• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • eCursus Vind Je Ideale Baan Review & Ervaringen: Eindelijk WETEN wat je wilt?!

Ook benieuwd naar de eCursus Vind Je Ideale Baan van Frank de Moei? Dat is heel goed mogelijk als je deze pagina hebt gevonden. Wij waren ook benieuwd naar deze online training die mensen naar een leukere baan schijnt te helpen.

Misschien vraag je jezelf nog af of deze cursus je geld wel waard is. Je hebt waarschijnlijk die ideale baan nog niet gevonden, en bent klaar voor om de volgende stap in je zoektocht te zetten. Ik zal je zeker laten weten of deze cursus daarbij gaat helpen.

Een aantal maanden geleden ging ik voor deze review namelijk aan de slag met de online training. Ik kan je er dus van alles over vertellen. Lees dus vooral even verder!

Wie is Frank de Moei?

Laat ik beginnen met je te vertellen wie er nu eigenlijk achter de Vind Je Ideale Baan cursus zit. Dit is niemand anders dan Frank de Moei. 

Frank is oprichter en eigenaar van Newstart.nl, een welbekende website met artikelen, boeken en online cursussen over persoonlijke groei, die inmiddels door meer dan 10.000 mensen worden gevolgd.

Het is onderdeel van Capedium Training & Coaching, de bedrijfsnaam waaronder Frank de Moei actief is. Z'n website krijgt inmiddels meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar en is nog steeds groeiende... Frank zelf is een professionele coach en trainer met diploma's in Life-Coaching en Positieve Psychologie. In zijn praktijk begeleid hij ook mensen in het vinden van een baan die bij hen past.

Wat is Vind Je ideale Baan precies?

Voordat ik je mijn review en ervaringen ga vertellen, ga ik je eerst nog even vertellen wat Vind Je Ideale Baan nu precies is. Het kan namelijk zo maar zijn, dat je hier nog nog eerder van gehoord hebt.

Vind Je Ideale Baan is dus een eCursus, wat betekend dat het een volledige digitale cursus + e-mail begeleiding is. 

In 10 weken tijd krijg je 12 lessen per e-mail waarmee je kunt ontdekken welk wek het beste bij je past en hoe je dit kunt krijgen.

Vind Je Ideale Baan cursus review ervaringen

Je krijgt ook nog wekelijkst vragen en oefeningen die je helpen om meer inzicht te krijgen, en je motivatie vergroten om op een slimme manier direct actie te ondernemen. 

Voor wie is Vind Je Ideale Baan bedoeld?

Deze eCursus kan zomaar iets voor jou zijn als:

 • Je helemaal genoeg hebt van je huidige baan;
 • Nog niet precies weet wat je het liefste zo doen;
 • Van je hobby je werk wil maken (bijvoorbeeld werken vanuit huis);
 • Meer plezier wilt vinden in je huidige baan (of bedrijf);
 • Al heel lang wil veranderen, maar die nog niet durft.

Als jij je in het bovenstaande herkend, is het sowieso aan te raden om even verder te lezen.

Kun je direct beginnen nadat je hebt betaald?

Laat me je eerst nog even vertellen wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald. Na betaling wordt je direct doorgestuurd naar een speciale pagina waar je je inloggegevens kun aanmaken.

Je krijgt ook netjes een welkomstmail en een factuur van Frank de Moei. Nadat je hebt betaald kun je zelf bepalen wanneer je met de cursus start.

De betaling gaat via PayPro, een betrouwbare Nederlandse betalingsdienstverleners. Je kunt snel en makkelijk betaling met iDEAL, Paypal of Sofort. Ook mensen uit België kunnen betalen met Bancontant. 

Mijn eCursus Vind Je Ideale Baan review, ervaringen en mening

Zoals ik je in de inleiding al had verteld besloot ik een paar maanden geleden om deze eCursus te beginnen, en besloot ik me in te schrijven.

In de stukken hieronder zal ik je vertellen wat mijn review, ervaringen en mening is over Vind Je Ideale Baan van Frank de Moei. 

Inhoud 

Laat ik beginnen met de inhoud van de Vind Je Ideale Baan. Dit is een zeer uitgebreide training. Vanaf het moment dat je het eerste mailtje krijgt, zie je dat er veel tijd en aandacht is besteed aan het in elkaar zetten van het materiaal.

Het zijn niet zomaar verhaaltjes wat in een dag in elkaar is gezet. Een overzichtje van wat je kunt verwachten:

 1. Ontdek jouw talent en passie
  1. Wat jouw echte passie is (ook al weet je die nu nog niet)
  2. Waarom passie zo belangrijk is voor werk en inkomen
  3. Jouw unieke talenten (ook al heb je daar nog nooit over nagedacht)
  4. Je hebt meer talenten dan je denkt
  5. Welke elementen voor werk belangrijk zijn - voor jou.
  6. Hoe je dit alles concreet in een baan of eigen bedrijf kunt omzetten
 2. Zet twijfel om in kracht
  1. Hoe je altijd succesvol kunt zijn als doet wat je leuk vind
  2. Waarom je daar automatisch ook meer mee kunt verdienen
  3. Hoe je omgaat met je angst voor verandering
  4. Hoe je kunt geloven in jezelf
  5. Waarom mensen en bedrijven jouw talent nodig hebben
  6. Hoe je jezelf motiveert om de overstap te maken naar ander werk
  7. Waarom een supportgroep zo belangrijk is. 
 3. Maak de overstap naar je ideale baan
  1. Hoe je je voorbereidt op de definitieve overstap
  2. Hoe je je kennis en vaardigheden vergroot
  3. Hoe je je voorstellingsvermogen vergroot
  4. Hoe je je netwerkt uitbreidt
  5. Hoe je je focus vergroot en inspanning verhoogt
  6. Hoe je succesvolle acties neemt die resultaat geven
  7. De grootste blokkade voor verandering en hoe je deze doorbreekt
  8. Hoe je de overstap naar je ideale baan maakt.

Bonussen 

Wij kregen ook nog een aantal vrij aardige bonussen bij onze bestelling. Deze bonussen zijn in de vorm van 3 E-books die met inzicht, passie en talent te maken hebben. 

Ze sluiten goed aan op de stof die je krijgt tijdens de coaching. Ik stap dan persoonlijk ook niet zo goed waarom het "bonussen" zijn. Ze passen en horen er bij.

edit mei 2018: hij blijken producten te zijn die eerder los werken verkocht, en nu gratis bij deze cursus inzitten.

Resultaten

Goed, wij van GeldGroeien.nl zijn dol op zogenaamde "self help boeken". Eén van de beste eigenschappen die je kunt hebben, is waardevolle boeken lezen in plaats van TV kijken. 

Dit is een ding dat alle succesvolle mensen gemeen hebben. Ze lezen boeken.

Er is nog iets wat ze gemeen hebben. Ze investeren in zichzelf. Ze blijven leren. Dat heb ik dan ook gedaan met deze online cursus van de zeer ervaren Frank de Moei. 

Je kunt in de cursus dan ook direct merken dat Frank ook succesvol is in z'n leven. Dat ook hij misschien wel honderden boeken heeft gelezen.

Wat vinden anderen van deze cursus?

Ik ben ook nog even gaan kijken naar de reacties van andere mensen die deze cursus hebben gevolgd. Op de site staan onder andere de volgende reacties:

Dag Frank, dank voor de inspirerende cursus. Bij mij ontbreekt het niet aan durf, lef, motivatie om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maar vooral aan een scherpe visie op wat ik precies wil. Ik was dus met name gebaat bij de cursusdelen over Passie, Talent, Elementen in een baan en de Blauwdruk. Ook het boek ‘Ontdek je Passie en Talenten’ vond ik verhelderend om te lezen.
Verder is de cursus heel prettig leesbaar geschreven, duidelijke opbouw, sterk motiverend, drempelverlagend. En dat alles voor een hele aantrekkelijke prijs! Complimenten!
JH, vrouw

JH, vrouw

Hoi Frank, ik ben bezig met je e-cursus en ben hier zeer positief over. Inmiddels heb ik een mooie matrix voor me staan vol waarheden. Het blijft wel uitdagend om de juiste elementen uit de oefeningen te selecteren en om eenduidig te blijven in de antwoorden. Bedankt voor dit mooie product in elk geval. Het helpt me al enorm.
KK, man

KK, man

De reacties zijn zoals je wel kun lezen positief. Vind Je Ideal Baan wordt vooral geprezen voor de prijs en de toegankelijkheid. 

Vooral over het eerste deel van de cursus over Talent en Passie zijn veel cursisten, net als ons, erg te spreken. 

Vind Je Ideale Baan prijs

Dan komen we in dit hoofdstuk op nog een ander groot pluspunt van deze eCursus. Vind Je Ideale Baan is namelijk enorm goedkoop, maar 49,- euro. Dat is echt niet veel geld als je kijkt wat je er alle maar voor krijgt. 

Meer dan 10 weken lang training van één van de beste "gelukskunde" docenten van Nederland.Het is dan nu aan jou te taak om je nu af te vragen wat het voor jou zou betekenen, wanneer je eindelijk weet wat je wilt.

Of eindelijk de stap naar een andere baan durft te zetten...dat lijkt me niet in geld uit te drukken, toch?

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Frank geeft je een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie op Vind Je Ideale Baan. Hierdoor kun je dus eigenlijk helemaal geen risico lopen op een miskoop of wat dan ook. 

Een mailtje om wat voor reden dan ook, en je krijgt gewoon je geld terug. Hier gaan Frank echt niet moeilijk over doen. 

Starten met Vind Je Ideale Baan (+kortingslink!)

Zoals je in deze Vind Je Ideale Baan review hebt kunnen lezen ben ik erg te spreken over deze eCursus en de bonussen.

Het is echt een compleet pakket om je verborgen talenten en passies naar boven te halen en eindelijk te weten wat je nu wilt. Het geeft ook alle informatie die je nodig bent om die stap naar een andere baan (of eigen bedrijf) te durven zetten.

Dankzij de garantie loop je in ieder geval ook geen enkel risico. Via onderstaande knop kun je met Vind Je Ideale Baan starten met een tijdelijk korting.

Andere mensen lezen:

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen