• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld Investeren via Internet? Maak je eigen Digitaal Vastgoed!

Ben jij opzoek naar manieren je geld voor je te laten werken?

 Geld investeren via internet kan op verschillende manieren winstgevend zijn en maandelijks voor een passief inkomen zorgen, óók terwijl je slaapt.

De digitale wereld biedt enorm veel kansen waar veel mensen helaas nog geen gebruikt van maken. Het internet gaat namelijk niet offline en heeft geen "weekend".

Digitaal vastgoed kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week geld opleveren. 

Vaak heet dit te maken met het ontbreken van de juiste kennis. Je moet natuurlijk wel weten dat het kan en dat geld verdienen via het internet tegenwoordig geen sprookje meer is. 

Waarom Investeren veel mensen in Fysiek Vastgoed?

 Zoals je misschien weet is vastgoed erg aantrekkelijk onder mensen met vermogen. Het kopen van dure panden of huizen om ze vervolgens te verhuren en/of op te knappen en door te verkopen. We noemen dit ook wel "Huisjesmelkers". 

Het is vaak waardevast of stijgt zelfs in waarde én je kunt het verhuren waardoor je er maandelijks winst uit kunt halen. 

Digitaal vastgoed is de toekomst

Wat als ik je zou vertellen dat dit digitaal via het internet ook mogelijk is?

Je kunt je eigen digitaal vastgoed maken of kopen dat elke maand meer waard wordt én elke maand meer geld zal opleveren. Daar komt als extra voordeel nog bij; je zit niet met veel kosten,  zoals onderhoud en lastige huurders. 

Met een paar tientjes per jaar aan webhosting ben je vaak al klaar...

Wat kunnen we verstaan onder Digitaal Vastgoed?

Onder digitaal vastgoed verstaan we een "asset" op het internet die ons maandelijks passief geld oplevert én elke maand meer waard zal worden. Deze asset is in de meeste gevallen een website of social media kanaal. 

Zoals je misschien al weet zijn er duizenden websites die passief geld opleveren. Dit zijn in veel gevallen succesvolle affiliate marketing websites.

Deze websites promoten producten aan mensen die gratis via Google op de website terecht komen. 

geld verdienen met internet sleutel tot succes

Social Media is ook een optie

Een andere manier is bijvoorbeeld het beginnen van een sociaal media kanaal. Via Google wordt er enorm veel gezocht op "Hoe verdien je met YouTube".

Mensen begrijpen nog niet zo goed hoe het kan dat iemand met een paar video's per week tonnen kan verdienen.  

Wanneer je er in slaagt een grote groep volgers te krijgen, kun je hier veel geld mee verdienen. Het meeste geld wordt ook hier verdient met affiliate marketing of sponsor deals. 

Gerelateerd: Gratis Instgram volgers? Gebruik deze Strategie!

Geld investeren via internet: Onze 3 favorieten

In dit hoofdstuk zal ik je vertellen wat onze 3 favoriete manieren zijn om geld te investeren via internet. Je kun je natuurlijk met alle drie bezig gaan houden wanneer je al een beetje bekend bent op het internet. 

Ik raad je echter aan om eerst je eigen digitale vastgoed te maken, dan te kijken naar crypto currency. Wanneer je hier vervolgens voldoende geld (en kennis) mee hebt verdient, kun je beginnen met het echte werk, de beurs

#1 Digitaal vastgoed maken

Wanneer jij zelf digitaal vastgoed gaat maken moet je je goed realiseren dat het een lange termijn project is. Net als bij het investeren en opstellen van een portfolio met aandelen, moet een website groeien. 

Elke maand zul je meer bezoekers krijgen, deze bezoekers kun je vervolgens een product laten kopen waarmee jij geld zult verdienen.

Zelf een website maken lijkt moeilijk dan het is, iedereen kan dit. Je hoeft helemaal niet technisch of wat dan ook te zijn. 

lightbulb-o

 In via deze pagina laat Jacko Meijaard je zien hoe hij maandelijks duizenden euro's verdient met z'n digitaal vastgoed. 


#2 Crypto currency 

Geld investeren via internet kan tegenwoordig ook met Cryptocurrency. Je hebt vast wel eens van de Bitcoin gehoord? Goed, inmiddels zijn er tientallen crypto munten als de Bitcoin.

Je moet natuurlijk niet zomaar je zuur verdienen euro's om gaan zetten in een cryptomunt. Doe eerst goed onderzoek (daar ben je waarschijnlijk al mee bezig als je dit leest ;)).

Wij zijn vrijwel 100% zeker dat cryptocurrency samen met digitaal vastgoed de toekomst heeft. De digitale wereld zal namelijk alleen maar groter worden, dat is iets wat vast staat.

Daarbij is het dus vanzelfsprekend dat digitaal geld en digitaal vastgoed mee zal groeien. 

Kijk goed naar het team achter de munt!

Een munt die in 2017 en verder enorm interessant is de Gulden. Dit is een cryptomunt waar een volledig Nederlands team achter zit met een goede strategie. 

Kijk altijd goed naar het team (de makers) achter een cryptomunt en wat de toekomst kan brengen, voordat je iets koopt. 

Op het beste online geld verdienen forum van Nederland, is sinds kort ook een heus Cryptocurreny board. 

geld investeren via internet crypto currency

3# Beleggen met Opties op de Beurs

Iedereen weet dat het tegenwoordig meer geld kost dan oplevert om je geld inactief op een spaarrekening te laten staan.

Geld investeren via internet in de vorm van opties en aandelen is wat zo'n beetje elke bank tegenwoordig ook in de aanbieding heeft.

Er zijn dan ook steeds meer mensen met een kleiner budget die leren investeren in opties en aandelen op de beurs. Dit is echter een vak op zich en in relatie tot boven staande een stuk lastiger. 

Opties en aandelen

Heb je nu veel geld en vrije tijd én je digitale vastgoed uit optie #1 al voor je aan het werk? Ga dan vol verdiepen in investeren in opties en aandelen en maak een mooie portfolio.

Iemand die je hier alles over kan vertellen is Harm van Wijk, maker van onder andere het zeer succesvolle "Geld verdienen met Opties" handboek.

Mocht je dus al een beetje bekent zijn met beurshandel, zou je deze handleiding van Harm kunnen aanschaffen om je te verdiepen in opties. 

Tijd om je geld voor JOU te laten werken!

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen is geld investeren via internet minder moeilijk dan het lijkt. Het is een kwestie van actie ondernemen, leren én prioriteiten stellen. 

Je realiseert je waarschijnlijk als geen ander dat geld op een spaarrekening laten staan op dit moment (2019 +) zelfs verliesgevend is.

De inflatie is namelijk hoger dan de rente. Nu kan het zijn dat je helemaal nog niet bekent met online beleggen, en je hierbij wel wat hulp kunt gebruiken. 

Daarom wil ik het nog even met je hebben over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Dit is een online training waarin je leert hoe je geld kunt verdienen op de beurs. Harm geeft regelmatig webinars over z'n trainingen. 

Voor meer informatie kun je je gratis aanmelden via onderstaande knop.

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?