• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Extra Inkomsten Genereren via het Internet – Kan iedereen dit?

De zoekterm "extra inkomsten genereren" is nog steeds enorm populair in de zoekmachine Google. Dit geeft wel aan dat er veel mensen opzoek zijn naar meer informatie hierover.

Dit is ook niet gek, het leven wordt er namelijk niet echt goedkoper op. Mooie uitstapjes maken of een keer lekker buiten de deur eten zit er voor een hele grote groep mensen niet in.

Maar hoe gaat dat nou? Extra geld verdienen via het internet? Zelf verdien ik inmiddels al een hele tijd een tweede inkomen via het internet, en kan je er dus van alles over vertellen. Op deze pagina zal ik je mijn favoriete methode met je delen. Lees dus vooral even verder!

Hoe moeilijk is extra inkomsten genereren?

Laat ik je eerst wat vertellen over hoe moeilijk het nou eigenlijk is om een online inkomen te gaan verdienen via het internet. Het is namelijk zo dat er natuurlijk enorm veel mensen zijn die dit wel zien zitten. Even mooi een paar extra paar honderd euro in de maand. 

Het probleem met deze gedachte is dat je het niet zomaar "even" doet. Hiermee bedoelden we niet dat het enorm moeilijk is om via het internet geld te verdienen. Integendeel, het is vrij simpel. 

Het is echter géén snel geld methode...

Wat is het dan wel? Je kunt het eigenlijk wel vergelijken met een boom die groeit, vandaar ook de naam van deze website. De kunst is om het geld dat je hebt, te laten groeien met geld en door geld. 

extra inkomsten genereren geld groeien

Het is en proces voor lange termijn. Het moet tijd hebben om te groeien..

Wat je hier voor nodig bent is een stuk doorzettingsvermogen. Het moet écht neergezet worden als een project voor de lange termijn. Juiste daar is waar het bij pakweg 90% van de mensen die beginnen misgaat. Je zult je tijd anders moeten indelen en dit project één van de hoogste prioriteiten in je leven moeten geven.

Alleen dan zul je vrij snel online inkomsten zien én zal het elke maand gaan toenemen. 

Beste manier om extra inkomsten te genereren

Wat is dan de beste manier om deze extra inkomsten te gaan verdienen?

Wij zijn zelf enorm fan van affiliate marketing

Dit is simpel gezegd het promoten van andermans producten in ruil voor een commissie. Deze commissie krijg je bijvoorbeeld bij een succesvolle verkoop van het product.

Het mooie van affiliate marketing is dat je er dus geen eigen producten voor hoeft te hebben. Je hoeft niets te versturen en niet aan klantenservice te doen. Nee, dat is allemaal de verantwoordelijkheid van de producteigenaar. 

De producten waarvoor je commissie voor krijgt kun je promoten op websites (die je zelf zult gaan maken) en social media kanalen. 

Een succesvolle affiliate website kan een mooie inkomsten bron worden op een redelijke passieve manier. Er zijn websites die een paar tientjes per maand opleveren, maar ook websites die duizenden euro´s per maand opleveren. 

Wederkerende inkomsten met affiliate marketing

Wanneer je na het lezen van dit artikel ook gaat starten met affiliate marketing, wil ik je alvast een tip geven. Het is namelijk slim om je direct vanaf het begin voor een groot deel te focussen op producten die wederkerende commissies geven. 

Meestal zijn dit producten die dus in termijnen betaald worden. Hierbij kun je denken aan abonnementen en trainingen waar maandelijks voor betaald moet worden door een klant. 

In onderstaande video verteld Jacko Meijaard  van Internet Succes Gids je meer over de kracht van deze wederkerende inkomsten.

Het is dus een kwestie van commissies stapelen die maandelijks terugkomen. Het mooie is dat er geen limiet  op zit dit "stapelen". Niemand gaat je vertellen dat het nu wel genoeg is als je op 10.000,- euro per maand zit!

Daarbij komen natuurlijk ook nog de normale commissies die je eenmalig zult krijgen wanneer je succesvol een product promoot. 

Enorm veel producten om te promoten

Via affiliate marketing zijn echt enorm veel producten te promoten. Het zijn er echt duizenden.

Ook grote internet bedrijven zoals bol.com (bol.com Partnerprogramma) en Coolblue (Partnerize) werken met affiliate marketing. Wanneer je via een speciale link iemand naar de websites van deze bedrijven stuurt, ontvang je een bepaald % commissie over de orderwaarde. 

Dit noemt met ook wel het promoten van fysieke producten. Op digitale producten, zoals e-books en cursussen zijn de commissies vaak een stukje hoger. 

Heb ik helemaal geen tijd voor...

Veel online ondernemers die bezig zijn met affiliate marketing, zijn te vinden op het Internet Succes Gids forum (link). Hier horen we vrij vaak van beginnende deelnemers dat ze "geen tijd" hebben voor het volgen van de videotraining. 

Wij reageren dan meestal met zinnetjes als: "geen tijd is geen prioriteit".

En dat klopt ook. Ga eens echt kijken hoeveel tijd jij besteed aan nutteloze dingen (tv kijken, kattenfilmpjes, gamen). Dan heb je waarschijnlijk al een uurtje of tien in de week te pakken, of niet?

Daarnaast een uurtje eerder opstaan ook goed te doen als je het graag genoeg wil. Hieronder heeft Jacko het in een podcast over de relatie tussen geld en tijd. 

Leer vandaag nog hoe jij extra inkomsten kunt genereren!

In dit artikel heb je kunnen lezen wat onze favoriete manier is om extra inkomsten te genereren. Of je dit nu naast je huidige baan wilt doen of naast een andere business. Iedereen kan wel wat extra uurtjes in de week nuttiger besteden. 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je hier nog wat meer informatie over zoekt. Daarom wil ik het nog even met je hebben over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Een videotraining waar hij je stap-voor -stap laat zien hoe je met het promoten van andermans producten, via het internet geld kunt gaan verdienen. 

Via onderstaande link ga je direct naar een pagina waar je meer informatie zult vinden over deze video's.

Meer informatie over inkomsten genereren met affiliate marketing? Schrijf je dan vandaag nog in via onderstaande knop!

Andere mensen lezen:

Winston Zwemmer – E-Commerce Coach bij Team Unstoppable

Bed en Breakfast Beginnen? Belangrijke Informatie + Tips!

Kun je Slapend Rijk Worden?