• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Agency Masterclass Review & Ervaringen – Dé Facebook Ads Training Van Dit Jaar?

Benieuwd naar de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman? Als deze pagina hebt gevonden is dat vast en zeker het geval. 

Misschien sta je wel op het punt om met deze videotraining te beginnen, maar ben je toch nog even gaan zoek naar ervaringen van andere deelnemers.  

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je alles vertellen wat je moet weten videotraining. Lees dus vooral even verder!

Wat is de Agency Masterclass?

Voordat ik je mijn review en ervaringen ga vertellen, zal ik eerst even vertellen wat dit nou eigenlijk is.

De Agency Masterclass is een volledige online videotraining, die mensen leert om een eigen Facebook Advertentie Agency op te zetten.

Dit gebeurd in een online ledengedeelte en besloten Facebook groepen. Daarnaast is het mogelijk om via een support functie direct contact te hebben met de makers.

Door wie is de Agency Masterclass gemaakt?

De Agency Masterclass is gemaakt door Team Unstoppable. Met de kennis van één specifiek lid van het team, namelijk Mitchell Weijerman. 

Mitchel heeft is al een aantal jaren actief met Facebook Advertenties en mag zichzelf dan ook wel een expert noemen. 

Hij is ook de man achter het succes van de Bol Masterclass. Je hebt hier vast wel eens een advertentie van voor

mitchel weijerman foto unstopable

Mitchell Weijerman

Team Unstoppable

We kennen Team Unstoppable natuurlijk al van de Bol Masterclass.

Dat is die eigen e-commerce bedrijf cursus, die je vast wel eens voorbij hebt zien komen op Facebook, dankzij dus de advertenties van Mitchell 🙂

Het team bestaat voornamelijk uit online specialisten. Zo is Mitchel dus de Facebook Advertentie expert van het team, en hebben ze vooral met zijn kennis de Agency Masterclass.

Voor wie is de Agency Masterclass bedoeld?

Deze videotraining is gemaakt voor iedereen die zakelijke Facebook Advertenties wil leren maken. Hoe jij dus een 'Advertentie Agency' kunt opzetten. Een serieus internet bedrijf die je kunt runnen via een laptop.

Er zijn studenten tussen de 14 en 67 jaar. Dit geeft dus wel aan dat het eigenlijk is voor alle leeftijden. 

Wat verder opvalt is dat er ook veel Belgen interesse hebben in Agency Masterclass. Belgen zijn volgens Jia en Mitchel echte 'Action Takers' en hebben dus ook relatief sneller succes dan de Nederlandse studenten. 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Nadat je hebt betaald krijg je vrij snel een mailtje met je inloggegevens. Met die gegevens kun je inloggen in het speciale ledengedeelte van Team Unstopable.

Verder gaan alle betalingen gaat via PayPro. Dit is een Nederlandse dienstverlener met een vergunning bij de Nederlandsche Bank. Een vergunning die je niet zo maar kan krijgen.

Met de veiligheid bij het bestellen zit het dus allemaal wel goed!

agency masterclass recensie foto

Is de Agency Masterclass een Scam?

Kijk, het kan zomaar zijn dat jij op deze pagina terecht bent gekomen omdat je denkt dat dit een scam is. Nee dus. De Agency Masterclass is geen scam. 

Zoals je eerder in dit artikel al hebt kunnen lezen krijg je gewoon netjes binnen enkele minuten, toegang tot de videotraining en alle bonussen.

In enkele gevallen kan het tot 30 minuten duren om je gegevens te verwerken. Niets om je zorgen over te maken dus.

Mijn persoonlijke Agency Masterclass review, ervaringen en mening

Goed, nu dat je wat meer algemene informatie hebt, is het tijd voor mijn review en ervaringen met deze Masterclass van Mitchel.

Laat ik beginnen met de inhoud en de vormgeving van de cursus.

Inhoud & vormgeving

De masterclass bestaat in totaal uit 7 modules. Elke module bestaat weer uit een aantal lessen. In deze lessen staat bij elkaar voor ongeveer 20 uur aan videomateriaal. 

Modules 1 & 2 gaan vooral over: MINDSET

Wie zien eigenlijk terug wat we al gewend waren van Team Unstopable. 

De eerste twee modules gaan namelijk over het in de juiste mindset komen. Hoe je je leven kunt inrichten om succesvol te zijn. Ze gaan in op de 'geheimen' van de rijkste internet ondernemers van dit moment. 

Modules 3 t/m 7 gaan vooral om echte werk: FACEBOOK ADS

​​​​​​In logische volgorde ga je naar je eerste klant toewerken. Module 3 en 4 gaan dan ook over hoe je klanten kunt aantrekken en een deal mee kunt maken.

Module 6 gaat echt over de praktijk. De laatste module is erg goed en heb ik persoonlijk ook het meest aangehad (had al wat voorkennis).

Dit gaat namelijk over opschalen. Hoe je eigenlijk met minder tijd meer kunt verdien. Bijvoorbeeld door het automatiseren of uitbesteden van bepaalde taken.

Het is niet aan te raden om modules over te slaan. Alleen module 1 & 2 zou je eventueel over kunnen slaan, mocht je al een ondernemers zijn en genoeg boeken hebben gelezen over 'rijkdom'.

Daarnaast krijg je het volgende: 

  • Lifetime toegang
  • ​Checklists, scripts en veel meer
  • ​Wekelijkse groepscoaching
  • ​24/7 support community
  • Meer dan €4000,- aan bonussen
ledengedeelte vormgeving agency masterclass

De vormgeving is zoals je hierboven kunt zien dik in orde.

Het werkt echt supersnel en het is een fijne les omgeving. Omdat deze training rond de 40 uur in beslag neemt, moet je goed weten waar je bent gebleven. Dit is ook geen probleem met het gebruikte systeem.

Als je elke dag van de week één uur per dag de training volgt, duurt het dus zo'n 5 weken.

Mijn resultaten

Kijk, ik moet eerlijk toegeven dat ik al eerder met Facebook Ads bezig ben geweest. Daarnaast heb ik natuurlijk ook m'n eigen media bedrijf vanwege al de affiliate websites.

Twee grote stappen, namelijk leren werken met de Facebook Ads manager én je zelf inschrijven als bedrijf bij de KvK had ik dus al gemaakt.

Voor het Facebook Ads maken (zonder voorkennis of training) heb ik veel 'leergeld' betaald. k schat dat dit zeker bedrag is, als dat Michel vraagt voor de Agency Masterclass.

Facebook ads account

Zonder doel, strategie of kennis een Facebook campagne opzetten kost enorm veel geld, zonder dat het wat oplevert. Ik raad je dus ook niet aan om dit te doen. 

Aan de hand van de Agency Masterclass heb ik vooral geleerd hoe je potentiële klanten kunt benaderen. Daarnaast heb ik waardevolle stappen geleerd hoe je campagnes opnieuw kunt gebruiken.

Dus voor mij: vooral strategieën waarmee ik veel tijd en geld kan besparen als online ondernemer.

Ervaringen van andere studenten

Er zijn meer dan genoeg positieve ervaringen te vinden op het internet. Je kunt deze mensen ook terug vinden in de besloten Facebook groep van de cursus. Het zijn dus allemaal échte mensen.

Bijvoorbeeld de reacties van Nikata & Tim:

ervaring tim agency masterclass

Hier nog een recent succesje uit de groep: 

klanten binnen facebook ads agency

Agency Masterclass prijs

De Agency Masterclass kost 997,- euro, wat een vrij normale prijs is als je kijkt wat je er voor krijgt.

Het zit namelijk zo dat elke klant die je binnen haalt, dat bedrag ongeveer per maand waard is. Studenten die direct actie ondernemen geven dan ook aan dat ze binnen een enkele weken of soms maanden het geld al weer hebben terugverdiend.

Het mooie van een eigen Facebook Ads Agency is dat er veel geld in omgaat in relatief korte tijd. Zo is elke klant vaak een aantal duizenden euro's per maand extra omzet waard.

Dit terwijl je er steeds handiger in wordt. Zo kun je dus opschalen. Meer omzet terwijl het je steeds minder tijd gaat kosten.

14 dagen garantie geld terug garantie

Mocht je nog twijfelen om te beginnen na het lezen van onze Agency Masterclass review, heb ik goed nieuws voor je.

Team Unstopable hanteert namelijk een vrij ruimte geld terug garantie van 14 dagen voor deze masterclass.

Agency Masterclass kopen (+Kortingslink!)

Hopelijk ben je na het lezen van onze review en ervaringen net zo enthousiast over de Agency Masterclass als wij dat zijn, en kun je niet wachten om te starten.

Het leren maken van Facebook Advertenties voor klanten is  echt een 'Skill For Life', die je veel geld kan opleveren. Ideaal voor studenten die bij willen verdienen of ambitieuze full-time ondernemers.

Dankzij de niet goed geld terug garantie heb je niets te verliezen en alleen maar te winnen. De Agency Masterclass kopen doe je direct via onderstaande knop.

Andere mensen lezen:

De Vastgoed Academy Review & Ervaringen