• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • EuroClix Betrouwbaar? Onze Ervaringen

Is EuroClix betrouwbaar? Dat is vast wat je jezelf afvraagt als je op deze pagina bent terecht gekomen. 

Voordat je aan een online geld groei programma begint, is het natuurlijk wel fijn of iets betrouwbaar is. 

Op deze pagina kun je alles lezen over EuroClix, inclusief onze ervaringen en mening. Lees dus snel verder!

Wat is EuroClix?

Voordat ik je mijn persoonlijke ervaringen met EuroClix ga vertellen, zal ik je eerst vertellen welk bedrijf er eigenlijk achter zit.

EuroClix is een onderdeel van het Nederlandse bedrijf iFlavours B.V. een bedrijf dat is gevestigd in Amsterdam. 

Dit bedrijf is in Nederland in 1999 een internet en informatiedienst gestart. Het werkte al vrij snel samen met grote bedrijven en sponsoren.

Zij leverden klanten relevante informatie en deelnemers konden door het geven van deze informatie Clix verdienen, die weer in te wisselen zijn voor echte euro's.

euroclix betrouwbaar

Het verdienmodel van EuroClix

Je weet vast wel dat je als deelnemer geld kunt verdienen, hier zal ik later in deze review en in een andere artikel nog wat dieper op in gaan. 

Maar hoe maakt EuroClix zelf eigenlijk winst? Het is natuurlijk geen liefdadigheidsinstelling die gratis geld weggeeft, toch?

Dit gaat op basis van commissie. Elke keer wanneer jij via de EuroClix website een product of dienst koopt van een adverteerder of aangesloten dienst, krijgt EuroClix hier een commissie voor. 

Een deel van deze omzet uit commissie wordt vervolgens weer weggegeven aan de deelnemers in de vorm van clix. Hoeveel dit precies is, is niet bekend. Wij schatten zelf dat dit rond de 15% is. 

Euroclix betrouwbaar? Actief in meerdere landen van Europa!

EuroClix is niet alleen in Nederland actief. Het is ook actief in Duitsland, België en Frankrijk. In Europa zijn inmiddels als meer dan 500.000 mensen lid van EuroClix.

Aan de hand van die cijfers kun je misschien al voor je zelf bepalen of EuroClix betrouwbaar is of niet  🙂

Dit zijn dus gemiddeld meer dan 100.000 mensen per land. En dit aantal groeit nog steeds. Dit komt mede doordat steeds meer mensen doorkrijgen dat geld verdienen met internet geen sprookje is ... 

Hoe werkt EuroClix voor deelnemers?

In dit hoofdstuk zal ik je wat vertellen hoe EuroClix nu precies werkt. Dat is natuurlijk wel zo handig als je er nog nooit van gehoord hebt. 

Aanmelden & Inloggen bij EuroClix is 100% GRATIS

Het mooie van EuroClix is dat het voor iedereen toegankelijk is.

Het is namelijk gratis om een account aan te maken. Je krijgt via sommige pagina's ook een welkomstbonus direct op je account. (150 clix of €1,95)

Clix Verdienen Tips

Nu je jezelf hebt aangemeld via bovenstaande link, kun je beginnen met clix verdienen. 

Dit kun je doen door marktonderzoek, online te shoppen of slim over te stappen. 

Wat deze methoden allemaal inhouden kun je lezen onder de verschillende kopjes op de website. Het komt er op neer dat je op veel dingen korting kunt krijgen in de vorm van Clix. 

Bijvoorbeeld: Je gaat via EuroClix naar Bol.com en koopt hier iets. EuroClix krijgt voor deze verkoop een commissie van Bol.com. Jij krijgt als dank voor deze commissie clix.

Bij de meeste verdienmethodes, moet je dus eerst geld uitgeven voordat je geld kunt verdienen. Je krijgt dus eigenlijk een soort van korting. 

TIP: Vergeet het niet te gebruiken!

Ik hoor vaak van mensen dat ze wel een EuroClix account hebben, maar het steeds maar weer vergeten te gebruiken. Dit is jammer, je loopt hier op lange termijn toch heel wat geld mee mis!

Probeer gewoon om de paar dagen even in te loggen op EuroClix. Zo blijf je op de hoogte van de acties en kun je ook direct online winkelen via je account. Zo weet je zeker dat je altijd clix blijft verdienen.

Ik gebruik EuroClix op een betrouwbare manier, onder andere als ik:

  • Loten koop voor de Staatsloterij
  • Online eten bestel bij thuisbezorgd.nl
  • Als ik ga overstappen van verzekering (veel clix!)
  • Als ik online tickets koop om te vliegen (KLM)
  • Als ik online elektronica koop

Ik heb een link naar mijn persoonlijke EuroClix startpagina in mijn bladwijzerbalk gezet:(https://www.euroclix.nl/aanbieders)

Zo denk er ik meestal wel aan voordat ik op het punt sta om iets online te kopen. Met die methode heb ik in mijn eerste jaar zo'n 30.000 Clix gespaard (ca. 500,- euro!).

Clix Winnen: loterij, voetbalclix en raceclix

Er is nog een andere manier om aan clix te komen. Je kunt namelijk mee doen aan allerlei loterij trekkingen met je clix. Ook kun je wedden op voetbal en formule 1 uitslagen met de VoetbalClix en RaceClix.

Je kunt enorme hoeveelheden clix winnen door de wedstrijduitslagen goed te voorspellen. 

Dit raad ik persoonlijk niet aan, maar je kunt altijd een gokje wagen natuurlijk 🙂 Ik heb het zelf nog niet echt gebruikt omdat ik denk dat het geen goede lange termijn strategie is.

Er zijn toch maandelijks een paar mensen die duizenden clix winnen op deze manier. Ben je een echte race of voetbal expert? Dan kan dit wel eens een mooie manier worden om extra clix bij elkaar te sparen. 

Mijn ervaringen met EuroClix

Wij van Geld Groeien vinden EuroClix echt een mooi platform. We hebben nog nooit problemen gehad en de service is ook goed te noemen. 

Wij zijn vooral van van de online shopping mogelijkheden. Er wordt steeds meer online gekocht via internet. De komende jaren zal dit alleen maar toe gaan nemen. 

Het is dus mooi om zoiets als EuroClix te hebben waar je een overzicht hebt van alle kortingen en aanbiedingen die er op dat moment beschikbaar zijn. 

Het is een soort van digitaal bonuskaart systeem dat alleen maar in populariteit zal toenemen.

Bestaat er een EuroClix Hack?

Nee, er bestaan geen Euroclix hacks. Wanneer iemand dit wel tegen je zegt kun je deze persoon beter negeren.

EuroClix is namelijk een bedrijf die de beveiliging goed op orde heeft. Als je wel probeert te frauderen met je account, raak je kans op al je clix voorgoed kwijt te raken.

Pas dus op met wat je doet; houd je aan de regels en je kunt er een mooi zakcentje mee verdienen.

EuroClix betrouwbaar bij uitbetalen?

Wanneer kun je het beste EuroClix uitbetalen of inwisselen? En is dit wel betrouwbaar? 

De uitbetalingen op je bankrekeningen zijn altijd snel. Het is gewoon een groot bedrijf die duizenden betalingen per dag doet in heel Europa. 

Wanneer het beste moment is om uit te laten betalen, is best interessant. Het is namelijk zo dat hoe meer Clix je hebt, hoe meer ze waard worden! Hoe meer clix hoe hoger de inwissel koers.

Een Clix is op dit moment (als je nog niet zoveel clix hebt) 1,3 eurocent waard. Bij 10.000 clix (€150,-) zijn ze 1,5 eurocent waard.

Het is dus erg interessant om door te sparen tot dat je ongeveer 100.000 clix hebt. Dit is dan ook ongeveer €1500,- een mooi bedrag voor een vakantie 😉

Starten met EuroClix ja of nee? (+bonuslink!)

Zoals je misschien al hebt kunnen lezen ben ik positief over EuroClix.

Je kunt er mooi maandelijks bedrag mee binnen halen zonder al te veel moeite. Je zult er niet rijk van worden. Daarvoor zijn andere methoden die uitgebreid worden besproken op deze site.

Is EuroClix betrouwbaar genoeg? 

EuroClix is zeker betrouwbaar genoeg. Zoals je al hebt kunnen lezen is het een enorm groot Europees opererend bedrijf met meer dan 500.000 leden

Er zijn enorm veel mensen die Euroclix gebruiken om gedurende het jaar bijvoorbeeld een vakantie bij elkaar te sparen. Dat is dus gewoon mooi meegenomen!

Via onderstaande knop start je direct bij EuroClix met een speciale bonus 150 Clix (€1,95,-).

Andere mensen lezen:

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen