• Home
 • |
 • Blog
 • |
 • Day Trading Masterclass Review en Ervaringen – Pro Cursus van Kevin Timmer?

Day Trading Masterclass Review en Ervaringen – Pro Cursus van Kevin Timmer?

Wanneer jij op deze pagina terecht bent gekomen ben je vast opzoek naar een eerlijke review van de Nederlandse Day Trading Masterclass. Het kan ook zijn dat je op het punt staan om te starten, maar voor de zekerheid nog even op zoek bent gegaan naar meningen van andere cursisten. 

Hoe dan ook, op deze pagina vind je onze mening én ervaringen met Kevin Timmer en de cursus. Deze informatie zal regelmatig geactualiseerd worden.

Zo weet je zeker dat je een goede afweging maken kunt maken of dit écht wel iets voor jouw is. Het is waarschijnlijk geen verassing dat daytraden een potentiële 'Hoog Inkomen Skill' is.

Een skill waarmee je overal ter wereld geld veel kunt verdienen.Wil jij gewenste resultaten halen zul je hier - net als bij alle systemen die we op deze website bespreken - wél tijd, geld en energie in moeten stoppen. 

Zonder plan of kennis is daytraden helaas iets waarmee je vrijwel zeker negatieve resultaten zult halen. Als beginner valt het niet mee om de juiste kennis te vergaren, en dit vervolgens om te zetten in een plan of trading strategie. Juist daarmee schijnt deze cursus je te gaan helpen. Lees dus vooral even verder!

Wat Is de Day Trading Masterclass?

Goed, voordat ik je mijn review en ervaringen over deze cursus met je ga delen, wil ik je eerst even vertellen wat dit nou eigenlijk is.

Het kan namelijk goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen en dit nog niet weet. De Day Trading Masterclass een digitale cursus waarmee je leert day traden, of daghandelen in het Nederlands op de Amerikaanse markt.

Er wordt alleen gehandeld met bewezen aandelen, niet in forex of crypto. Het is deels een zelfstudie cursus met een optie om lid te worden van een community van andere Nederlandse daytraders.

Als je lid bent van de community, kun je dagelijks toegang krijgen tot live trading sessies. Zo kun je als het ware live meekijken met succesvolle traders. Het primaire doel is dan ook om van deelnemers full-time traders te maken.

day trading masterclass scam of niet

Voor wie is deze cursus gemaakt?

Kijk, als jij op deze pagina bent beland is de kans groot dat je wil weten of dit wel iets voor jouw is. Allereerst moet je weten dat Day Trading niet voor iedereen is.  

Het is niet iets wat je zomaar even doet of inrolt. Het is een proces van leren en door blijven zetten. Daarnaast moet je emotionele connectie die je hebt met geld, uit kunnen schakelen.

Met Day Trading zul je namelijk verlies- en winstdagen hebben. Daarnaast moet je dus niet laten beïnvloeden door deze verliesdagen.

Ook de winstdagen kunnen er gevaarlijk zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld overmoedig worden, nieuwe irrationele trades aangaan of zelfs helemaal willen stoppen om je winst te 'beschermen'.

Emotionele rollercoasters

Een kijk in het leven van een Day Trader is de serie "Million Dollar Traders". Een Britse reality serie met Pro-Trader Lex van Dam. Hierin proberen Britse burgers met minimale voorkennis full-time trader te worden.

De serie is inmiddels meer dan 10 jaar oud, dus de technieken zijn wat achterhaald. Zo kopen ze nog aandelen via de telefoon. Dit kan tegenwoordig uiteraard supersnel en zelfs semi-automatisch via het internet en met behulp van software. Toch nog écht een kijktip mocht je het nog niet gezien hebben. 

Part-time óf full-time

Deze cursus is gemaakt voor mensen die dé uitdaging aan willen gaan. Voor mensen die uit willen vinden of ze geschikt zijn om wellicht een full-time Day Trader te worden.

Het is echter geen vereiste; alles is zo ingericht dat je ook met 1 á 2 uur per dag goed mee kunt doen. Een extra day trading inkomen is dus zeker een optie.  Verder is alles volledig in het Nederlands en gemaakt door iemand die al meer dan 4 jaar full-time daghandelaar is op de Amerikaanse aandelenmarkt...

Door Wie Is de Day Trading Masterclass Gemaakt?

Het is natuurlijk ook wel fijn om te weten wie de maker is. De cursus is gemaakt door niemand minder dan Kevin Timmer.

Hij is dan zeker geen onbekende in de Day Trading wereld. 

Kevin is inmiddels al meer dan 4 jaar full-time trader op de Amerikaanse markt. Hij doet dit op vanuit de mooiste plekken ter wereld. Dit is ook te zien op zijn Instagram pagina. 

"Day Trading is moeilijk omdat er te veel (onjuiste) informatie is te vinden op het internet. Het is mijn missie om dit met mijn cursus voor iedereen toegankelijk te maken. "
Kevin Timmer review betrouwbaar of niet

Met zijn YouTube kanaal heeft hij al enorm veel mensen geholpen om te starten. De vraag een cursus werd dan ook steeds groter. Het was niet meer te doen voor Kevin om alle vragen via YouTube te beantwoorden. 

De Day Trading Masterclass cursus is dus ontstaan vanwege grote vraag binnen de community. Kevin Timmer wordt gezien als een betrouwbaar en is dus een échte daghandelaar.

Hij bestaat dus echt en is niet fake; hier hoef je je geen zorgen over te maken!

Day Trading Masterclass Review En Ervaringen 

Goed, laat ik me je nu wat vertellen over de cursus zelf. Laten we beginnen met de vormgeving en stijl van het cursusmateriaal.

Vormgeving en stijl

Wanneer je de cursus omgeving voor het eerst ziet, merk je vrij snel dat die niet zomaar even in elkaar is gezet. Alles ziet er strak uit en de video's zijn van goede kwaliteit. Je kunt ook merken dat er geluisterd naar beginnende traders (vooral YouTube input dacht ik).

De uitleg is uitstekend en de informatie wordt dan ook goed over gebracht. Geen hyperactieve video's met een fout achtergrond muziekje dus. Ik zou het videomateriaal in de cursus, net als de meeste video's op het YouTube kanaal, willen om schrijven duidelijk en to-the-point.

Dit is wat je allemaal krijgt

In de video's leer je alles wat je moet weten om te beginnen met daytrading. Je kunt het zien als een uitbreiding op de YouTube video's. Kevin gaat een stuk dieper op de stof in, en er wordt uitgelegd waarom iets belangrijk is om te onthouden.

YouTube video's kijken is natuurlijk leuk. Het is echter vaak niet geschikt om de basis goed genoeg te leren. Bij het volgen van een cursus als de Day Trading Masterclass, weet je zeker dat je klaar bent voor het echte werk. 

Kevin gaat in video's onder andere in op brokers, vaktermen, charts, indicatoren, software en nog veel meer. In totaal zitten alle video's bij elkaar op ongeveer 12 uur.

Alles op een rijtje:

day trading masterclass ervaringen
 • 12 uur video cursus
 • Dagelijks samen live day traden
 • Grote community 
 • 4 bewezen strategieën 
 • Wekelijkse mentoring sessies
 • Ingericht voor part-time trading
 • Gedeelde "Scanners"

Ervaringen 

De groep is ook erg actief en er zijn eind 2010 veel nieuwe leden bijgekomen.

Er staan ook uitbreidingen en leuke dingen op de agenda voor 2020. Wat deze dingen precies zijn heeft Kevin helaas nog niet verteld. Hij gaat iedereen op de hoogte houden.

day trading masterclass kevin timmer ervaringen

De Amerikaanse beurzen openen om 15:00 Nederlandse tijd. In de ochtend zou je dus met ander werk bezig kunnen, om rond 13:00 te beginnen met voorbereiden.

Als je in Nederland zit kun je dus prima ook in de avond bezig met daytraden (naast een baan). Dit is dan ook wat veel mensen in de groep doen. Tussen 18:00 en 20:00 zijn de meeste leden actief.

resultaten groep day trading masterclass

Het doel is uiteraard om zelfstandig winstgevend te kunnen daytraden. Om stap-voor-stap naar dit doel toe te werken, is het superfijn om eerst met anderen te overleggen. 

Met de nieuwste software en apps is dit allemaal super makkelijk om met elkaar mee te kijken en tegelijk te chatten. Binnen de Day Trading Masterclass wordt er veel gebruik gemaakt van Slack. 

Day Trading Masterclass Prijs

Natuurlijk hangt aan alle waardevolle informatie ook een prijskaartje. Voor de Day Trading Masterclass videotraining betaal je eenmalig 997,- euro 497,- euro.

Toegang tot de live trading sessies kost je een 99,- euro per maand (eerste maand gratis, daarna maandelijks opzegbaar) 

Dat vinden wij een hele nette prijzen voor een cursus in deze 'tak van sport'. In de financiële wereld betaal je normaliter namelijk duizenden euro's voor vergelijkbare trainingen. 

Vaak krijg je dan ook nog een stuk minder waardevolle informatie, zónder toegang tot een community/ groepen. Het is dus er positief dat Kevin dit voor een grotere doelgroep beschikbaar maakt. 

Wat gebeurt er nadat je hebt betaald?

Nadat je hebt betaald krijg je vrijwel direct netjes een factuur. Daarnaast krijg je een welkomstmailtje van Kevin met je inloggegevens, zodat je alles vrij snel kunt joinen. 

Met die gegevens kun je onder andere toegang krijgen tot het cursusmateriaal. Mocht je ook lid worden van de community ontvang je hier extra informatie over.

Het lidmaatschap voor de live trading sessies kun je gewoon uitzetten met één mailtje. Daar gaat Kevin echt niet moeilijk over doen.

Day Trading Masterclass Kopen

Op deze pagina heb je kunnen lezen dat wij erg enthousiast zijn over deze cursus. Iedereen die serieus wil leren traden, of het niet part-time of full-time is, kan hier mee uit de voeten.

Dus, wil jij nu ook de life-time skills aanleren van een Daytrader en aansluiten bij een leuke community, waarbij je uiteindelijk een extra inkomen kunt genereren? 

Doordat je nu zelf kunt bepalen wanneer de gratis live-sessie maand start is er nog ruimte in de Day Trading Masterclass voor een aantal mensen. Via onderstaande knop ga je direct naar de pagina waar je je kunt aanmelden met een speciale korting.

Let op: Kevin wil dat iedereen voldoende aandacht krijgen die hij of zij verdient. Dus wanneer er echt te veel aanmeldingen zijn sluit hij tijdelijk de deuren. Als de cursus tijdelijk dicht gaat zal ik dat ook laten weten op deze pagina.  Aanmelden kan nog via deze pagina.

Vergelijkbare Artikelen:

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen

Amazon FBA Cursus Review & Ervaringen – NR1 Amazon Training Van Nederland?

Winston Zwemmer – E-Commerce Coach bij Team Unstoppable

BNB Verhuurcursus Review Ervaringen: Winst Maken Met Een Bed & Breakfast