• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld Besparen Tijdens Online Winkelen via een Spaarprogramma

Ben jij opzoek naar manieren om geld te besparen tijdens het online winkelen? Dat kan zomaar het geval zijn als je deze pagina hebt gevonden. Misschien ben jij wel een echte shop-a-holic, en opzoek naar een manier om te besparen tijdens je online shopping spree´s.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je toevallig op deze pagina terecht bent gekomen, en gewoon benieuwd bent op welke manier je redelijk wat euro´s kunt besparen. 

Hoe dan ook, op deze pagina ga ik een manier met je delen die ik zelf al ongeveer twee jaar gebruik om wat extra euro´s over te houden. Lees dus snel even verder!

Waarom je vaak teveel betaald tijdens het online winkelen

In dit tijdperk van opkomend internet en social media, wordt het steeds makkelijker voor webshops om gericht te adverteren. Dit hoeft niet direct te betekenen dat je meer betaald voor een bepaald product. 

Al dat adverteren is echter niet gratis en de grote internet bedrijven moeten natuurlijk wel geld verdienen. Dit zit dus eigenlijk bij de marge van de prijs in. 

Gelukkig zijn er verschillende manieren om toch niet teveel te betalen. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk om te letten op verschillende aanbiedingen van de grootste webshops. Zo heeft bol.com bijvoorbeeld regelmatig zogenaamde topdeals (bekijk ze op deze pagina)

Zo werkt deze manier van geld besparen

Goed, laat me je direct maar even vertellen wat mijn "geheime" manier is om toch zoveel mogelijk euro's te besparen tijdens het online winkelen. Wanneer jij veel aankopen online doet, kan het zo maar zijn dat je namelijk een paar honderd euro's kunt besparen op jaarbasis. Dit kun je doen met zogenaamde spaarprogramma's. 

Een van de grootste en betrouwbaarste spaarprogramma's van Europa is EuroClix. Met EuroClix kun je punten sparen (Clix) die je kunt omzetten in geld. Je spaart deze punten door online te winkelen via de website van EuroClix.

Hoe werkt dit precies?

Nou, dit gaat met affiliate marketing. Wanneer jij via de website van EuroClix naar een webshop gaat en iets koopt binnen een bepaalde tijd, krijg EuroClix hiervoor een commissie (tussen de 2- 10% van het aankoop bedrag) voor. Een deel van deze commissie keert EuroClix aan jou uit in vorm van punten en een andere deel houden ze zelf. Een heel slim win-win systeem dus.

Affiliate marketing in actie zien?

Wil jij  stap-voor-stap affiliate marketing instructies? Ik ging een tijdje geleden aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Een top training.

De training geeft niet alleen visuele voorbeelden en ideeën, maar de prijs is ook nog een stuk lager dan normale trainingen. Bekijk hier de eerste video's.

Dit moet je doen om deze methode ook te gebruiken

Ik zal je even laten zien hoe jij vanaf nu ook punten (en dus geld) kunt sparen met online winkelen. Daarvoor moet je de onderstaande stappen volgen.

Stap #1: Maak een EuroClix account (100% gratis en betrouwbaar).

Om te beginnen met besparen moet je even een EuroClix account aanmaken. Als je dat doet via onderstaande link, krijg je direct 150 punten (€1,95) in je account als welkomstbonus. Da is dus vrij makkelijk verdiend.

> Maak je account via deze pagina om de speciale welkomstbonus te claimen.

Stap #2: Zoek winkels en bedrijven waar je gebruik van maakt.

Nadat je een account hebt, zul je zien dat je via enorm veel online winkels en andere bedrijven clix kunt sparen. Niet alleen voor het winkelen via bijvoorbeeld bol.com, maar ook voor het overstappen van energiebedrijf of telefoonabonnement kunt je veel clix verdienen.

Daarnaast kun je ook clix verdienen door mee te doen aan Panelclix. Dat is dus en soort geld verdienen met enquêtes. Je krijgt een bepaald aantal clix per ingevulde vragenlijst afhankelijk van de lengte. 

Stap #3: Vul je gegevens zo veel mogelijk aan

Voor het invullen van je gegevens over jezelf in je EuroClix account kun je ook punten verdienen. Daarnaast is het zo dat je vaker mailtjes krijgt van PanelClix (mee doen aan enquêtes voor geld). 

Stap #4: Vergeet het niet te gebruiken voor dat je online geld uitgeeft.

Kijk, je kunt hier alleen op lange termijn redelijk wat euro's mee verdienen als je het ook echt gaat gebruiken. Maak het een gewoonte om eerste even op EuroClix te kijken voordat je geld online gaat uitgeven. 


Laat even weten hieronder in de comments als je nog vragen hebt over deze manier van "korting" tijdens het winkelen via het internet!

Andere mensen lezen:

Kun je Slapend Rijk Worden?

Crypto Masterclass Cursus (AllesOverCrypto.nl) Review & Ervaringen

Geld Verdienen Met AliExpress Of Alibaba?