de vorm van punten of cadeaubonnen en heel soms euro's. 

Je kunt dan zelf wel nagaan dat je hier niet genoeg mee kunt verdienen om van te leven maar wel om bijvoorbeeld te sparen voor een vakantie. 

Alternatieve Manieren Om Extra Geld Online te Verdienen

Op deze pagina heb je kunnen lezen dat je daadwerkelijk geld kunt verdienen met enquêtes. Het is echter niet ideaal en het is zeker niet iets dat zal groeien. Niet iets waar je op de lange termijn nog iets aan hebt. 

Het is ook geen passief inkomen, iets waar wij op deze site groot voorstander van zijn. Dit kun je namelijk opschalen om zo op de automatische piloot geld te gaan verdienen (affiliate marketing).

Enquêtes genereren niet maand naar maand meer inkomen op de automatische piloot...

Alternatief spaarprogramma EuroClix

Wij vinden dan ook dat het geld verdienen met enquêtes on de de spaarprogramma's zou moeten vallen. Een vergelijkbaar en betrouwbaar spaarprogramma is EuroClix. 

Ik krijg nog vaak de vraag: "Is EuroClix betrouwbaar met uitbetalen?". 

Nou, ik kan je vertellen dat dit zeker het geval is. Je krijgt zelfs netjes een mailtje wanneer je Clix beschikbaar zijn. Wanneer jij regelmatig online aankopen doet kun je met EuroClix veel voordeel halen. 

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel Clix mee sparen. Het mooie van EuroClix is ook dat sparen loont. Hoe meer punten je hebt, hoe meer ze waard worden.

Een nog betere manier van geld verdienen via het internet...

Het is je misschien niet ontgaan maar op deze site zijn we erg fan van affiliate marketing. 

In het kort is dit het promoten van producten van andere mensen in ruil voor commissie. Met de zelfde tijdsinvestering als het invullen van enquêtes kun je namelijk iets opzetten wat maand naar maand meer geld op zal leveren. 

geld verdienen met affiliate marketing voor beginners

Daarom wil ik het nog even met je hebben over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Dit is een videotraining waarin stap-voor-stap voorgedaan wordt hoe je geld kunt verdienen via het internet. Via onderstaande ga kun je Jacko´s volledige verhaal lezen.

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?